Friday, January 24, 2014

Greed. It's all about greed!

Lubasin sulle kirjutada oma second-hand leidudest ja kuna lubadused on täitmiseks, siis tutvustan sulle oma punast snegurotška mantlit. Leidsin selle sekkarist ühel jahedal sügisilmal ja kuna ma olen aasta läbi külmavares, tõmbasin mantli poest väljudes kohe selga.

Kaupluse ees tuli autost välja üks ülimalt sümpaatne daam ja küsis, kas ma tõesti leidsin selle äsja poest. Vastasin, et leidsin küll ... Viskasin sõbralikult nalja, et kui mantlist ära tüdinen, annan sellest talle esimesena teada. Täiesti märkamatult on minu garderoob tulvil punaseid riideid ja aksessuaare, kuid ometi ei ole ma seda mantlit mitte kunagi pärast ostmist kandnud. 


Esmapilgul võlusid mind mantli karvased ääred, muster ja suur kapuuts, kuid siis jäi ta kappi seisma. Ma armastan väga riideid, kuid aeg on näidanud, et ükskõik kui palju erinevaid rõivaid mul ka pole, kujunevad välja omad lemmikud ja kõik teised asjad ... seisavad lihtsalt garderoobis. 


Olen viimasel ajal käinud küll vahvates second-hand poodides uudistamas, kuid pole märkimisväärseid oste teinud. Ma lihtsalt leian, et see on aus teiste suhtes, kes võibolla vajavad just seda, mille mina puhtast ahnusest ära ostan ja siis kappi jätan. 

 
SHARE:

10 comments

 1. Väga lahe mantel!
  Mulle meeldivad hullult suured kapuutsid jopede, mantlitel ja ka dressikatel.
  Hetkel on seljas fliis, millel on eriti suur kapuuts. Ja see on nii äge! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kapuuts on minu jaoks viimastel aastatel asendamatu. Ma ei saa aru, kuidas varem minu jopedelt ja mantlitelt see puudus. Kannan ka kodus fliisist hommikumantleid, üks neist ostetud ajal, kui mulle oli just beebi sündinud ja see peab siiani vastu - ehk hommikumantel tulvil mälestusi.

   Delete
 2. Sinu second-hand leiud on uskumatud!!! Kuid mulle meeldib tohutult see ausus, kuidas sa pisut eneseirooniliselt elust ja oma tegemistest kirjutad. Kasvoi eelmine postitus, kus raagid niisama olemisest ja ei yrita end iga hinna eest naidata taiusliku naisena, kes koike jouab. Tervitustega Pariisist, Alexandra.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänan ilusate sõnade eest. Pariis on vist tulvil ilusaid paiku, kus käia ja olla? Rääkimata vintage-poekestest. Kui armastan impressioniste, soovitan oma lemmikuimat muuseumi Pariisis - Marmottan Monet. Olen käinud seal kokku kuus korda :) Alumisel korrusel on vaimustavad pildid vesiroosidest ja teisel korrusel palju impressioniste. Lisan siia lingi: http://www.marmottan.fr/

   Delete
 3. See võrratu pildiseeria teeb isegi väga külma talveilma meeldivaks.
  Sul on väga hea maitse!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nüüd on läinud talv tõesti nii külmaks, et see tuleb enda jaoks meeldivaks teha. Soojad tervitused kamina eest :)

   Delete
 4. Naisterahval ei saa kunagi olla liiga palju ilusaid asju :) Väga kaunis leid!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma arvan sama :) Kuigi selle mantliga tunnen end nagu tuletõrjeauto :D

   Delete

Blogger Template Created by pipdig