Saturday, December 14, 2013

Kingisoovitus: AVON Mega Effects ripsmetušš

MegaEffects ripsmetušš on iga naise jaoks põnev mänguasi, mis vajab esialgu küll veidi kannatust, kuid selle eriskummalise kujuga toote kasutamisest saab lõpptulemusena väga lummava ripsmekaare, kirjutab Stellariumis meike loonud jumestaja Meelika Tammeveski. Ta leiab, et see põnev lelu võiks sobida naistele sussi sisse või suisa kingikotti.

Enne esimest kokkupuudet MegaEffects ripsmetuššiga ei olnud ma kindel, et tegemist on ripsmetuššiga, kuniks toote esindaja Reelika Lume nii hurmavalt selle mu silmade all avas ja seda tõestas. Koju jõudes olin ma valmis suure tuhinaga kohe toodet proovima kuid oh üllatust - ma ei olnud piisavalt tähelepanelikult jälginud, kuidas seda toodet avatakse. Seega kulus mul seiklusrikas minut, et suure pusimisega ripsemetušš avada.


Tušši peale kandmise juures tundsin puudust toote manualist. Ütleme nii, et õppimine võttis aega. Ma ei suutnud esialgu tulemusega rahule jääda - kord jäi tulemus ripsmetel liiga paks ja teinekord vaatasid mulle peeglist vastu kaks täiesti erinevat silma. Kuid harjutamine teeb meistriks.
 
FOTOD: Meisi Volt
 
Kõige positiivsem MegaEffects ripsmetušši puhul on, et selle kummalise kujuga aplikaatori tõttu said mu ripsmed esimesest kasutuskorrast alates juurtest-otsteni värviga kaetud. Värvimata ripsmejuured on eriti inetud ja jätavad jumestusest justkui pooliku mulje. Üsna pea tõdesin, et mida rohkem MegaEffects ripsmetušši kasutan, seda perfektsemaks mu ripsmekaar läheb. Küllap tuli see sellest, et hilisemal kasutusel ei olnud enam ripsmeharjal üleliigselt palju värvi ja kindlasti minu vilumus kasvas. Selle kummalise harjase tõttu on imepisikeste ripsmekarvade värvimine küllalt lihtne ja sellega ulatub värv tõesti iga karvani. Tuleb vaid tootega harjuda. Aga isegi mina, kes ma olen jumestajana väga nõudlik just ripsmetoodete osas, kasutan aegajalt (ka täna) enda ripsmete värvimiseks Mega Effects ripsmetušši. Julgen seda kingiideena soovitada mänguhimulistele naistele, kellele meeldivad viguriga ilutooted. 

LOE LISAKS: Stellariumi advendikalender loosib iga päev kosmeetikat ja parfüüme!
SHARE:

4 comments

  1. Mul küll oli manuaal kaasas. Õnneks mul õnnestus see võita 100 esimese sees FB'st. Ja kahjuks ma ei ostnud üle 4 euro eest tutvumishinnaga seda ära. Lootes, et hiljem on ka ehk suurem soodukas. Nüüd on üle 8 eurot kataloogis (tavahind 10 eurot) ja ühes keskuses nad pakkusid 7 euroga. Aga hetkel ma ei ostnud varuks. Mul on ootamas 3 ripsmetušši. Ja kui ma selle varuks ostan, siis ikkagi kasutan seda edasi kui otsa saab, mitte neid kolme... ja see pole hea mõte.
    See on mu lemmik ripsmetušš. Enne olid Maybelline Colossali omad, siis nüüd on vaieldamatult Avon MeganEffect. Ripsmed säilivad koolutatult, on nagu vahest ripsmepikendused kui õieti värvida. Tõesti hea kingiidee. Olen isegi mõelnud sellele, et seda oleks hea kinkida. :)

    ReplyDelete
  2. Tõsiselt põnev asjake! Nagu värvipintsel:)

    ReplyDelete
  3. Kusjuures ma ei ole seda ripsmetušši ikka veel proovinud kuigi see on mu wishlistis juba üsna kaua :D

    http://www.beautysteffi.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Supper toode!
    Teeb ripsmed pikaks ja tihedaks - tegelikult täpselt nii, kuidas ise kujundan.
    Lihtne käsitleda ja mängida.
    Ka minul oli manuaal kaasas.

    Avoni kataloogist sadaval 8.- ja kopikate eest. Hind erineb igas kataloogis, kuidas kunagi.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig