Saturday, December 21, 2013

Võida unistuste päev Max Factoriga!

Max Factoril on käimas mäng, mis võiks olla iga vähegi ilu ja ilusaid pilte armastava naise unistus. Nimelt korraldab Max Factor Facebooki profiilipildi mängu, mis tähendab oivalist võimalust saada meik Eesti ühelt parimalt tippjumestajalt Katrin Sanglalt, kes on meie presidendiproua Evelin Ilvese isiklik meigikunstnik, ta on Eestis meikinud sadu esikaane staare ja käinud seoses Max Factoriga meikimas ka näitleja Gwyneth Paltrowd. 

Katrin Sangla on tõeline legend ja jagab sulle meikimise ajal kindlasti põnevaid nippe, kuidas oma iluvigu varjata ning endas parim välja tuua. Veel parem uudis on see, et lisaks meigile tehakse sinust stuudios stiilne fotosessioon. Võta kindlasti osa ja kui sa läbi Stellariumi selle loosi leidsid ning oled just see, kes võidab, anna mulle ka teada, kuidas sul fotosessioon läks. Siin on kuldsed kaadrid Gwyneth Paltrow`st, kus ta poseerib just Max Factori jaoks. Mängu reeglid leiad SIIT.


SHARE:

3 comments

  1. Tõeliselt kena meik ja unistan väga,et saaks sellisest meigist unistada :-) Raina pisike Ingel Tallinnast

    ReplyDelete
  2. Ei hakka ise proovima, aga tore loos ikkagi. Ja Gwyneth on ilus naine, kellest eeskuju võtta.

    ReplyDelete
  3. Aah, oleks et meigiga pilti pole vaja...Mul on ilusaid pilte, aga meik on küll MINIMAALNE nendel, nii et peaaegu olematu. Kenad pildid-jaa, meigiga--eeii
    Jah, mind ei näe sageli muud kui huuleläiget või -pulka kandmas:)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig