Wednesday, January 1, 2014

TOP 10: Aasta 2013 parimad outfitid

Ja juba ongi uus aasta käes! Head uut sulle! Selleks, et teha veel viimane põige möödunud 365 päeva, meenutan momente aastast 2013 ja jagan sinuga ülevaadet kümnest Stellariumis ilmunud populaarseimast outfitist. 

Need näevad välja täpselt nagu naise ... Täpsemalt minu tujud - kord romantilises pitsis, siis rangemas ülikonnas... Kord lokkis juustega, siis sorgus soengus. Ühe lubaduse annan sulle ka - sel aastal teen pildiseeria oma kõige lemmikuimast riietusest ehk pidžaamast. Rohkem lubadusi uueks aastaks mul polegi. Aga sul?  

Kui klikid pealkirja peale, jõuad täispikale pildiseeriale. Milline neist kümnest on sinu lemmik?

1. Must pits ja mälestused
2. Appi, mul pole midagi selga panna
3. Šoping Foorumis
4. Mina ja minu parim kaaslane
5. Kübar aastast 1943
6. Modern Day Mary Poppins
7. Little Black Dress
8. Festival Mood
9. Kohtumispaika ei tohi muuta
10. Black & White & Red  
SHARE:

14 comments

  1. Mulle meeldib vallatu Stella esimesel pildil ja boss Stella kaheksandal. ;)

    Head uut aastat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaheksas pildiseeria sündis nii, et Meisi kahtles, kas me ikka saame pimedas pilte. Mina vastu: Midagi ikka saame! Ja siin see pildiseria on! Just lahe, et teistsugune ning öö hämaruses :)

      Delete
  2. Kohtumispaika ei tohi muuta on minu lemmik, tundub kuidagi kõige erilisem ja see kleit näeb nii kihvt välja Su seljas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on salves mitmeid pildiseeriaid, mida ma olen alguses nii mitte minulikeks pidanud, et olen need alles tükk aega hiljem üles pannud. Kusjuures suurte kõhklustega :) Ja just see on üks neist, kuid ostustus paljude lemmikuks.

      Delete
  3. Minu lemmikud on 2 ja 7 ning ma ikka ei saa üle kui kena see soeng neil piltidel on! Peab harjutama hakkama!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selleks on vaja õiget paela ja pisut harjutamist. Ma väänan selle juba parematel päevadel ühe minutiga pähe :) Geniaalne vidin, mis muudab naise soengu-mure hetkega olematuks!

      Delete
  4. 1.outfit on mu lemmik! hästi ilus ja naiselik pluus ja sobib Sulle imehästi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stellariumi Advendikalendri küsimustikus mainisid ka palju ära just "Must pits ja mälestused". Sel suvel leidsin isegi jalgrattaga sõites ettekäände, et see pits ja seelik selga panna. Elu on ikka mõeldud sellest, et hästi süüa, ilusalt elada ja ... pitspluuse kanda :)

      Delete
  5. Replies
    1. Hei Pille, saatsin Sulle kirja. Vaata, kas said kätte :) Jep, see Lindexi kleit on 1001% minulik. Ja Helmut Langi jakk sobis ideaalselt sinna...

      Delete
    2. Aitäh, sain kätte ja vastasin ka! :)

      Delete
  6. Number kuus ja number kümme on lahedamatest lahedamad. Tahaks ka selliseid firmasid nagu Helmut Lang kanda. Sul ikka veab. Lindexi kleit on ka super. Näeb välja nagu midagi eriti-eriti kallist!

    ReplyDelete
  7. Minu üheks uus aasta lubaduseks on Sinu blogi regulaarselt piilumas käia, sest nüüd saan endale rohkem aega pühendada ja kõige huvitamaga kursis hoida. :)
    Mulle meeldib kõige enam riietus pealkirjaga "Šoping Foorumis". Lihtne, elegantne, ilus - midagi rohkemat vaja polegi. :)

    ReplyDelete
  8. Minul on üllatavalt suured lubadused sel aastal. Olen varem hoidnud uusaasta lubadustest, aga ilma lubadusteta või ootusteta või unistusteta eelseisvast pole millegi poole püüelda. Tuleval aastal kavatsen oma lootusestus seisus potilille õitsema saada! Luban olla õnnelik! Ma tahan olla parim versioon endast :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig