Tuesday, January 28, 2014

Kolm kaadrit: hüljatud hetked

Stellariumil täitub veebruaris teine sünnipäev ja sel puhul on oodata väga palju üllatusi, mis pakuvad rõõmu nii lugejatele kui ka mulle endale. Pidades blogi olen alati olnud fotode suhtes kriitiline. Kõige paremini teavad seda erinevad fotograafid, kes on Stellariumi jaoks pilte teinud ... Kui teeme fotoseeria, siis tavaliselt tuleb kokku ca 60-70 kaadrit, millest esimese valiku teeb fotograaf ja teise mina. Blogisse jõuab viis-kuus-seitse pilti.

Vaatasin hiljuti läbi erinevaid fotoseeriaid ning leidsin kümneid ja kümneid kaadreid, mis pole mitte kunagi blogisse jõudnud. Nüüd, paar aastat hiljem vaatan neid pilte teises valguses. Tänases kolmes kaadris leidub mõnusat ehedust ja argipäeva. Kuid ehk argipäev ongi just see, mille eest blogi pidades olen põgenenud? Täna tunduvad need pildiseeriad igati meeleolukad ja luban sulle algaval Stellariumi sünnipäevakuul teha mitmeid postitusi nö. hüljatud hetkedest. Sel korral avaldan kolm kaadrit aastat 2012, mil alustasin blogi. Fotod on tehtud minu kodus - nagu näha on kõikjal üks suur sasipesa, sest oleme Meisiga lõpetanud outfiti ja toodete pildistamised ning mul on kohe-kohe käsil koristamine. Arva kolm korda, kas mulle meeldib koristada?
 


SHARE:

2 comments

  1. Mulle see kerge segadus meeldib. Esimesel pildil oleks see nagu tahtlik, justkui et maas on nö välja praagitud esemed garderoobist ja seljas on valituks osutunud outfit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelikult ei ole see tahtlik. Ma häbenesin seda pilti kaks aastat, siis mõtlesin, et põrgusse küll - ei pea kõik olema perfektne :) Aga selle kleidiga ma tol päeval ei poseerinudki, see lihtsalt sobis mu pediküüriga ja neid pilte oma varvastest ei avaldanud ma samuti :D :D :D

      Delete

Blogger Template Created by pipdig