Wednesday, January 29, 2014

From Love with Russia

 Mind on elu aeg peetud venelannaks. Näiteks Stockmanni kaubamaja lihaletis pöördub müüja minu poole järjekindlalt vene keeles ja küsib mida ma soovin. Need harvad korrad, kui olen oma elu jooksul ööklubidesse eksinud, küsitakse minu nime ikka ja jälle vene keeles. Kord käisin reporterina Keskerakonna valimispidu kajastamas. Istusin vahepeal laua äärde ja jäin kolleegidega lobisema. Äkki kummardus üks daam minu poole ning sõnas: "Mina ise olen eestlane aga tore, et teie venelasena olete eesti keele nii perfektselt suhu saanud. Te olete kõigile vene kesknoortele eeskujuks!" 

Neid lugusid on küll ja veel ning need on mulle alati palju nalja teinud. Ka reisidel on minu käest päritud, kas olen Venemaalt ja olen seepeale nipsakalt vastanud, et hoopis Inguššiast ning me loodame varsti vabaks saada. Kord sattusin Berliinis iseäranis uudishimuliku härraga pikalt Inguššias valitsevast kriisist vestlema ... Seekordse outfiti-postituse peakangelane on valge läki-läki, mille tõin endaga ühes Moskvast, Arbatil šopates. Kui hakkasin mütsi ostma, küsis müüja: "Kas te olete Eestist?". Minu nägu lõi särama ja küsisin: "Kust te teate?" Ja tema vastas: "Te rääkisite mobiiliga siinsamas eesti keeles. Ma olen mitu korda Tallinnas käinud..."




Outfiti detailid:

Kasukas: Aristocrat
Seelik: Kate Spade
Kampsun & sükkpüksid: Lindex
Kummikud: Amazon
Kõrvarõngad: Pi-Ret Jewelry "Ayda On The Moon"
Huuled: Christian Dior "Diva" 

 Ma juba tean, et kohe, kui mu ema seda postitust näeb, helistab ta mulle ja ütleb: "Tütreke. Ma vaatan, et miski pole nende aastatega muutunud. Sa käid ikka talvel hõlmad lahti ..."

FOTOD: Meisi Volt


SHARE:

12 comments

  1. Huulepulk on kui kirss tordil!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See pärineb Christian Diori talvisest kollektsioonist ja nimi "Diva" on täpne :)

      Delete
  2. Так здорово!


    Mina olen Maris, ukraina perekonnanimega, soome rahvusest ja tänaseks on illegaali staatus Eesti Kodakondsusega asendunud :) :D
    Ja ma räägin ainult eesti keelt :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mäletan, kui Sa esimest korda ühest Stellariumi mängust osa võtsid ja võitsid Sa mängu just seepärast, et kirjutasid nii ilusa ja ladusa kommentaari, et mul silm puhkas. Так здорово! :)

      Delete
  3. Pildid, kus sa oma juukseid tõmbad- vau, imelised!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muide, ma mõtlesin tükk aega, kas neid pilte blogisse panen, sest ise ei jäänud nendega rahule. Kuid mis meeldib ühele, ei meeldi teisele ja vastupidi. Igatahes aitäh!

      Delete
  4. super oled, Stella!

    www.beautysteffi.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hmhm.... ei ole miskit kahtlust vaadates, et venelanna :)... vähe naisi julgevad olla ilusad, glamuused, üleslöödud...pidu igal päeval :)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma olen saanud aru, et pidu igal päeval on paljude meelest patt ... Kord stiliseerisin üht lauljatari ja ta ütles mulle, et soovib olla kaunis vaid oma sünnipäeval või pühadel, sest nii on ema õpetanud. Minu ema on aga õpetanud, et iga päev peab olema korrektne. Mitte, et see minu moto oleks, sest minu päevad pidžaamas on lausa legendaarsed ja seda soosis vahepeal ka kodukontor :)

      Delete
  6. See mantel on I M E L I N E !

    Päikest
    Kelli

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig