Friday, June 15, 2012

Girl Friday: It is all a big secret!

Berlin and Barcelona are the keywords of my today's outfit. These pink sunglasses I once found from Berlin's flea market. I gave it a thought and considered quite some time, if I really need more sunglasses, but then decided, that life should be watched through pink sunglasses!  

My bracelet comes from Barcelona. Did I really need to go that far in order to get myself a new piece of jewellery? Dress is by Morgan McFeeters. Jacket by Nanette Lepore and shoes by Marc Jacobs. My purse is from Victoria's Secret. Don't you tell anyone! It is all a big secret!

Fotod: Meisi Volt

 Berliin ja Barcelona on tänase outfiti märksõnad. Roosad prillid leidsin ühelt Berliini täikalt. Kaalusin pikalt, kas mul on veel ühte paari päikeseprille vaja ja leidsin, et elu tuleb ikka läbi roosade prillide vaadata.  

Käevõru on Barcelonast. Kas tõesti pidi nii kaugele sõitma, et endale veel üks vidin soetada? Kleit firmalt Morgan McFeeters. Jakk Nanette Lepore. Kingad Marc Jacobsilt. Käekott Victoria`s Secret. Ära kellelegi räägi, eks. Kõik on suur saladus.

SHARE:

8 comments

  1. väga ilusat ja julget tooni kott ning see punutud efektiga MJ kingapaar on ka suveks super!

    Maiken,
    Maikeni blogi - part of me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need kingad seisid samuti kolm-neli aastat kapis. Läinud suvel vaatasin, et ohoo ... täitsa kenad.

      Delete
  2. Kõik Su seljas on nii kaunis!

    suvimariliis.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Väga väga stiilne! Kott ja kingad teevad kohe eriti kadedaks :)

    ReplyDelete
  4. Isegi kui ma ise naissoost olen, jääks sinu peale silm küll puhkama, kui sa tänaval vastu kõnniks. Selliseid MAITSEKALT viimse detailini sätitud naisi, kes millegagi üle ei paku, ei kohta harva :) Väga meeldivad Marc Jacobsi kingad!
    Sooja suve sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul ka silm puhkab, kui vaatan tänaval elegantselt rõivastunud naisi. Üks päev oli muidugi vastupidi - üks naine oli ajanud ülikõrged platvormid jalga (ilmselt esimest korda elus) ja siis kuidagi koperdas nendel, no ma ei saanud mitte silmi ära :D
      Sullegi sooja suve!

      Delete
  5. Thanks! I love your delicate-post! So cool :) and sexy.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig