Wednesday, January 22, 2014

I`m Not Really A Waitress

Olen viimastel päevade nautinud südamest külma talveilma, käinud jalutamas ja tundnud terve perega kelgutamisest rõõmu. Üks kõige olulisemaid asju, mida ma oma lühikese elukese jooksul õige kiirelt selgeks sain, on see, et vahel tuleb lihtsalt vedeleda ja niisama olla. See on üks viisidest, kuidas mina end laen, kuid mille ikka ja jälle ära unustan.

Nimelt kipun end alati süüdi tundma, kui olen mõnel laisal laupäeval mitu tundi niisama passinud, kauem voodis vedelenud või tütrega multikaid vahtinud. Ikka on sügaval südames tunne, et nii palju on vaja ära teha - kindlasti ootab mind kuskil üks tolmurull, triikimata särk või sorteerimata riidekuhi ... Nendest mõtetest hoolimata üritan endale meelde tuletada, et vahel tuleb olla niisama. 

Läinud nädalavahetusel meelitasin Stellariumi fotograaf Meisi endale külla, jõime koos ingveriteed ja sõime võiküpsiseid. Rääkisime tühjast tähjast, olulisest ja niisama olelemisest. Meisile meeldis, kuidas ma liiga kirglikult talle OPI legendaarset küünelakki "I`m Not Really A Waitress" reklaamisin ja ta viskas nalja, et minu kiidulaulust saaks omaette lõbusa video. Noh. Videot ei saanud. Pildiseeria tegime ära.
Muide, üks ilusamaid kampsikuid, mille sel hooajal endale leidsin, on pärit Lindexist. Mulle meeldib see lõige, vahvad triibud ja i-le panevad täpi kuldsed nööbid. 

FOTOD: Meisi Volt

Nüüd on sinu kord. Räägi mulle mida sa teed, kui kõigi kohustuste kiuste endale vaba aega näppad?

SHARE:

10 comments

 1. Kui mina endale vaba aega leian, siis meeldib mulle küpsetada, raamatut lugeda, lemmik sarju järele vaadata (sest töönädala jooksul mul pole üldse aega sarju vaadata), samuti naudin kudumist ja jalutamist. Eriti mõnus on, kui mu abikaasa logeleb koos minuga..siis saab koos mingit head filmi vaadata, toidupoes ostelda või niisama lauamänge mängida :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minu jaoks üks olulisemaid asju on samuti just lugemine. Hetkel loen Morrissey memuaare, mille abikaasale kinkisin. Ta neelas selle raamatu kolme õhtuga ja nüüd on kord minu käes :)

   Delete
 2. Minu vaba aja näppamine on selline - teen pika duši, maskitan, kreemitan, (märjad) juuksed rätiku sisse peitu, siidhommikumantel selga ja KÕIGE pehmem valge fliistekike (mis on ainult sellisteks juhtudeks) ümber. Eks ma siis vaatan oma sarju, uudistan blogisid või lihtsalt naudin. See on parim aeg iseendale ja eriti mõnus on see tegevus õhtul üksinda kodus või hommikul (üksinda) kodus. :)


  www.cosmeticspower.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Üksi olemine on kahtlemata väga-väga laeb. Saab lemmikmuusikat kõvasti kuulata ja noh minu puhul ... Mina vaatan vahel mõnd lemmikfilmi juba sajandat korda, sest mulle lihtsalt meeldib see tunne ja meeleolu, mida film tekitab.

   Delete
 3. Mitte midagi ei tee.
  Lebotan, pikutan. Olen pikali, teki all, laisklen ja olesklen ning vaatan telekast midagi, kui sealt tuleb midagi. Tavaliselt klõpsin puldil nuppe ja vahetan kanaleid mõttega "Ah, näinud, näinud, jama, ei vaata, ei taha vaadata, näinud, jama , jama , oot, ma vaatan natuke seda, ah jama, jama" ja siis otsustan ja jään midagi vaatama, mis ajab mulle une peale ja jään tukkuma.
  Üldiselt jah, mitte midagi ei tee, leian end diivanilt laisklemas, jalad laua peal ja mõtlen, et oleks vaja seda ja toda teha ja löön käega "Ahh, ei viiitsi, homme ka päev!" :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Homme on ka päev - see on tõesti hästi öeldud :)

   Delete
 4. Täna, jaanuarikuu viimane esmaspäev on minu näpatud päev - üle pika aja esimene kohustustevaba päev. On töönädala esimese päeva lõuna, olen end mugavalt sisse seadnud akna all olevasse tugitooli, soe tekk ümber ja kruus kuuma kohviga täpselt käeulatuses ning arvutiekraanilt vaatab vastu Stellarium. Tõstan korra pilgu ja märkan, et televiisor näitab sarja "Cake Boss" järjekordset osa, mis viib mõtteni - ehk peaks isegi midagi küpsetama? Ümberringi on vaikus, argipäeva kõrvupaitav vaikus.
  Taaskord tõstan pilgu arvutiekraanilt ja seekord jään silmama seda kaunist talve, mis akna taga on. Otsustatud! Ma lähen saan osa sellest lumisest aastaajast. Ehk põikan isegi poest läbi ja ostan koogimaterjali? Ja hiljem, loen võib-olla raamatut ja maiustan koogiga? Vaatan ära mõne filmi? Või hoopis hakkan otsima internetist ideid selle aasta sõbrapäevakaartide meisterdamiseks?
  Kui eile veel muretsesin, kuidas küll targalt tänast päeva kasutada (olen suur planeerija), siis praegu on mul hea meel, et ma midagi välja ei mõelnud (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selliseid päevi tuleb näpata. Lemmiksari taustaks, tassike teed või kohvi, lemmikuimas blogid, raamatud, mis ammu ostetud ja ikka veel läbi lugemata... Vahel, kui tuleb vaba päev, siis ei tea täpselt, kus suunas joosta või mida teha :) See on minu jaoks vaba päeva ainus häda. Aga Sina oled oma kirjeldatud päeva väga ilusti sisustanud :)

   Delete
 5. No olgem ausad - OPIt tasub ka reklaamida:)
  Super lakid on neil!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah, OPI ei väsi üllatamast. Läinud aastal kirjutasin OPI-st palju - võiks öelda, et minu jaoks oli OPI aasta :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig