Monday, June 18, 2012

Christian Dior "Swimming Pool"

Stellariumis algab nädal Christian Dioriga ning mul on au testida nende suvist kollektsiooni Dior Croisette. Sel nädalal tuleb juttu ka parfüümidest ja kolmapäeval algab suur Diori giveaway.

Kuid alustan algusest. Diori kollektsioon Croisette on saanud nime elegantse tänava järgi, mis asub Lõuna-Prantsusmaa linnas Cannes`is. Iseäranis  paelus mind sellest sarjast lauvärvi palett nimega "Swimming Pool", mille järgi sai ka esimene Diori sarja pildiseeria oma nime. Pildiseeria tegime Meriton Grand Conference & Spa hotellis, kus on imetore veekeskus.

FOTOD: Meisi Volt MEIK: Meelika Tammeveski TÄNAME: Meriton Grand Conference & Spa hotell

"Swimming Pool" kõnetas mind kohe oma toonide kerguse poolest. Need sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Toonid ei ole liiga intensiivsed, kuid nendel on hea pigment ja nad püsivad hästi. Minu igapäevane lemmik on kahvaturoosa lauvärv, mida on hea segada samas paletis oleva malbe hõbedase tooniga.

Meigikunstnik Meelika Tammeveski kasutas mind meikides samuti kahvaturoosat tooni, kuid lisas ka sinkaid toone - esmalt kandis ta laugudele heledat münti ja seejärel türkiisi. Toonid on suveks mugavalt heledad ja neid miksides pole võimalik eksida.


Kuna ma armastan lainereid, siis sel korral tegi Meelika mulle suisa kaks lainerijoont. Lisasime meigile draamat musta laineriga ja silma sisekülge toonitasime Diori türkiissinise laineriga. Kui ma peaksin Diori Croisette kollektsioonist valima ühe absoluutse lemmiku, siis oleks see just nende Diorshow veekindel lainer "Turquoise" (258).   



Hommikul meiki tehes võib sellega silma sisekülje nõrgalt helesiniseks toonitada ja õhtul  välja minnes teise kihiga tumedamaks värvida. Efektne pilk on garanteeritud. Tegemist on veekindla laineriga ja see püsib kogu päeva.


Huultel on mul Dior Addict Extreme huulepulk "Plaza" (476), mis on fuksiaroosa. Toon, mis sobib igasse hetke. Tõeline naiselikkuse võidukäik.

Järgmistes postitustes peatun pikemalt Diori uutel Dior Addict Extreme huulepulkadel ja võtan ette ka Dior Addict Ultra huuleläiked. Samuti ei jää minust puutumata Christian Diori küünelakid, mis said äsja 50aastaseks. Kirjutasin sellest SIIN.

Kuidas sulle meik meeldib? Muljeta julgesti Stellariumi kommentaariumis.


Muide, Diori pildiseeriat tehes meenus mulle François Ozoni film "Swimming Pool", mida ma olen vist küll korda viis vaadanud. See Charlotte Ramplinguga peaosas olev linateos on tõeline müsteeriumide müsteerium. Nagu on müsteerium ka meigitoodete maailm, kus iga minut leiutatakse midagi uut.
SHARE:

9 comments

  1. tõeliselt hurmav meik ning Diori lauvärvid on värvide kombinatsiooni poolest tõelised kunstiteosed. väga-väga ilus... ja fotode background ja teema on ka väga hästi valitud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Me nägime kõvasti vaeva ja tore, kui see meeldib.

      Delete
  2. Hingematvalt kaunis ja suvine meik.
    Eriti meeldis silma siseküljel olev türkiissinine lainerijoon. Ise küll seda nippi kasutada ei saa, sest liiga tundlikud silmad.
    Monika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. See trikoo aitas ka mõnusat suvist looki luua.

      Delete
  3. Oh, prillikandjana on mul kohutavalt kahju, et ükskõik, kuidas oma silmi ka ei värviks, keegi niikuinii ei näe.
    Sinu meik on muidugi vapustav.

    Triinu

    ReplyDelete
  4. Nõustun Triinuga, prillikandjatel on see lõbu ära võetud :P
    Aga sina oled super lummav nagu ikka :)

    ReplyDelete
  5. Väga kaunis meik tõesti! Sinised toonid on Su jaoks loodud:)

    ReplyDelete
  6. Head pildid ja meil on ka super! Usun, et need lauvärvid oleksid ka minu meigis tihedas kasutuses.

    ReplyDelete
  7. Väga kena meik ja pildid. Prillikandjatel on võimalus läätsede kasutuselevõtuga siiski ka natuke seda ilu nautida, vahel panen isegi läätsed ja natuke meiki.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig