Thursday, August 27, 2015

Summer beauty essentials


Rarely do I revisit products that I’ve already reviewed in my blog but this time is an exception and a justified one at that. Ever so often I get questions from my readers who wonder which cosmetic and skincare products I’ve pledged my allegiance to for years and years. This time I want to highlight two products by Vestige Verdant. Bare in mind this is not a review, it is a concoction of observations that I cannot overlook due to the simple fact - I keep on revisiting these products in my everyday life.

They say that all things in life are replaceable, however it doesn’t seem to be the case with me. I can’t help but notice that I tend to befriend certain products. When I visited London in June for a photo shoot and a make up training, it meant one thing - copious amounts of make up I had to wear daily. I remember the feeling I had that something important was missing. It happened on one of the last days of my visit. Whilst removing another layer of make up that I had to put up with that day. It wasn’t long before I realised the essence of the problem. I had forgot to bring the Vestige Verdant Organic mask. A loyal companion I had used at least once or twice a week ever since I received it two years ago.  Vestige Verdant Organic Mask is nothing short of a must have in the summer time and as autumn approaches. 

Summertime provides a myriad of challenges for your skin - dust, sweat, makeup, pollution; all these nasty elements tango on your face and fight their way into your pores, where they intend to stay until you do something about it. Dead skin-cells are having a parade, withering about on your face all the while you wonder “why oh why can’t any cream or serum seem to absorb into my skin?” . The worries and wonderings that I just listed are for me at least a thing of the past. Vestige Verdant Organic Mask is like a vacuum cleaner, for the lack of a better and more suitable analogy. It gets rid of dirt and grime and even pimples. Whenever I feel the slight ache of an oncoming pimple, I treat that sore spot with the Organic Mask preemptively and with 70% certainty, the pimple issue gets resolved. In essence this mask has two personalities and effects. In addition to its healing properties, it is a great cleansing product and a peeler. I’m used to washing this mask off using circular motions - thus using it as a peeler. What this means is that my skin feels very refreshed and all subsequent products I use afterwards feel better and more effective.



Another important aspect is sunbathing. I rarely do that, but when I feel the need to be exposed to the sun for an extended period of time I need to prepare my skin for it thoroughly - by properly peeling an nourishing it. Now that we’re talking about sunbathing, I want to talk about my other guardian angel, the Rare Oil Blend. I usually try avoid going to the beach, but this does not mean I lead a nocturnal life and avoid the sun entirely. The thing is, my skin is very sensitive to the sunlight, with next to none natural melamine production I turn nor red or tanned, I just stay white but when in the sun for too long my skin tends to get overly sensitive and thus a little bit painful.  This is why I use the Rare Oil Blend every evening. I apply it generously to my cleavage, since that are seems to be particularly sensitive to sun and the last thing I want is my precious cleavage to age prematurely and the Rare Oil Blend is a true miracle worker in this department.  

I especially suggest the Rare Oil Blend to be taken with whenever a vacation in the sun is in mind. Little do many of us northern women know what the southern sun can do to our skin, when we fail to protect it and bathe in the intense sun of the south for weeks on end. It is of crucial importance to prepare your skin for that kind of intense sun. The Rare Oil Blend features two ingredients that help fight off the nasty effects of the sun - Sea buckthorn Oil which decreases the risk of sunburn and Carrot Seed Oil with its rich volumes of Vitamin-A and carotene; which increases the elasticity of the skin and even has anti-carcinogenic properties, thus decreasing the risk of melanoma.  All this makes the Rare Oil Blend a truly worthwhile companion on your travels. I’ve written a more through review on both products. I’f you want to read more about the Vestige Verdant Organic Mask, click here. For the Vestige Verdant Rare Oil Blend, click here.




Ma pöördun harva tagasi toodete juurde, mida olen juba varem Stellariumis arvustanud. Selle loo põhjus peitub ühes küsimuses: sageli tahetakse minult teada, millised on need kosmeetikumid, mida olen jäänud aastateks kasutama? Täna teen juttu kahest Vestige Verdant tootest, mida olen blogis juba arvustanud. Ei, see pole uus arvustus, vaid siin on minu tähelepanekud, mis tekivad just siis, kui võtad ühe ja sama toote ikka ja jälle kätte.

Öeldakse, et asendamatuid asju pole olemas, kuid see pole päris nii. Tõepoolest, on tooteid, mis muutuvad ajaga sinu heaks sõbrannaks. Kui ma olin juunis Londonis pildistamas ja meigikoolitusel, tähendas see vaid üht: minu näol oli ohtralt meiki. Ja nii iga päev. Mäletan, et eelviimasel päeval vannitoas grimmi maha pestes, tundsin, et midagi on minu nahahooldusest kardinaalselt puudu. Taipasin õige pea, et ma polnud võtnud ühes Vestige Verdant maski, mida olen kahe aasta jooksul kasutanud nädalas korra või kaks. 

Vestige Verdant mask on suvel ja sügisesse vastu minnes üks ütlemata oluline abimees. Suvi pakub näonahale palju väljakutseid - tolm, higi, õhusaaste ja meik - need kõik tantsivad võidu sinu nahal tangot ja poevad väevõimuga pooridesse. Surnud naharakkudel on omakorda meri põlvini: nad mõnulevad sinu näol ja kaelel ning sina mõtled sel ajal, miks kreem või seerum ei taha imenduda. Mina olen kõigile nendele probleemidele pööranud selja ja leidnud abi Vestige Verdant näomaskist, mis justkui imeks tolmuimejaga nahast rasu välja ja teeb vistrikele tuule alla. Aegajalt, kui tunnen näonahal valulist kohta, mis kuulutab ebameelivat tõsiasja, et vistrik hakkab tulema, olen pannud maski vaid kindlale kohale näol ja 70% on see mõjunud nii, et vistrikku ei tule. Vestige Verdant mask on tegelikult kaks ühes - lisaks oivalise naha puhastajana, mõjub ta ka koorijana. Mina eemaldan maski nii, et pesen selle ringjate liigutustega nahalt maha ja just sel ajal teeb ta tööd koorijana. Kooritud nahk mõjub alati värskena ja see tähendab omakorda, et kõik tooted, mida sa kasutad, imenduvad paremini. 

Teine oluline aspekt on päevitamine. Ma päevitan harva, kuid minu nahk peab olema selleks täielikult ettevalmistatud - eelnevalt kooritud ja põhjalikult toidetud. Jõudes päevitamise juurde, siis tuleb mängu minu teine kaitseingel - Rare Oil Blend. Rannas ma eriti päevitamas ei käi, kuid see ei tähenda, et ma päikese käes ei viibi. Minu nahk on päikese suhtes eriti tundlik - ta ei tooda melaniini ja seetõttu ei lähe ma punaseks ega pruuniks. Kui olen päikese käes kauem istunud, siis muutub nahk kergelt valuliseks. Praktiliselt igal õhtul kasutan nahal Rare Oil Blendi. Kõige tundlikum on minu dekoltee piirkond ja kuna ma ei taha, et sinna kortsud varakult pesa teevad, kannan õli igal õhtul rikkalikult nahale. Leevendus on meeletu. Ma soovitan Rare Oil Blend haarata kaasa eriti siis, kui oled suundumas soojale maale puhkama. Minu kosmeetik räägib alati, et põhjamaa päikesega harjunud eestlased ei kujuta endale hästi ette, mida nad oma nahaga teevad, kui nädal või kaks jutti intensiivset lõunamaapäikest naudivad. Enne kuumal liival päikesevanni võtmist on oluline nahk päevitamiseks ette valmistada. Rare Oil Blendis on kaks komponenti, mis teevad selle suurepäraseks kaaslaseks enne päevitamist ning päevitamise järgselt. Esimene neist on astelpajuõli, mis vähendab päikesepõletuse riski ja teine - porgandiseemneõli, mis oma rikkaliku A-vitamiini ning karotiini sisaldusega teeb naha elastsemaks ning mõjub antikantserogeenselt. Seega on Rare Oil Blend asendamatu lisand reisikotti. Ma olen mõlemast tootest kirjutanud ka arvustuse. Kui sind huvitab Vestige Verdant mask, kiika siia ja kui sind kõnetas Rare Oil Blend, kiika siia. Ühtlasi oleks mul põnev kommentaariumist lugeda, mis on teie kogemused nii Vestige Verdant maski kui ka õliga? Ja milliseid kosmeetikume ning hooldustooteid oled jäänud aastast aastasse kasutama? 

SHARE:

11 comments

  1. Vestige Verdant maski ostsin Sinu arvustuse järgi. See oli ikka paar aastat tagasi juba ja mul läheb oma kolmas potsik. Ostsin vahepeal ühe sarnase maski, aga pöördusin VV juurde tagasi. Seega Sinu uued tähelepanekud on täitsa huvitavad. Ma olen juuksetoodetele kõige lojaalsem. Tigi Beadhead tooted on mul aastaid kasutusel, Schwarzkopfi kreem kuivadele juusteotstele on aastaid kasutusel. Ja Chaneli CC kreemi olen ostnud varuks, sest vahepeal seda polnud. Sellest paremat ei ole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TIGI on aastaid ja aastaid olnud minu suur lemmik. Iga kord, kui tunnen, et juuksed hakkavad käest ära minema, siis ostan endale TIGI šampooni ja palsami või maski ning olukord paraneb.

      Delete
  2. Vestige Verdant mask on pidevas kasutuses ja ainus mask, mida ma kasutan. Kass on lõpuks ära harjunud ja ei ole enam paanikas tagajalgadel, kui VV maski peale endale kannan :D
    VV Rare Oil Blendi pole veel olnud juhust proovida, aga pikemas plaanis võiks kunagi selle ka omale soetada lisaks maskile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hästi naljakas on see, et ka minu kass ei tundnud mind ära kui kord mingi maskiga tema poole vaatasin :D tõmbas küüru selga ja kukkus kõhisema :D kui teda siis kõnetasin, rahunes maha :D

      Delete
    2. Minu kass on seevastu üsna tuim tükk. Elavneb vaid siis, kui külmkapp avaneb. Ei tee ta kippu ega kõppu, kui mul on Vestige Verdant mask või mõni valge savimask peas. Kassi enda pea kohal on suure mulli sees vaid vorstijupp.

      Delete
  3. Juudas küll, ma olen niiiiiiii pikalt soovinud Vestige Verdant maski proovida ja see sinu postitus tõestab veelkord, et ma PEAN selle soetama... mis sest, et mul on korraga 8 näomaski kasutuses :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on ka päris palju maske kasutuses. Üks kõige imelisem mask on Bvlgari oma ja see annab näole kerge sära. Samuti on mul nõrkus savimaskide vastu. Kuid põhiliseks on saanud Verdant.

      Delete
  4. kas näomask ja näoõli mõlemad on saadaval septembri Stellaarium King Size boxis?

    Ette tänades

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kõik St.Boxi puudutavad küsimused palun saata: stellariumbox@stellarium.ee

      Delete
  5. Mina kasutan väga palju Vestige Verdant õli. Vist kolmas või neljas pudel. Hea igal aastaajal. Seda, et ta naha päikese jaoks valmistab ette, ma ei teadnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see töötab iga kliimaga. Talvel panen endale pärast Vestige Verdant maski kasutamist mõnuga õli näkku :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig