Tuesday, April 30, 2024

Seitsme sekundi imed ehk uued võluvedelikud juustele




Iga kord, kui ütlen endale, et miski ei suuda mind enam üllatada, siis kohe on kuskil mõni üllatus varuks. Viimase aja kõige positiivsem avastus juuksehoolduses on nö. võluvedelikud, mis teevad kõigest seitsme sekundiga juuksed siledaks, terveks ja kingivad sära. Kuidas see võimalik on?


Seitsme sekundi võluvedelikud on juba mõnda aega juuksehoolduse maailma vallutanud. Minu kõige esimene “võluvedelik” juustele on “Express Glow Potion” firmalt ADDMINO-18. Pärast esimest kasutuskorda tunnen, et see toode on minu ellu tulnud selleks, et olla jäädavalt minu peeglilaual.


“Express Glow Potioni” - kuidas kasutada?


Esmalt pesen juuksed ja seejärel kannan rätikukuivadesse juustesse “Express Glow Potioni” - seda nii täispikkuses juustele kui ka juukseotstele. Kui toode on juustes, võtan harja ja kammin juuksed õrnalt läbi ning siis ongi juba aeg see juustest välja loputada. Juus on seitsme sekundi jooksul täielikult muutunud - kahused juuksed on koheselt kammitavad, lisaks toimib toode palsami asemel ja kingib juustele kauni läike. 


ADDMINO-18 tutvustab “Express Glow Potionit”, kui kõrgläike efektiga ja ülikerge tekstuuriga juuksehooldust, mille toimeained harutavad juustest hetkega pusad ning muudavad juuksed pehmeks ja säravaks. Juuksed on pärast kümmet sekundit siidised ja peegelsiledad. Tõepoolest - iga lubadus saab täidetud ja juustes on oivaline läige, mida peetakse alati tervete juuste märgiks. Toote kasutamine on nii lihtne ja tulemus nii kiire, et mul ei jää muud üle, kui nimetada see võluvedelikuks.


“In A Flash” ehk seitsme sekundi ime


ADDMINO-18 “Glow Potion” tulemused meeldivad mulle sedavõrd, et otsustan testida Joico samalaadset toodet “In A Flash”, mille lubadused on pisut teistsugused ehk nagu loeme Joico lehelt: “In A Flash” on uuendusliku jõuga toode, mis aitab luua juuksesidemeid – pakkudes pimestavat 7-sekundilist transformatsiooni, mida näed ja tunned. Unikaalne vedelikust kreemiks muutuv koostis, mis muudab juuksed tugevamaks ja vähem altiks murdumisele. 


Seda toodet kasutades tuleb silmas pidada, et vedelikku tuleb pärast šampooniga pesemist kanda rätikukuivadesse juustesse keskosast otsteni ning juuksejuure piirkonda peab vältima. Kui toode on juustes, masseeri juukseid kuniks vedelik muutub kreemjaks ja siis pese maha. See on samuti unikaalne toode, mis muutub juustes palsamiks ja juuksed on tõepoolest sekunditega siledad. Liiga hea, et olla tõsi? See toode on tõesti oivaline.   


Mõlemad võluvedelikud on kahtlemata elamus omaette. Seda seetõttu, et selliseid tooteid, mis nii kiirelt juustele mõjuksid ja mille mõju läike ja tervema juukse näol ka kestab, ei olegi ma varem kasutanud. Kuidas ma saakski? Neid pole varem leiutatud.


Kus ma varem olin?


Mõlema hinnaklass on äärmiselt soodne - ADDMINO-18 “Express Glow Potioni” hinna leiad SIIT ja Joico Defy Damage “In A Flash” leiad SIIT.

Mu sõbranna ütles hiljuti, et ta ei julgeks mulle ühtegi ilutoodet kinkida, sest ma olen ilumaailmaga sedavõrd hästi kursis ja ma vastasin, et ära muretse, ma saadan sulle nimekirja toodetest, mida mul pole kunagi liiga palju. Ja nii sain sünnipäevaks temalt ADDMINO-18 “Express Glow Potioni”, mida saab ka Stockmanni ilumaailmast osta.

Need, kes aga soovivad sooduskoodi, siis STELLA15 annab kõigilt täishinnaga toodetelt Salonshopi veebipoest -15% allahindlust.


“Express Glow Potion” ja “In A Flash” on justkui sugulased. Mõlemad tooted sobivad ka pisut kärsituma loomuga inimestele, kes ei viitsi pikalt palsami või maskiga jännata. Samuti ideaalne lahendus neile, kes käivad trennis, ujulas, saunas ja soovivad pärast pesu juustesse ka midagi toitvat panna ja see kohe maha pesta. 

Loodan, et saan aasta lõpuks või järgmise aasta alguseks teha oma TOP 5 parimat seitsme sekundi imet juustele. Hetkel on igal tootel oma nimi ja minu jaoks mõjub väga hästi ühisnimetajana võluvedelik, sest tõepoolest - juuksehooldus muutub ajas aina põnevamaks ja uudistooted on justkui mõne võluri pärusmaa, mistap vallutavad nad südameid kiiremini, kui eales varem.


SHARE:

2 comments

  1. Rohkem võlub 2. toode, Joico oma. Puhtalt kirjelduse põhjal(sisaldab ka vähem koostisaineid).
    Samas 1. toode lubab ka läiget, mis oleks tore vahelduseks. Samas see kammimine keset pesu oleks tülikas.
    Values alguses 1. tote siiski.

    ReplyDelete
  2. Mind huvitab rohkem Addmino -18

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig