Sunday, January 5, 2014

Kolm kaadrit: Teeme salaja remonti!

Oma lapsepõlvekodust mäletan peamiselt seda, et meie elamine vajas ema sõnul alati pisut kohendamist ja isa polnud sellega päri. Isa leidis, et igal aastal pole mõtet remonti teha. Ema leidis seepeale, et sellist väikest asja nagu tapeetide vahetamine, võib võtta ette igal aastal. Seega, kui remont sai meie kodus valmis, algas see peagi uuesti.

Kuid meil ei kestnud remont kunagi pikka aega. Vastupidi. Kui isa teatas, et sel aastal me elutoas iluvigu ei paranda, ostis minu ema salaja tapeedid ja liimi ning kui isa läks komandeeringusse, kääris ema käised üles ja pani koos mu vennaga uue tapeedi seina. Kui isa koju tuli, tegi mu ema näo nagu midagi poleks juhtunud. Lõpuks küsis isa: "Kas meil on uus tapeet?" Ja ema vastas midagi sellist: "Oh jah ... See nii väike asi..." Need lõputud salaja teostatud remondid tulid mulle eile meelde, kui otsisin ideid, kuidas kujundada magamistuba ja milliste värvidega mängida.

Kas keegi oskab anda nõu - kus asuvad Tallinnas parimad second-hand poed, kust leida stiilseid valgusteid? Ma otsin kõiksugu põrandalampe, üldvalgusteid ja laualampe. Iga soovitus on teretulnud.


SHARE:

2 comments

  1. Väheke pusimist ja saad selle ise ka tehtud... ;)

    ReplyDelete
  2. Ma olen ka täielik salaremontija või siis ümberkujundaja. Kui veel oma vanematega elasin, siis ema mul kunagi ei lubanud midagi ümber tõsta nii nihutasin ma oma toas raskeid kappe sentimeetrite haaval öösiti uude asukohta. Nüüd kui elan oma kihlatuga koos, siis on see komme säilinud kuid nihutamised toimuvad siis kui tema tööl ja mina kodus. Isegi rasedana vedasin suurt riietekappi mööda korterit ringi.

    Edu väiksel kodu värskendamisel! :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig