Wednesday, September 26, 2012

Aplaus Paulale ja Christian Diorile!

Stellariumi suve parim meik on lugejate meelest Christian Diori "Paula". Paula ja Collistari Capri "Brüneti" vahel käis tihe rebimine, kuid Paula saab võidupärja. Miks? Sest lugejad kirjutasid nii ...


J-M kirjutab:  
Minu lemmik on kindlasti Christian Dior Croisette "Paula". Viimane pilt on kuidagi nii peaaegu et ülbelt seksikas. Silmad jätavad nii nautleva mulje, kuid suu lisab nipsakust. Ja kellel saab midagi kassisilmade vastu olla?

Kadri K:
Lemmikuks osutus Cristian Diori Croisette "Paula", kuna nendel piltidel väljendub ühteaegu ülbus, seksikus ja malbus. Esimene pilt on väga armas ja nagu õhkõrn (minu lemmik üldse neist piltidest, meenutab Audrey Hepburni hirvesilmasid).

Anonymus:
Ei arvaks, et üks ja sama inimene on piltidel. Annaksin hääle Christian Diori "Swimming poolile" ja "Pauluale", sest ostsin nende meikide järgi suvel endale Christian Diori silmapliiatsi. Tumedate juustega oled sa täitsa teistsuguselt ilus.


Maarja:
  Kõige kaunim on minu arvates Christian Dior Croisette "Paula", sest esimene pilt lõi kohe pahviks! Alguses ei tundnud Sind äragi :) Meeldib sinine lainerijoon alumisel laul- midagi uudset tavalises meigis, muidu on look väga lihtne, aga lainerijoon teeb kõik perfektseks! Meeldib, sest see meik erineb teistest ja braavo parukale, sest see näeb väga loomulik välja! 

Maris:
Christian Dior Croisette "Paula" kindlasti! Ma ei suuda ära kiita, kuidas blogi autoril on hämmastav võime transformeerida end ühest sulnist kaunitarist teise särtsaka iluduseni. Aga Paula on lihtsalt täpselt see, millist meiki endalegi proovin teha. Pildi printisin välja (ma väga loodan, et see on ikka lubatud) ainult selleks, et see enda ette peegli juurde seada, meigitootedki vastavad ostetud ja hakkame katsetama! Tahan olla Paula!  

Stilistika: Stella K. Wadowsky



Lubasin alguses loosida auhinnad kolmele kommenteerijale. Aga tühja kah! Elame vaid korra ja meigime end siis ka korralikult :D Kõik, kes oma kommentaari ära tundsid, nendega võtan ühendust ja nad saavad Stellariumilt väikese kingituse. 

Kuigi selle postituse pealkirjas on "Aplaus Paulale ja Christian Diorile", siis mina isiklikult aplodeerin fotograaf Mesi Voldile ja meigikunstnik Meelika Tammeveskile. Ja tänan kõiki kommenteerijaid!

Kui me suvel Paulat pildistasime, siis tegime ka outfiti seeria, mille leiad minu uuesti outfiti blogist Stellarium Style.
SHARE:

3 comments

  1. Jejejeee! Aitäh Sulle, Stella, et nii lahke oled!
    Olen juba teist nädalat 4 koduseina vahel operatsioonist toibumas- igav-igav-igav ja ebaglamuurne, tahaks juba ennast üles lüüa ja välja minna! Eks ma siis varsti saan oma uute ilutoodetega :D. Aitäh!
    Võid minuga ühendust võtta janne_yeah@hotmail.com meili kaudu. :)

    ReplyDelete
  2. Väga tore teada, et minu kommentaar meeldis! Minuga võib ühendust võtta kassmaarja9@hot.ee

    ReplyDelete
  3. Samad sõnad ka siitpoolt, Paula meik on lihtsalt fantast !
    kadri676@hotmail.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig