Tuesday, April 2, 2024

Stellarium Beauty Box: "Aprill! Aprill" on kohal


Aprill koos tormi, tuule ja vihmaga on kohal. See tähendab vaid üht - Stellarium Beauty Box, mis on alati tulvil üllatusi, ootab Sind. Aeg on ennast premeerida kõigi nende külmade ilmade kiuste, mis ei taha taanduda. 

Läbi kümne aasta olen Stellarium Beauty Boxi teinud suure armastusega just nendele naistele, kes teavad, et väike preemia iseendale kulub alati ära. See on ideaalne võimalus kinkida endale parfüüm, hellitada end uue kehakreemiga ja nautida neid üllatus, mida oleme sinu jaoks varunud. Hinnakem ja premeerigem ennast!

Nagu tavaks sätime Stellarium Boxi kokku pidades silmas sinu personaalset ankeeti ja nii leiad meie roosas kuldse kirjaga karbikeses tooted, mida just sinu hing ihaldab.

Millised brändid sind märtsis Beauty Boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on ootavad sind järgmised firmad:  Carolina Herrera, Jean Paul Haultier, Antonio Banderas, Chloé, Salvatore Ferragamo, Payot, Coach, Korres, Montblanc, OPI, Vera Wang, Beekman, Elizabeth Arden ja mõistagi jätame mõned brändid hoopis saladuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks?  

Nagu eelpool mainitud, sisaldab iga Stellarium Beauty Box muu hulgas täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja Sinu ankeeti silmas pidades. Oleme aastaid hoidnud Stellarium Beauty Boxi hinna 100€ juures ja kuigi hinnad tõusevad kõikjal üsna hoogsalt, maksab meie karbike üllatusi endiselt 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta info@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig