Sunday, December 15, 2013

Pi-Ret Jewelry - osta nutikamalt vaid viiel päeval!

Advendiajal juhtub palju imesid! Tänane uudis rõõmustab kõiki neid, kes on ammu soovinud endale osta Pi-Ret Jewelry ehteid. Stellarium on Pi-Ret Jewelry lehelt valinud välja neli lemmikuimat eksemplari ja sul on võimalus soetada nad endale nii, et sa ei pea maksma kohaletoimetamiskulu. 

Minu absoluutne lemmikpaar Pi-Reti valikust kannab nime "Isabel On the Moon". Ma olen läbi aegade just neid kõrvarõngaid kõige enam kõrva riputanud - käinud nendega töövestlustel, teinud palju pildiseeriaid ja kandnud igapäevaselt. Mulle meeldib, kui igas minu päevas on annus pidulikkust. Need kõrvarõngad kaunistasid mind ka ajakirja Oma Maitse kaaneloos, kus rääkisin kokkamisest ja jagasin retsepte.


Minu teine valik on Pi-Reti kõrvarõngad "Velvet Sky". Need on esimesed pärlid, mis mind üldse kõnetasid - barokk-pärlite krobeline pind on lihtsalt nii võluv, et ma võin jäädagi neid vaatama. Lisaks  sobivad nad täiuslikult iga riietusega. Mu emakesel on sarnased kõrvarõngad, mida olen alati imetlenud (... ja endale soovinud ...) ning kui Pi-Ret Jewelry lehele ilmusid müügile kõrvarõngad "Velvet Sky", olin üks esimesi, kes need endale pikemalt mõtlemata ostis. Kandsin neid "Minu nädal Shiseidoga" teises muutumismängus.
 

Minu kolmas valik on "Why Is The Sky Blue?". Need on tagasihoidlikud ja sobivad taas igasse päeva. See foto pärineb taas ajakirjast Oma Maitse - olin kõrvarõngad unustanud kaminasimsile ja fotograaf Mark Raidpere pildistas need väga armsalt üles. Nüüd on sul võimalik ilma kohaletoimetamiskuluta soetada endale tõeliselt originaalse nimega kõrvarõngad "Why Is The Sky Blue?"


Neljandaks valisin välja käevõru "Starry Night", mis lummab oma lihtsusega. Tal on väike ja elegantne aas, millega saad käevõru kinnitada. Must käevõru sobib pea iga riietuse juurde - see käevõru ei tõsta käel kisa, vaid on tagasihoidlik seltsiline, mis pakub nii sulle kui teistele elegantset silmailu.Alates tänasest ehk 15-20.detsember leiad Pi-Ret Jewelry veebipoest spetsiaalse akna, kus on minu valik sinule. See kannab nime Choice Of Stellarium ja need neli eksemplari saadetakse sulle koju ilma kohaletoimetamiskuluta. Aken, mille saad kolmanda advendi puhul avada ja endale kingituse osta, asub SIIN. Kuidas osta? Kui sa Choice Of Stellariumi aknast tellid, siis saad ehted ilma saatmiskuluta! Vaata poes lähemalt ringi ja kirjuta mulle, millise nimega ehted sind kõige enam kõnetavad. Kuidas sulle minu valik meeldib?

SHARE:

2 comments

  1. Oh, taevas! Sa tegid mu jõuluaja ostuplaanidesse praegu tõsiseid korrektuure:)
    Peab midagi välja mõtlema:)

    ReplyDelete
  2. Pireti kõrvarõngad on nii naiselikud ja kaunid!

    http://beautysteffi.blogspot.com/

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig