Monday, February 17, 2014

Unbelievable! Vestige Verdant - is it really an Estonian product?

There were times in my colourful life when I worked in an entertainment portal Publik where on better days I had a chance to come up with the wittiest of headlines. Even today, whenever I read editorials I try to think of the headlines that would be interesting and striking enough to catch readers eyes... and bring thousands of clicks as well. Why I am telling you this?  

First time I got my hands on the Estonian face mask Vestige Verdant, a couple of appropriate headlines immediately jumped into my head. For example: "Unbelievable! Is it really an Estonian product?" or "Look and wonder! Estonians astound with extraordinary face mask!"

The first thing that speaks in a Vestige Verdant is its stylish and luxurious packaging. The box itself is so pretty that even though I usually throw them into trash, I keep this mask in its carton. 



White cardboard box has a nice contrast with the blackish brown substance that greeted me from inside the jar. My friend described how this mask was so scary at first that she wasn't sure if she should put it on her face or not. I too took my time at first and wondered while looking inside it, should give it a try or not. It is recommended to hold the mask on your face for 5-10 minutes. My skin is oily so I chose to leave it on for 10 minutes. In the first 5 minutes the skin will start to sting a bit, which is good - it means it works! For the first time I tested it out at the SPA after the sauna. I layered this blackish brown mask on my face and walked around in the women's dressing room when I bumped into a lady who almost got a heart attack when seeing me. This situation would make a good headline: "Mind blowing! Beauty blogger tested out wonder mask and killed an old lady!"  

One of the key ingredients of Vestige Verdant is a highly valued bioactive humic acid - it a substance that is extremely anti-aging and its structure is so complicated it is impossible to replicate it synthetically. Mask's deep cleansing and moisturising properties come from the cooperation of natural minerals and bioactive ingredients which also happen to replenish skin's natural pH balance. Detoxifying action is achieved with the high amounts of humic acid. Humic acid and minerals will tie together all the toxins from the deeper layers of the skin and help to flush them out of your body. On Vestige Verdant's website it is said that the results of the mask will be noticeable immediately. If something makes me distrustful about a beauty product, it is the statement "immediate results". But this mask really gives fast results - after removing the mask your skin will feel ever so smooth and soft. It is really important to take your time when washing this mask off. Impatient rinsing won't do favours as this mask will be slightly exfoliating and needs a little bit extra attention while removing it. 


 I have had this product for almost two months and I use it once a week. A month ago I went to mechanical facial cleansing and no doubt this mask keeps pores extremely clean. If usually I use clay masks twice a week then now I have replaced one of these with the Vestige Verdant mask. To sum up this product with a few headlines, these would be the ones: "Hundreds of Estonian women fighting for a miracle mask in stores!" or "New and must-have product on the Estonian market!"  Also check out Vestige Verdant's website here. Have any of Stellarium's readers had a chance to try out this mask already?


Vestige Verdant ehk "Uskumatu! Kas see on tõesti Eesti toode?" 


Minu kirevasse ellu jääb pöörane periood, kui töötasin meelelahutusportaalis Publik, kus parematel päevadel sai mõeldud maailma kõige lõbusamaid pealkirju. Veel täna leiutan artikleid lugedes puhtalt oma lõbuks pealkirju, mis kõnetaksid ja karjuksid, tekitaksid lugejas huvi ja ... tooksid tuhandeid klikke. Miks ma seda kirjutan? 


Hoides esimest korda käes eestimaist kosmeetikafirma "Vestige Verdant" näomaski karpi, tärkas mulle kohemaid pähe paar pealkirja. Näiteks: "Uskumatu! Kas see on tõesti Eesti toode?" ning "Vaata ja imesta! Eestlased rabavad enneolematu näomaskiga!".

Vestige Verdanti puhul kõnetab esmalt stiilipuhtalt kujundatud luksuslik pakend. Karp on nii ilus, et kui ma tavaliselt lennutan pakendid otsejoones prügikasti, siis seda maski hoian karbis. Valge karp on mõnusas vastuolus mustjaspruuni ollusega, mis mind purgis tervitas. Mu sõbranna kirjeldas muhedalt, kuidas mask teda esialgu pisut ehmatas ja ta pidas mõnda aega aru, kas seda ikka näole panna. Ka mina nõjatusin esmalt purgi kohale ja uurisin sisu mõningase umbusuga. Maski soovitatakse näol hoida 5-10 minutit. Mul on rasune näonahk, seega otsustasin kümne minutilise maskitamise kasuks. Esimese viie minuti jooksul hakkab nahk kergelt kipitama, mis on vaid hea - järelikult toimib. Mina testisin seda esmakordselt pärast sauna SPA-s. Panin mustjaspruuni maski näole ja jalutasin naiste riietumisruumis ringi, kuniks põrkasin kokku ühe prouaga, kes pidi mind nähes ehmatusest infarkti saama. Siit saaks veel ühe pealkirja: "Kurioosum! Ilublogija testis imemaski ja tappis vanaproua!"    

Vestige Verdanti üks võtmekoostisosasid on kõrgelt hinnatud bioaktiivne humiinhape - tegemist on erakordselt noorendava ainega, mis on looduslikult sedavõrd keeruline, et seda on isegi tänapäeval võimatu sünteetiliselt jäljendada. Maski sügavpuhastav ja niisutav toime tuleneb mitmete bioaktiivsete koostisosade ning looduslike mineraalide koosmõjust, mis taastavad naha tervisliku pH-taseme. Kahjustavaid jääkained eemaldav toime on tagatud humiinhappe küllusliku kogusega. Humiinhape ning mineraalid seovad tugevalt kahjulikke jääkaineid naha alumistes kihtides ning aitavad need organismist eemaldada. Vestige Verdanti kodulehel on kirjas, et maski efekt on koheselt märgatav. 


Kui mind miski ilutoodete info juures umbusklikuks teeb, siis on see sõnapaar "kohene efekt". Paraku on sellel maskil tõesti kiire efekt - nahk on pärast maski eemaldamist erakordselt sile ja pehme. Vestige Verdanti puhul on väga tähtis, et maski saaks rahulikult ja mõnuga näost maha pesta. Kärsitus ei tule siinkohal kasuks, sest maski maha pestes mõjub ta kergelt koorivalt. 

Mul on mask olnud pea kaks kuud ja kasutan seda korra nädalas. Kuu aega tagasi käisin mehaanilises näopuhastuses ja pole kahtlust, et mask hoiab poorid eriti puhtad. Kui ma varem tegin endale kaks korda nädalas savimaski, siis nüüd olen ühe korra asendanud hoopis Vestige Verdant maskiga. Kui peaksin toote paari pealkirjaga kokku võtma, siis oleksid need järgmised: "Sajad Eesti naised krabavad poelettidelt imemaski!" või "Uus ja kuum must-have toode Eesti turul!"

Kiika Vestige Verdanti kodulehte SIIN. Kas mõni Stellariumi lugejatest on maski juba proovinud?
SHARE:

41 comments

  1. Jaa, mina olen proovinud ja minust on samuti saanud maski andunud fänn. Selle maski puhul on tõsiselt tunda, kuidas kõik ebameeldiv saab näost nö 'välja tõmmatud'. Lisaks ei kuivata see mask liigselt nahka nagu paljud sügavpuhastavad savimaskid sageli tegema kipuvad. Minu arvates parim aeg seda näole kanda on enne dušši, kuna vastasel juhul on kogu kraanikauss (ja võimalik et ka seinad) maski täis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga hea idee - mask enne dušši! Proovin järele. Sinul soovitan aga soojalt otsida Stellariumist üles postitus "Vaata, kas võitsid sõbrapäeva loosis" :) Olid ju Sina see, kes mulle kõige esimesena kommentaari blogisse jättis.

      Delete
  2. Ah kui kihvtilt ja kaasahaaravalt Sa kirjutad! Ja see mask on minu wishlistis kindlal teisel kohal hetkel (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh head sõnade eest! Ja mis Sul wishlistis kindlal teisel kohal on? :)

      Delete
  3. Kui sellest tootest esimest korda kuulsin, oli mu reaktsioon täpselt selline: ''Mis maa toode see on? Inglismaa? Oot, see on Eesti toode? Kas tõesti? Uskumatu!'' :)
    Aga hetkel veel seda maski proovinud pole, eks peaks selle vea parandama! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jään suure huviga Sinu postitust ootama! Kui Sul on mask mõnda aega seisnud, siis soovitan seda enne avamist raputada. Ma ise raputan enda oma iga kord, muidu kipub ta pealt pisut vesiseks minema. Jõudu, armas Carmen.

      Delete
  4. Ei ole veel proovinud, täna ka esimest korda kuulen ja näen seda, pildilt. Aga ehk õnnestub ära proovida, kunagi ikka. :)

    ReplyDelete
  5. Tere Stella.

    Nii armas on lugeda sinud arvustusi, poleks eales uskunud et tegemist kodumaise tootega.
    Pakend näeb eriti ahvatlev välja, kindlasti proovin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, TiiGrR. Maski jagub täitsa pikaks ajaks. Kui iga nädal seda hooletult kasutada, siis vast kolmeks kuuks, tagasihoidlikuma joonega inimesed saavad nelja kuuga hakkama. Mõni kindlasti kauem.

      Delete
  6. Ei ole ka veel proovinud aga tükk aega juba kripeldab sees, et ehk peaks. Toode näeb tõesti suurepärane välja ja paljudele arvustustele toetudes, teeb ka oma tööd suurepäraselt. Esialgu ei suutnud ka uskuda, et eestlased on niivõrd luksusliku tootega turule tulnud :)



    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelikult on lausa naljakas, et me ei suuda uskuda, et kaasmaalased võiksid imelisi asju teha :D Soovitan seda kindlasti proovida, ühtlasti hoiatan - tekitab sõltuvust :)

      Delete
  7. No just täpselt! Mul oli seesama reaktsioon "Issand - see on eesti toode või?!" peale seda, kui Liina oma blogis selle äraproovimisest kirjutas ja ma nii muuseas välja lugesin selle eestimaisusest. Olin ka enne näinud seda üsna palju juba reklaamitavat ja no pakendi järgi otsustades olin kindel, et see on üks jube peen välismaa värk :D. Ja siis teada saada, et täitsa "kodukootud" eesti asi ;), mille kohta vaid kiitvaid arvustusi lugenud (Stella, nüüd siis sina ka! :)) - mis siis veel seda proovima kutsuks!
    Nad praegu reklaamivadki, et veel see kuu on mask 35 euri, märtsist hind väheke tõuseb - niiet, kes ees, see naine :)!
    Ja seda on ka hea teada, et see-mask-näos ei tohi teiste silma alla sattuda! :D Väga lahe seik oli see sinu postituses, vaene proua :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen tegelikult kahel korral SPA riietusruumides tädid ära ehmatanud. Kunagi käisin ringi valge savimask kaelal ja näol ning üks vene proua ehmatas samuti. Nüüd oli sama lugu selle musta näomaskiga. Mu ema ütles selle peale: "Vaid sina oled võimeline ükskõik kuskohas mask näos ringi käima ..."

      Delete
  8. Seekord on Su postitus eriti muhedalt kirjutatud :)
    Tore, et Eestis osatakse teha tasemel tooteid, sain siit asjalikku infot koos hommikuse huumoriga :) ja kindlasti proovin maski ära.
    Jätan meelde, et seda suurepärast toodet tuleb nautida uhkes üksinduses, et mitte lähedasi surnuks ehmatada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mõnus lemmikmeloodia juurde ja 15 minutit omapäi olekut - mõjub lausa teraapiliselt.

      Delete
  9. Selliste postituste pärast ma käin iga päev Stellariumis, et kas on juba midagi uut lugemiseks. Ükski teine blogija ei suuda selliselt sõnu kokku lükkida. Braavo! Sain täieliku elamuse ja Vestige Verdant on nüüdsest minu wishlistis. Edu!

    ReplyDelete
  10. Loen Teie postitusi harva, nüüd juhtus kuidagi ette ja see mask tekitab sportlikku huvi. Mis selle hind on jaekabanduses? Seda ei ole keegi küsinud ega maininud, ehk oskate öelda? :)
    Loodan, et satun tihemini lugema seda blogi. :) Päikest, halli kevadpäeva! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, Eve, maski saab alates märtsist osta ka Tallinna Kaubamajast. Hetkel on seda võimalik soetada nende kodulehelt, kus hind on kuni veebruari lõpuni koos kohaletoimetamisega 35 €. Alates märtsis maksab mask 39 €. Tänan ka toredate sõnade eest blogi arvel. Stellarium ootab alati rõõmuga uusi lugejaid :)

      Delete
  11. Fb-s uuenduste voogu lugedes "issand, kuidas see mask sai tappa inimese?!" :D ja kohe kiiresti hakkasin lugema, muigasin omaette. :D su pandud pealkiri tegi täpselt seda, mida tegema pidi: kõnetas, karjus ja tekitas huvi.
    Väga mõnus lugemine jällegi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii need pealkirjad töötavad. Kuid luban, et mask töötab samuti! Vaid väga töötavale tootele ongi võimalik panna väga töötavat pealkirja :)

      Delete
  12. Ostsin maski ja proovisin. Peale kandes oli mõnus jahe, kreemjas ja toredalt must. Mõtlesin tükk aega, kas olla need 10 minutit vannitoas peidus või minna elutuppa mehe juurde. Otsustasin viimase kasuks ja nõudsin musi. Mõne aja pärast täheldasin kipitust ja olin sellest sinu blogi lugedes teadlik. Varsti muutus kipitus tugevamaks ja tegin selle peale isegi grimasse. Päris 10 minutit ma täis ei saanudki ja läksin pesin maski maha. Joovastavat wao tunnet kohe ei tekkinud, kuna olin veidi häiritud punetava ja hella otsaesise pärast. Punetus kestis veel u 20 minutit ja mõtlesin isegi, et kellel on õrn nahk peaksid olema selle maski kasutamisega veidi ettevaatlikumad ja kasutusaega lühendama, kuna saan aru, et maski teeb just unikaalseks looduslikke hapete sisaldus. Mask on kindlasti sügavpuhastav ja kui ma seda ette ei kujuta siis otsaesised miimikakortsud on veidi vähemsügavad küll. Nahk vajab peale maski korralikku niisutust. Kokkuvõtteks ütlen, et mask meeldib ja enne mul sellist hardcore maski olnud ei ole. Effektiivne on see küll, kuna mulle tundus, et õhuke kiht nahka tuli koos maskiga maha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh nii kiire tagasiside eest! See on päris hea nipp - minna ja nõuda näomaski peale musi :) Proovin järgmine kord ise järele. Ma ise armastan selliseid mõnusaid nö. hardcore maske, mis tõmbavad poorid puhtaks. Kannan palju meiki, lisaks pildistamised, kus laotakse näkku grimmi ja seetõttu on mul oluline nädalas ca kaks korda teha korralik mask. Aga maskitamine on minu jaoks ka lihtsalt väga-väga meeldiv tegevus :) ja veel mõnusam on nautida tulemust.

      Delete
  13. Hei!
    Vot see on reklaam ja seda selle kõige paremas tähenduses. Ma pean selle maski nüüd endale saama! :)
    PS: Väga hästi kirjutatud postitus! (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jään põnevusega ootama, kuidas mask Sulle meeldis :) Nüüdsest on see müügil ka Tallinna ja Tartu Kaubamajas. Nägin pildilt, et neil on väga glamuurne väljapanek.

      Delete
  14. Kahjuks ei ole seda maski ise proovinud. Ka mina kasutan alati maske enne dušši.
    Stella, lisaks sellele, et oled imekaunis, oskad Sa suurepäraselt ja kaasahaaravalt ka kirjutada ning pealkirjade väljamõtlemine on Sinu käes käkitegu. Eriti meeldis mulle pealkiri "Kurioosum! Ilublogija testis imemaski ja tappis vanaproua!" hahhahahha :D Ühtaegu oleks see olnud kurb, teisalt ju ka natuke naljakas :D . Kas seletasid tädikesele kenasti ära millega tegu :) ?
    Tean kui raske oli minul koolis kirjanditele pealkirju välja mõelda. Kirjutasin tihti loo valmis ja siis panin mingi pealkirja.

    Tänan soovituste eest ja kui tekib võimalus, siis tahan seda maski kindlasti proovida. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tädike seletust ei saanud, sest pärast ehmatust ta naeratas ja leebus :) Pealkirjadest nii palju, et minu jaoks algavad paljud postitused just pealkirjast. Kunagi kirjutasin novelle ja siis said need sageli alguse just pealkirjadest. Neid on tõesti lust kirjutada ja tore, kui Sul on neid lust lugeda :) Aitäh ilusate sõnade eest!

      Delete
  15. Andsin just tellimuse sisse ja just tänu sellele postitusele siin. Annab lootust, et mõjub ka minu nahale hästi ja saan oma probleemidest ehk lahti :P..Eks annan ka teada, kuidas läheb :)

    ReplyDelete
  16. Ostsin- proovisin. Ma ei tea, kas tänu sellele, et toode on nii üleskiidetud- reklaamitud või NII ONGI, aga pärast maski mahavõtmist oli nägu nii sile, nagu vaataks peeglit. Kui mask peal oli, siis mingil hetkel hakkas see kuivama ja tekkis suisa naljakas nähtus: silmad läksid suureks (vot just nii suuri silmi olengi endale tahtnud :))), sest nahk tõmbus silmaümbruses nii pingule. Tegelikult, ma olen hetkel väga rahul ja ma siiani ei tea, kas sellepärast, et reklaamiohvrina läks kõik superhästi või sellepärast, et toode ongi reaalsuses kiitust väärt. Samas....ei tahakski kellelegi seda soovitada- heh, naiselik kadedus, eksole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, Margit, see naha siledus on minu meelest võrratu. Nagu lapse nahk. Aga silmaümbrustega tasub ikka ettevaatlik olla :) Stellariumis kiidan ma vaid neid tooteid, mis on kiitust väärt. Hea toode tekitab arvustust kirjutades ka hea meeleolu ja nii sünnib meeleolukas tekst :) Sõbrannadele soovita ikka - usun, et nad on tänulikud.

      Delete
  17. Nii, sain oma paki kätte ja eile õhtul sai proovitud ka. Kuna mul pole mitte ühtegi näomaski kunagi olnud, siis ei osanud mitte midagi ette kujutada.
    Panin siis maski näkku, peeglisse vaadates tuli lihtsalt naer peale. A hambad särasid selle maski taustal küll palju valgemalt kui muidu :D.
    Maski kuivades oli väga hästi tunda, kuidas nahk täiega pinguldub. Selliselt vist tunnevad end botoxi gurud, kui suurest süstimisest ükski närv ega lihas ei liigu :D. Kusagil 3-4 minuti pärast hakkas pihta kipitus. Juttude põhjal olin valmistunud hullemaks, aga pold nii hull üldse. Seega lasin maskil 10 minutit mõjuda enne, kui maha pesema hakkasin. Järgnes punetus, millega olin arvestanud ja nägu veidi ka õhetas. Ilmselt hakkas vereringe löpuks tööle :D. Kui punetus taandus, oli tunne nii mõnus. Tõesti selline tunne, et õhk käib läbi naha. Nahk oli mõnus pehme ning sile.Jume oli ühtlane ja tõesti tundus mulle, et ka punnid olid poole väiksemad kui enne. Proovisin seda ka oma turjal, mis viimasel ajal on punnide poolt vallutatud ja olen tõsiselt rahul tulemustega. Kasutan seda kindlasti edasi ning usun, et tulemused lähevad ajaga aina paremaks ja varsti võin oma viimasele punnikesele "adjöö" järgi hüüda... Aitähh maski loojatele igatahes ning selle blogi kirjutajale, tänu kellele söendasin üldse selle maski endale muretseda ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh tagasiside eest! Mul on hea meel, et see Sulle sobis ja meeldis. Ja mulle meeldib su väljend: tunne nagu õhk käiks läbi naha :) Mul on alati sama tunne, kuid ei osanud seda ise sõnadesse panna :)

      Delete
  18. Huvitav, mis selle maski koostisained on ? Tundub, et tegemist on hapetega, kui jah siis mis on selle happe Ph tase ? Lugedes eelnevaid postitusi ja hella nahka siis on alust arvata et tegemist on üsna tugeva toimelise koorijaga mis voib olla happest tingitud.. sel juhul tuleks kindlasti suvel seda toodet ju vältida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda tasub Vestige Verdanti Facebookist küsida :) Siin ka link: https://www.facebook.com/vestige.verdant.eesti

      Delete
  19. Tere.

    Tundub,et olen ainus,kellele mask ei avaldaud mitte mingit mõju . Mulle tundub,et on jälle tegu mingi massihüsteeriaga ja moekaubaga. Olen maske kasutanud palju erinevaid,on millega võrrelda.Tundmatu kaup ja kohe kallite brändidega ,kes on turul olnud juba aastakümneid,samas hinnaklassis.Lisaks on toode odavas plastiktopsis.Missugune ekslkusiivtoode on plastiktopsis? Eeldasin ,et peaks olema klaaspurgis,kaasas spaatel,millega toodet näole määrida.Ei tee toodet maha,lihtsalt isiklik arvamus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahju, ei mask ei sobinud. Ehk tasub paar korda veel proovida? Mul on endal ka väga laialdane maskide kasutamise kogemus - alates Annemarie Börlindist lõpetades Avoni ja Shiseidoga, sinna veel Decleor ja Filorga, kuid Vestige Verdant on minu meelest täiesti omalaadne kogemus. Hetkel olen savimaskid üldse välja jätnud ja kasutan VV maski nädalas kaks korda. Aga nagu soovitasin - ehk tasub veel proovida? Ma ise testin blogi jaoks maske ja kreeme päris kaua ning vahel saabub tulemus hiljem.

      Delete
  20. Bioaktiivne humiinhape ehk purustatud turvas :)

    ReplyDelete
  21. Proovisin ka selle maski ära, esialgu olen rahul, vaatan mis edasi saab.Mulle meeldis kõige rohkem see, et peale kasutamist oli nahk hästi pehme polnud isegi kreemi vaja kasutada.Muidu peale igat protseduuri ei saa ma kreemita üldse olle, kõik kisub ja kuivab.
    Aga nüüd, näe imet!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kreemitan nägu alati ka pärast VV maski, kuid mu ema ütleks selle peale: "Sa leiad alati põhjuse, et end kreemitada!"

      Delete
  22. Saunas are my most loved. I concur along with you. Very good for physique and brain. Beloved sauna kind?  saunajournal.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig