Wednesday, February 28, 2024

Stellarium Beauty Box "Märts" on kohal!

Naistepäeva Stellarium Beauty Boxid osutusid sedavõrd populaarseks, et märtsis tuleb meil veel teinegi Stellarium Beauty Box.

Mul on alati tavaks öelda, et olen iseenda parim sõbranna ja seega tähistan sõbrapäeva, naistepäeva kui ka, mis seal salata, lihtsalt argipäeva imeilusate väikeste ja suurte kingitustega iseendale. Samas on naistepäev ideaalne võimalus end kasvõi aastas korra premeerida või kinkida see inimesele, keda ilutooted võiksid rõõmustada. Hinnakem ja premeerigem ennast aga ärge unustage ka lähedasi!

Nagu tavaks sätime Stellarium Boxi kokku pidades silmas sinu personaalset ankeeti ja nii leiad meie roosas kuldse kirjaga karbikeses tooted, mida just sinu hing ihaldab.

Millised brändid sind märtsis Beauty Boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on ootavad sind järgmised firmad: Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Coach, Carolina Herrera, Montblanc, OPI, Vera Wang, Beekman, Elizabeth Arden ja mõistagi jätame mõned brändid hoopis saladuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks?  

Iga Stellarium Beauty Box sisaldab muu hulgas täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja Sinu ankeeti silmas pidades. Stellarium Beauty Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta info@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig