Thursday, December 12, 2013

Mis leidub minu kosmeetikakotis?

Kui ma peaksin ühe lausega oma kosmeetikakotti iseloomustama, siis see oleks: "Rohkem on rohkem". Isegi, kui tuleb ette päevi, mil kasutan jumestuseks kõigest puuderkreemi, kerget huuleläiget ja põsepuna, on mul kosmeetikakotis ikka ja alati liiga palju asju. Millest alustada? Algusest ikka ...

Mul kaks kosmeetikakotti. Üks suur, teine väike. Suurem on tagasihoidlik mustast sametist Chaneli kosmeetikakott, mille sain sel suvel kingituseks, ta on piisavalt suur ning sinna mahub kõike head ja paremat, kust õue minnes valin välja mõned tooted, mis väiksemasse kosmeetikakotti rändavad ja minuga ühes tulevad. 



FOTOD: Meisi Volt
Praegu on minu jaoks aktuaalsed erinevad lauvärvid, ma rõhutan pigem silma ja jätan huuled heledamaks. Seega leidub kosmeetikakotis erinevaid huuleläikeid. Pildil Diori "Ultra-Gloss Pearl 556" ja Chaneli Glossimer "427" - mõlemad peidavad endas kerget kuldset varjundit. Lisaks pikutab kotis üks Diori fuksiatooni minihuulepulk - tead ju küll neid tuisupäise naise tujusid - kunagi ei tea, kunas tuleb keskpäeval soov huuled roosaks värvida!



Mul on mitmeid tooteid, mis aitavad edukalt varjata väsinud silmaaluseid. Sel korral pikutas kosmeetikakotis Shiseido Natural Finish Cream Concealer tooniks "Light Medium". Shiseidolt tooksin välja ka nende paraja pehmusega huulepliiatsid, mis on ideaalse koostisega. Soovitan neid proovida ja sa ei pea pettuma. Ripsmetuššidest on juba mõnda aega minu favoriit Maybelline New York Falsies Big Eyes. Mul on kosmeetikakotis alati kaasas toredaid miniparfüüme - viimase aja armastus kõigi teiste seas on Jean Lanvini "Couture". Suures soosingus on ka minilakid - hetkel on esindatud lemmikud Max Factorilt ja OPIlt. Üheks asendamatuks abimeheks kosmeetikakotis on Bepantheni silmatilgad - igapäevane töö arvutiga kuivatab silmi ja nii kasutan sageli erinevaid silmatilkasid.

Lauvärvidest rääkides meeldivad mulle soojad toonid - Diori "Peacock" pakub kauni valiku rohelisi lauvärve ja kulmu kaare alla saab sädelust Diori "Sequins" värviga. Pisut seiklusrikkama silmameigi saab, kui lisada Adeni tumelillat lauvärvi. Kui parasjagu pole tuju silmalaugudele värve kanda, siis silma alla saab kiiresti vembuka joone Chaneli pliiatslauvärviga. Adeni viltpliiatsi otsaga lainer on samuti suurepärane ja aitab mul kiiresti endale kassisilma maalida, seda olen varem arvustanud SIIN.

Royal Effemi matistav puuderkreem ja The Body Shopi BB kreem hoolitsevad korda-mööda minu meigipõhja eest. Royal Effemi Extreme Lasting Mat Foundationit arvustasin põhjalikumalt SIIN. Kerge kuma kingib Clarinsi päikesepuuder ja minu asendamatu abimees pehmete huulte saamisel on legendaarne Elizabeth Ardeni "Eight Hour Cream". Sellest, kuidas huuled korras hoida, olen läinud aastal kirjutanud SIIN. Nagu enne mainitud, siis roosakad toonid on minu suured lemmikud - sellel pildil veel Lancome`i "Gloss In Love" ja oivaliselt matt Chaneli Rouge Allure huulepulk "Radieuse".


Minu viimase aja teine suur lemmik on Boucheroni "Place Vendome", mille minipudel meenutab stiilset minikarahvini. Oma minilõhnade kogust kirjutasin mõni aeg tagasi SIIN. Kui sa otsid endale üht ütlemata head puuderkreemipintslit, siis soovitan osta Shiseido karvik. Ma ise kannan endale enamasti jumestuskreemi peale sõrmedega, kuid kui jumestajalt meigi tellin, palun alati, et kasutataks minu isiklikke pintsleid. Puudripintsel pärineb Dr. Hauschkalt - nende uued pintslid on samuti kiitust väärt.

Mul on kombeks kosmeetikakotti visata ka paar kõrvarõngaid, käevõru või mõni sõrmus. Muidugi eeldusel, et nad pesitsevad ilusti pisikeses sametkotis. Siin pildil on veel J.Crew pärlid, mida vahel kaelas kannan, Tiffany & Co kõrvarõngad ning kaks käevõru. Kvartsist roosa käevõru kinkis mulle Delfist lahkumise puhul üks armas kolleeg ja kannan seda sageli. 
 

Talismanina on mul alati kaasas väike tempel, kus on kirjas F-täht. Ja ongi vist kõik. Mida öelda kokkuvõtteks? Kui vähe ma tegelikult vajan ja kui palju ühte kosmeetikakotti ikka ära mahub. Muide. Just täna tegin endale jõulukingi ja ostsin uue, tõeliselt kuldse lauvärvipaleti. Kuid see on juba hoopis teine jutt ...

SHARE:

15 comments

  1. Replies
    1. Seda oli ka huvitav kirjutada ... Ma ei teadnudki, et mul nii palju asju läheb vaja... :D

      Delete
  2. Mul on öelda vaid üht: skfuyjejgopdliaj

    Mida???? On Sinul alles meigitarbeid!! Silme eest võttis kirjuks ja keel läks lugedes sõlme:-D
    Aga seda põnevam on lugeda, kuidas ja millal Sa midagi kasutad...

    ReplyDelete
  3. "More is more" on täpselt minu suhtumine enda kosmeetikatoodetesse :D

    ReplyDelete
  4. Lõpuks ometi postitus, mida me kõik kindlasti ammu juba ootasime, mina vähemalt küll :D! Ja ma ei pidanud pettuma. Uskumatu naine oled ikka! :)))) Mina seda ei suudaks...;) :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ootasin seda postitust ise ka :) Loodan, et kõigi uudishimu on rahuldatud. Mõneks ajaks :)

      Delete
  5. Pigem võiks küsida, mida selles ei leidu:)

    ReplyDelete
  6. Tahan vastukajasse lisavariante:)
    lovely
    enviable or making green with envy
    essential or must-see
    inspiring
    sensational


    Need oleks populaarsed, ma usun:) So sure

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eva-Maria - sa oled supervaimukas :) Teed jub ateist päeva mu tuju heaks! Aitäh, sain kätte ka Sinu imearmsa kirja ja vastan sellele peagi!

      Delete
  7. Väga põnev postitus! Shiseido puuderkreemipintsel ja Elizabeth Ardeni huulepalsam on hetkel ka minu wishlistis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ardeni huulepalsam vaheldumisi Dr. Hauschka omaga on mul kogu aeg kasutusel. Kui mul on väljas suurem üritus ja teen põhjalikuma meigi, siis Ardeni huulepalsam valmistab alati huule värvimiseks hästi ette. Hoian seda ca 10 min huulel ja siis lisan huulepulga. Töötab hästi!

      Delete
  8. Palju huvitavaid asju kosmeetikakotis :)
    Kuidas Sulle see TBS-i E-vitamiini BB-kreem sobib?

    Ma kannan ka alati kaasas igaksjuhuks päris mitmeid asju aga healjuhul näeb kasutust ainult ripsmetušš ja BB-kreem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TBS E-vitamiini BB kreem on mõnusalt niisutav ja kerge. Samas, kui mul on pikemad päevad ja vaja laitmatu välja näha, on mul puuder alati kaasas. Nii jumestuskreem kui ka BB kreem kipuvad läikima.

      Delete
  9. Minul on ka Diori "Peacock" lauvärvipalett, ostsin Londonist ning väga rahul. Chaneli Glossimerid on ületamatult head. Lisaks on mul palju Shiseido lauvärve. Üldiselt Chanelile, Shiseidole, Lancomele ja Diorile vastast ei ole. Reisides olen ostnud kõvasti Narsi ja Estee Lauderi.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig