Sunday, February 2, 2014

Instagoodies Air Force. January.

Siin on kaadrid, mis jäävad meenutama külma ja karget jaanuari, millest pool oleksin meeleldi veetnud vaid ahju peal magades ... Kahjuks või õnneks pole mul sellist ahju ja veel vähem aega. 

Jaanuaris juhtus palju meeleolukat - Stellarium on nüüd ühendatud nii Naistemaailma kui ka ajakirja Kroonika veebidega, kus blogil on oma pesa. Lisaks täitus Stellariumi Facebookis ilus arv - tervelt 7000 fänni. Aitäh kõigile, kes minu tegemistele kaasa elavad, kommenteerivad ja rõõmu kingivad! Valik kaadreid Instagramist on sinu ees! Minu enda lemmikpilt on see tehtud hambaarsti ukse taga, kuhu doktor mind pärast süsti saatis. Mul oli igav, tuimestus hakkas just mõjuma ja mõtlesin, et teen õige ühe selfie ... Kus ma küll järgmiseks võiks telefoni välja võtta ja kukkuda selfie`sid tegema? 


Veebruar on Stellariumi sünnipäevakuu ja meil hakkab palju põnevat juhtuma. Blogis on ka uus kujundus ja paremal vilguvad samuti sündmused, mis jäädvustatud just Instagramis. Hea uudis on see, et nüüdsest toimuvad ainulaadsed loosid ka Stellariumi Instagramis ja esimene on just käimas! Nimelt loosib Stellarium välja suurepärase Stellarium Boxi. Reeglid on lihtsad! Liitu Stellariumi Instagramiga SIIN, vajuta Stellarium Boxi pildile like ning kutsu @ märgiga selle postituse all oma sõbrannasid mängust osa võtma ja Stellariumi Instagramiga liituma - mida rohkem, seda uhkem! Stellarium Boxi, mis sisaldab kosmeetikat 100 euro eest, loosime välja 7.veebruaril. Saladus pole ka see, et juba õige pea on Instagramis oodata uut mängu - lõpuks on ju käes Stellariumi sünnipäevakuu!

SHARE:

1 comment

  1. Hee, mulle meeldib ka hambaarsti-pilt:)

    Minu viimase aja hambaarsti-käikudest saaks juba terve fotoseeria, ausalt.

    Lähengi jälle teisipäeval. Ootan väga;)
    Viimasel ajal tundub, et hambad valutavad järjest - kui üks saab korda, hakkab teine:) Ei taha mõeldagi, palju ma neile seda va plastkaarti olen ulatanud:)

    Ahh, ja täna on see suurpäev, kui Box loosis.
    Näis, kas mu loosiõnn jätkub;)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig