Friday, January 6, 2017

Girl Friday: Purple Ice Cream Kiosk


My everyday style gets more and more comfortable. The simpler the dress, the better. The less acrobatics in front of the mirror, the better. So you can imagine the thrill that took me when I realised the ease with which you can combine a wintery warm dress with a fancy lace dress.  

It's a combination where you put the lace dress on, and a warm jumper on top of it. This Guess dress gave me heaps of ideas for how to wear various long jumpers on top of it, or what to wear the black warm fuzzy thing with. And this green handbag! Isn't it just the colour that would inspire so much right now? I've worn green nail varnish pretty much the whole summer, and finally I can match my nails with my bag. By the way, one day when I was taking my usual one hour walk, I noticed this purple ice cream kiosk-like booth at a constructin site, and I decided that moment that I want to do a Girl Friday post there. The first photo series of this year wasshot when the ground was black, and no snow in sight. It got dark just after the shoot, and started pouring down with rain. It wasn't exactly pleasant. So, enjoy the cold weather, put a warm jumper and a scarf on, and be happy it's Friday!

Outfit details:

Dress, bag, jacket & earrings: Guess
Boots: L' Autre Chose



Minu igapäevane stiil muutub aasta aastalt aina mugavamaks. Mida lihtsam kleit, seda parem. Mida vähem võimlemist peegli ees, seda suurepärasem. Seega võid aimata, milline vaimustus mind haaras, kui avastasin, millise kergusega on võimalik miksida kokku nii talviselt soe kampsun kui ka pidulik pitskleit. 

Tegemist on komplektiga, kus tõmbasin pitskleidi selga ja sellele omakorda sooja kampsuni peale. See Guessi kleit pakkus mulle ohtralt ideid, kuidas seda imelist pitskleiti erinevate pikkad kampsikutega ehtida või kuidas kanda seda musta sooja karvikut. Ja see roheline käekott! Kas just see pole värv, mis praegu nii palju inspiratsiooni pakub? Rohelist küünelakki olen kandnud pea terve suve ja lõpuks ometi saab küüned panna käekotiga täiuslikult tangot tantsima. Muide, ühel päeval oma tavapärast tunnist jalutuskäiku tehes hakkas mulle suurel ehitusplatsil silma see väike lillakas jäätiseputkat meenutav putka ja otsustasin sel hetkel, et tahan seal kindlasti mõne Girl Friday postituse teha. Meie aasta 2017 esimene Girl Friday fotoseeria on pildistatud veel siis, kui maa oli must ja lund polnud kuskil. Kohe pärast pildistamist läks pimedaks ja hakkas paduvihma sadama. See polnud kuigi meeldiv, kuid meie läksime Meisiga kohvikusse kooki sööma. Sina aga naudi külma ilma ja lund, pane soe kampsun selga ja sall kaela ning rõõmusta, sest reede on lõpuks ometi käes!


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

10 comments

  1. Mugavus, kihilisus ja tekstuuridega mängimine on üle kõige. Nii lõbus on vahel kokku panna esmapilgul äärmiselt erinevad asjad, mis komplektiks saades hakkavad oma elu elama, sulanduvad ja moodustavad stiilse ja ülivahva outfiti nagu sinul fotodel. Lisapunktid jalatsitele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle on väga hakanud meeldima asjade kihiti kandmine. Ootamatud kleidid veel ootamatute jakkide või kampsikutega töötavad alati. PS. Need saapad on mu lemmikud. Ja aina koguvad komplimente.

      Delete
  2. Geniaalne leid - kampsik miksitud õhtukleidiga. Kuid sellest kotist on raske mitte enam mõelda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roheline on tõesti sellisel aastaajal värv, millega tahaks end ümbritseda. Olen pikemat aega otsinud efektset rohelist kleiti, kuid ei midagi...

      Delete
  3. OOO - JEEE! Kergendustundega lugesin, et postitus on tehtud, kui olid soojakraadid.Samuti meenus üks pitskleit - uskumatul kombel - tegelikult mälestuse pärast(selga ei mahu ammu juba)olen alles hoidnud - ostsin "kaltsukast" vast 20 aasta eest. Must, üleni siidvoodriga, maani, alt laienev,kuldsete kantidega. Nr. 40 on suurus märgitud, olen 173 pikk - "pärandaksin" Sulle suurima heameelega,et näha veel noorust, aga oled vist liiga pisike selle jaoks? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui armas pakkumine, Aave. Kahjuks olen nr.40 kleidi jaoks väike. Kuid sellised ajalooga asjad pakuvad alati suurt huvi. Kas tegemist on käsitööga? Igatahes ripub Sul kapis väär vintage kleit.

      Delete
  4. Hiljuti soetasin endale rohelise käekoti, mis küll mahutab ainult rahakoti või siis telefoni+mõned vajalikud kaardid. Ootan praegusest paremat hetke, millal siis saan seda kanda, sest praegune käetkott on suurem ja mahutab peale standard asjade lisaks ka talvised tarvikud: salvrätid, kätekreem, kurgurohi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldivad kas crossbodyd või siis suured kandekotid. Tihti kannan mõlemat, sest vastasel juhulei kuuleks ma iial telefoni... Ja rahakott on ka mõnus, kui selle kohe crossbodyst haarata saab.

      Delete
  5. Kust seda kleiti osta saab? Nutikas mõte ja seda musta kampsunit saab niisama kasutada. Kas kleit on selline, millele saab jaki peale visata või kampsuni ära võtta ja vabalt liikuda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guessi poest. Kleit on pigem selline, et need kaks on kokku loodud, kuid kui leiad kleidile veel kerge alusseeliku, võib kõik võimalik olla. Kampsunit saad kindlasti eraldi kanda. Praegusel ajal must-have asi.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig