Sunday, April 28, 2024

Võida kuninglik kellaviietee restoranis Schloss


Kui rääkida kellaviiteest, siis pole kahtlust, et kõik teed viivad kroonitud peade juurde. 1.mail toimub Viljandis asuvas restoranis Schloss tõeliselt kuninglik üritus, mille raames naudime teed, traditsioonilisi suupisteid ja sellel toredal õhtul räägin kõigile külalistele kellaviitee traditsioonidest. 

Hea uudis on, et selle ürituse raames loosin Stellariumi Facebookis ja Instagramis välja ühe pääsme kellaviieteele kahele - tule minuga kevadisesse Viljandisse ja joome koos ühe kuningliku kannutäie teed ning naudime suupisteid.

Kes lõi Inglismaal kellaviietee traditsiooni? Kuidas see traditsioon on jõudnud paleedest kaubamajadesse? Miks minu kellaviietee Ritzis sai koomiliselt õnnetu lõpu? Kas enne valada tassi piim ja siis tee või vastupidi? Milline kuninglik pea sattus Valges Majas teed juues täbarasse olukorda? Nendele ja paljudele teistele küsimustele saad vastuse, kui tuled 1.mail restorani Schloss kellaviieteele. Pileteid saab üritusele osta SIIT ja mängudes saad osaleda Stellariumi Instagramis, mille leiad SIIT ja Facebookis, mille leiad SIIT. Head loosõnne ja kolmapäeval joome koos juba tassikese teed.

Loos on lõppenud! Instagrami loosi võitis Maria Müür ja Facebooki loos läks Kadi Salule, kes kirjutas, et soovib oma ema viia teed jooma. Palun kirjutage mulle info@stellarium.ee ja võtame teiega ühendust. Need, kes jäid sel korral loosist välja, saavad siiski soetada pileti SIIT. Kohtume juba 1.mail!



FOTO: Tiina Annamaa

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig