Saturday, April 13, 2024

Võida pääse moepeole ehk Tallinn Fashion Weeki pass!


Need, kes peavad lugu Eesti disainist, värvikatest külalistest ja ilusatest moevaadenditest, kuid pole endale veel pääset Tallinn Fashion Weekile soetanud, võivad loota veel ühele võimalusele - Stellariumi Instagramis toimub üks moodne loos.

Kui ma mõtlen Tallinn Fashion Weekist, siis see seostub mulle kireva moepeoga, kus aastas kaks korda kohtuvad kõige suuremad moefännid. Ma naudin külastajate kostüümidraamat  - kiika minust vasakul istuvat meigikunstnikku Mari-Liis Meremaad ning paremal drag queene Nordikat ja Vilitat. Kui palju nad on vaeva näinud! Samuti teeb südame soojaks, kui mõni moesõber sind salaja esireas pildistab ja pildid isiklikku Instagrami saadab - nii nagu tegi seda möödunud kevadel särtsakas Barbara Kärtner. 

Mulle meeldib minna moeshow`le ühtede mõtetega ja tunda, kuidas mõni moevaadend on mind sedavõrd puudutanud, et ma lahkun ruumist täiesti uute ideedega. Ma näen ennast, oma garderoobi ja stiili uue pilguga. Ja nii soovin kogu südamest, et seda kõike kogeksid ka sina. Seega läheb Stellariumi Instagramis loosi üks pass, millega saad külastada kahel päeval kõiki Tallinn Fashion Weeki moeetendusi. Loosi täpsemad reeglid leiad Stellariumi Instagramist ehk SIIT. Head loosiõnne kõigile! Kohtume juba 18-19 aprillil, Kalev SPAs, kus sel korral kõnnivad modellid vee peal. 

Loos on lõppenud! Sel korral läheb Tallinn Fashion Weekile Provincial Beat Handmade. Palun võta minuga ühendust info@stellarium.ee


FOTOD: Barbara Kärtner & erakogu

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig