Tuesday, December 30, 2014

TOP 10 Photos of 2014

Vaene Meisi! Sa ei tea, kes on Meisi? Meisi Volt on Stellariumi punapäine fotograaf, kellega kohtusime ajal, mil hakkasin just blogi looma. Meisi ja tema terav silm olid justkui Stellariumi jaoks loodud. Taevas sõlmitud liit? Absoluutselt! Tõsi. Meisi silmad on tõesti näinud kõike. Ta on mu kahekorruselises garderoobitoas seistes pidanud taluma minu tujutsemist ja riiete loopimist, sest mul pole parasjagu pildistamise ajaks mitte midagi selga panna!

Kord vihastasin rongijaamas keset pildiseeriat nii kõvasti, et vahetasin endalegi märkamatult riideid perroonil. Lõpuks nentis Meisi leebelt: "Khm... Stella... Sa oled rinnahoidja väel ja rong jõuab kohe peatusesse!" Mina nähvasin vastu: "Ja mis siis?!" Oeh... Meisi on oodanud mind pildistamisele ja saanud lõpuks kõne: "Kuule, mu juuksed ei hoia kuigi hästi... Ma ei tule täna!" Ja mina. Uuh... Mida kõike olen mina pidanud välja kannatama! Mäletan, kuidas ootasin kord kodus kolm tundi Meisit pildistama ja tabasin ta lõpuks telefonilt: "Ma olen Pärnus ja jäin tukastama... Milles asi?" kostis Meisi. Kuid alati, kui me kohtume - on meil pööraselt vahva. Meisi on imeline! Selle aasta TOP 10 parimat pildiseeriat on sinu ees! Milline on sinu meelest parim? 


1. Perfume Portrait: Serge Lutens "Sa Majesté La Rose"
2. Girl Friday: An Elegant Escape Photos: Ester Vaitmaa
3. Tiger True White
4. Girl Friday: Navy Blue Moment
5. Stellarium Jewelry Collection: "All About Audrey" 
6. Girl Friday: Purple Rain & Kate Spade
7. My Tips & Tricks: How To Be Happy With Yourself?
8. Girl Friday: Wherever I Lay My Hat
9. From Love with Russia
10. Lilac - Losing My Mind 

Poor Meisi! You don't know how who Meisi is? Meisi Volt is Stellarium's redhead photographer whom I met when I was just creating the blog. Meisi and her sharp eye are like created for Stellarium. A match made in heaven? Absolutely. True. Meisi's eyes have seen everything. She has had to put up with my moods while standing in my two storey wardrobe, she has seen me throwing clothes because I don't have anything to wear for the photo shoot!

Once I got so angry at a train station that I ended up changing clothes on the platform without realising. Finally Meisi calmly stated with a cough that I was wearing a bra only and the train was about to get to the station. And I snapped "And so what?!" Ohh... Meisi has waited for me for a photo shoot and gotten a call eventually where I said my hair isn't quite right and I'm not coming. And I. Ouff...  The things I've had to put up with! I remember when I waited for three hours for Meisi to arrive and finally got hold of her on the phone. "I fell asleep..." she said. But always when we meet, we have crazy fun. Meisi is amazing! This year's top 10 outfit series are before you! Which one do you think is the best?


Partners in Crime: This photo with Meisi is taken on my birthday

SHARE:

24 comments

 1. Parim pildiseeria minu meelest All about Audrey. Kaunis, naiselik, stiilne ja samas kelmikas.
  Kaunis Stella, kaunis ehe ja kaunid pastelsed toonid :)
  Valik oli raske, väga meeldib ka seeria Serge Lutens Sa Majeste La Rose, vintageriietus ja Hunterid roosipalliga on võrratud :D
  Ja nr7 How to be happy with Yourself on nii võluv, mõtlik ja mõtlemapanev :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nr.1 on arvatavasti kõige julgem pildiseeria, sest ma pole varem pesus poseerinud. Samas tundus mulle see vintage Brooks Brothersi pesu piisavalt siivas. Mäletan, kui kord üks kohalik meesteajakiri tegi mulle ettepaneku alasti poseerida, ma naeran selle pakkumise üle siiani :D Mina ja alasti? Njah...

   Delete
  2. Brooks Brothersi vintagepesu on siivas ja stiilne. Seda oleks vahva kanda :)

   All anout Audrey pildiseerias kantud elu tähtsa kleidi osas, tavaliselt nimetatakse selliselt oma pruutkleiti? :D

   Delete
 2. Kahekorruseline garderoobituba kõlab imeliselt, kui oleks minus tibake kadedust siis ütleks, et kadestan. :)
  Minu lemmik on All About Audrey, nii sensuaalne ja kütkestav, samas mulle meeldivad selle pildi kerged toonid.
  :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seda kahekorruselist garderoobituba tuleb korras hoida ja see võtab oma aja ... Loodan varsti Stellarium Shopi mõned asjad müüki panna :) Stellarium Shopi leiab siit: http://stellariumshop.blogspot.com/

   Delete
 3. Replies
  1. Sulnis on kõigist eesti keelsetest sõnadest minu lemmik :)

   Delete
 4. Mulle meeldib Audrey ja Russia postitus. (Ja garderoobist peaksid meie rõõmuks kohe eraldi postituse tegema :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ...kui ma oma garderoobi kunagi täiuslikult korda saan, milles kogu meie perekond sügavalt kahtleb ... Hea Jane, Sa võitsid Guerlaini auhinna, palun kiika siia ja võta minuga ühendust: http://www.stellarium.ee/2014/12/your-perfume-guide.html

   Delete
 5. Vaatasin huviga läbi kõik sinu etteantud fotoseeriad ja omavahel jäid võistlema kerge suvine outfit Serge Lutensi piltidest, pehme, soe ning armastusega Venemaalt ning viimasena All about Audrey õhkõrn roosa kleit koos Pi-Ret aksessuaaridega. Kuigi need kolm on kõik mu lemmikud, läks mu süda viimasele ehk All about Audrey fotosessioonile. Pole midagi selgemat, kui lihtsus, tagasihoidlikkus, romantika. Tekkis tunne nagu ma oleksin ise sinuga koos olnud ja need pildid teinud. Mõnusalt kodune. :)

  Särtsakat aastalõppu ja jään põnevusega ootama, mida Stellarium pakub uuel aastal!

  ReplyDelete
  Replies
  1. All About Audrey pildiseerias kannan ma üht elu tähtsaimat kleiti. Kas arvad ära, mis kleit see on? Aitäh Sulle kaasa elamast ja kommenteerimast! Sulnist aasta lõppu ka Sulle!

   Delete
 6. Number 1! Nii romantiline, naiselik ja ajatu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muide, selle suure roosi palli kinkis mulle kunagi sünnipäevaks Anu Saagim. Tegelikult on see lihtne ja loogiline, sest kes teine Eestis teeks kingi, mis on justkui suurem kui elu? Olid ajad ...

   Delete
 7. Nr 3 on kõige ilusam minu silmis, lihtne ja mugav. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kolmas pildiseeria tähistas minu jaoks uut ajastut - nimelt vahetasin oma Converse tennised välja Vanside vastu ning need platvormketsid on maailma mugavaimad. Eriti siis, kui tõukerattaga sõita. Ma igatsen juba kevadet, et tõukerattaga tuurid üles võtta!

   Delete
 8. 1 ja 5 meeldivad eriti. Need on kuidagi mõnusalt puudriselt mahedad, mõjuvad rahulikult :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näib, et selle aasta favoriidid ongi nr.1 ja nr. 5, mida on kõige rohkem mainitud. "All About Audrey" viis mind mõttele, et kui Sa teed üht projekti õigete inimestega, kes toetavad sind tingimusteta ja annavad alati oma parima, siis ei saagi tulla välja midagi vähemat, kui pildiseeria, mis meeldib kõigile. Siinkohal kuulub minu piiritu tänu Pi-Ret Jewelry loojale Piretile, kes lõi ehte "All About Audrey", mida ma kannan iga päev ja Meisile, kes need fotod ühel unustamatul pärastlõunal tegi. Aga kes ikkagi arvab ära, mis kleidiga on tegu, mida selles pildiseerias kannan? Ma usun, et mälestused, mis peituvad selles kleidis, annavad pildiseeriale oma hingamise, mis pole ilmselt mitte ühelegi lugejale märkamatuks jäänud :) Ilusat aasta viimast päeva, Katrin.

   Delete
 9. Aitäh, Merili. See tuletabki mulle meelde, et seda soengut peaksin endale taas tegema :)

  ReplyDelete
 10. Mulle meeldib väga pildiseeria number 2. Selles on lihtsalt kõike, mida ma oma viimasel raseduskuul vajan - päikest, D-vitamiini ja ma sooviksin olla jälle kõhn. Sina Stella võid kanda ükskõik mida ja näed alati šeff välja. Kõige ehedam on minu jaoks pildiseeria nr. 3, sest nägin sind nende samade jalanõudega ja tõukerattaga Tallinnas Pärnu maanteel sõitmas. Sul oli ratsakiiver peas :) Oma silm on kuningas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäletan isegi seda elevust ja põnevust, kui ootasin last ja tean omast käest, et viimane raseduskuu võtab läbi. Mäletan, kuidas jalutasin oma üheksandal raseduskuul mööda tänavat, oli väga palav suvi ja ma istusin äkki ühe lillepoetrepile, sest palavus oli oma töö teinud ja ma ei jõudnud enam kõndida... Õnneks oli mul vesi kaasas. Kuid sellest lillepoest möödudes meenub ALATI, siis nõrkushetk. Vahel lugejad kirjutavad mulle, et on siin-seal mind näinud :) Järgmine kord, kui ma tõukerattal ei tuiska, astu kindlasti juurde! Ilusat aasta lõppu!

   Delete
 11. Mulle isiklikult ei meeldi valida välja üks ja see aasta parim. All About Audrey on väga ilus pilt, kuid ilus inimene jääbki koos hea valguse ja ilusa kleidiga pildil ilus. Minu jaoks peab pildis olema midagi muud. Näiteks oleks minu jaoks väljakutse panna selga see sinine jope (ma ei kanna jopesid), aga sinu seljas on see jope filmilik ja teistsugune. Värvid-värgid selles pildis mõjuvad. Kindlasti veel on täiuslik kominatsioon nr.9 - sellist kübarat kannab välja üks sajast. Minu tagasihoidlik arvamus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh mõtliku vastukaja eest. See jopega foto on saanud paljudelt kiita ja oma musta kübarat armastan palavalt. Kui tavaliselt lisa kübar doosi daamilikkust, siis selles kübaras on midagi enamat - pigem mingi maskuliinne nüanss.

   Delete
 12. Õudsalt ilusad on Tiger True White ja Girl Friday: Purple Rain & Kate Spade, meeletult hästi sobivad sulle kinnised juuksed :) Aga üleüldse on kõik pildid väga super kaunid.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh, Heleri. Mul on just paar pidu tulemas ja olin unustanud, et need soengud suudan endale 20 minutiga ise ära teha :) Tiger True White on ka minu jaoks märgilise tähendusega pildiseeria. Kõike ei saa alati lugejatele välja rääkida, kuid see mantel, mida pildil kannan, oli seisnud vähemalt viis aastat mul kapis, käinud kaasas paaril kirbuturul ja keegi ei tahtnud seda. Kui sain endale Tiger True White VANSid, siis kandsin seda kerget mantlit terve ülejäänud suve. Selline lugu.

   Delete

Blogger Template Created by pipdig