Monday, February 3, 2014

Steal her style - Lenna Kuurmaa

30. jaanuaril pärjati Nokia Kontserdimajas Eesti 2013. muusikaaasta võimsamad artistid. Aasta Albumi tiitli viis koju Lenna, kes astus lavale väikeses mustas kleidis ja tõestas seda, mida me niigi teame - vähem on rohkem. Just seepärast on Lenna Kuurmaa Stellariumi rubriigis "Steal her style".

"Minu väike must kleit pärineb Zarast. Ostsin selle kunagi Barcelonast. See on ka minu suur lemmik," rääkis Lenna Stellariumile. Ta ütles, et kleit tundus laulu ja bändi üldise meeleoluga sobivat. Lenna väike must kleit oli täiuslik mattide mustade sukkpükste ja madalate saabastega. Kui sul on nii hea figuur ja täiuslik soeng, siis oleksid igasugused aksessuaarid liiast. Märkimist väärib ka Lenna perfektne alasti meik ja nude huulepulk. Stellarium pani kokku asjad, mida vajad, et näpata Lenna EMA stiil. Lindex pakub praegu oma veebipoes liibuvat musta kleiti ja kelmikaid sukkpükse. ABC Kingas on müügil täiuslikud Pepe Castelli poolsaapad.

 


Kuidas aga saavutada see suurepärane soeng? Pole kahtlust, et tegemist on sirgendajatega tehtud lokkidega, mis püsivad mitu päeva. Mina olen sirgendajatega lokke loonud Schwartzkopfi lokivedelikuga ja pärast krooninud soengut ohtra juukselakiga. Pidades silmas Lenna meiki, sobiksid talle täiuslikult Maybelline New York New Colour Sensatsional nude huulepulgad. Lenna ütles Stellariumile, et küüned olid tal esinemise puhuks lakitud tumesiniseks, kuid usun, et sellise outfitiga sobivad vabalt ka ihuvärvi küüned. Näiteks on poodides uus ja kuum kaup Maybelline New Yorkilt - nende Colorama Stripped Nudes lakid on hea katvusega ja püsivad nädala. Just testin neid!

FOTOD: Ardo Kaljuvee (Kroonika)

Ja lõpuks üks lõbus oletus! Millist parfüümi oleks võinud Lenna laval kanda? Tema üldist outfiti arvestades sobinuks talle Lancome Tresor "Midnight Rose". Miks? Sest lummav Lenna nägi sel õhtul välja täpselt nagu kesköine roos. Kas pole nii?
SHARE:

3 comments

  1. Väga kena kleit! Ja mõnus uus rubriik :)

    www.marellenurmsalu.com

    ReplyDelete
  2. Need lakid on tõepoolest super. Pole kunagi eriline küünelaki fänn olnud, aga see oli üks must have, mille kohe pidin endale saama! :)

    ReplyDelete
  3. Lenna on väga-väga ilus. Mulle tema stiil meeldib, on alati meeldinud. Lenna on alati olnud kaunitar, aga eriti viimasel ajal..kuidagi nii küps ja naiselik. Kuigi mulle meeldis ta ka armsa Rapuntzelina, kes veel oma printsi ootas:)

    Nüüd on tal juba oma väike printsess Ami.

    Lenna on hea stiili-ikoon;)

    Ahh, ma ei hakka tema lokkidest parem üldse rääkima. Lokid on mu nõrkus. Appike, need kindlasti siidpehmed lendlevad lokikesed, mis Lennal EMA-l olid..So jealous

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig