Wednesday, August 5, 2015

July & Digital Detox



I don't know where July came from and where it went. It was like a quick visit for me. To be precise, it seems that July flew over me and I just stood looking at its backside. It's possible I wanted to raise my hand for a wave, but it was gone already... Nevertheless, there were events worth remembering in July.  

To chase away the endless rainy evenings of July, I started going on walks again every evening and I could say it's heavenly. Not that I didn't know it before, but old good habits are worth repeating. And it's good if they become a tradition. 

This long month also holds a so-called digital detox for me, when I was away from the blog, Facebook, and Instagram, most of the time. I took the train to my mum's and dad's place one day, and noticed that absolutely everyone on the train was so concentrated on the phone that I could have walked past them naked and they wouldn't have noticed. I'd left my phone home, and realised that it's absolutely wonderful gazing out of the train window for a change. I found many places where I'd like to shoot some outfits, and so I started thinking that a detox wouldn't do bad. This time was beneficial in many ways. A pile of book from Amazon had collected on my cupboard, and they were just standing there. What's the point of ordering books if you're not going to read them? If you've read something exceptionally good recently, the comment section is open.  

Dad has always taught me that it's worth looking into the future, not surf in the past, so I'll write about August a little. The good news is that there are guest bloggers coming to Stellarium - they're going to recommend perfumes and talk about their doings. I have a lot of beauty products to write about, and the August Stellarium Box will be out soon.  What else? Oh yes... Can't leave the "oh I wonder" category out. One day I took my stripey shirt out to dry, went to get it later, and ... it wasn't there any more. When I first thought that someone mistakenly took it, and would return later... then I have to admit that three weeks passed and the shirt is nowhere to be seen.. I really can't imagine who could have liked it so crazily all of a sudden to grab someone else's shirt and be gone with it... Anyway this shirt is captured in the blog, when I wore it in a Girl Friday post which you can find here. This story reminds me of a time when a charity took our little garden table in addition to the things they were supposed to take, but the difference was that I got the table back when I called them.



Ma täpselt ei tea, kust juulikuu tuli ja kuhu ta läks. See oli minu jaoks justkui kiirvisiit. Kui täpne olla, siis tundub mulle, et juulikuu lendas minust üle ja ma ise vaatasin talle lihtsalt järele. Võimalik, et ma isegi tahtsin tõsta käe, et talle lehvitada, kuid ta oli juba kadunud... Siiski jäi juulikuusse erinevaid sündmusi, mis tasuvad meenutamist. 

Juulikuu lõputute vihmahoogude peletamiseks, hakkasin igal õhtul taas jalutamas käima ja võiks öelda, et jalutamine on jumalik. Mitte, et ma poleks seda varem teadnud, kuid vanu tegevusi, mis on hästi mõjunud, tasub ikka korrata. Ja hea, kui nendest saab traditsioon. Selle pika kuu sisse jääb minu jaoks nö. digital detox, kui ma olin enamuse aja eemal nii blogist, Facebookist kui ka Instagramist. Tundub uskumatu. Aga lood on nii, et sõitsin ühel päeval rongiga oma ema-isa juurde ja absoluutselt kõik inimesed olid nii süvenenult oma telefonides, et ma oleks võinud nendest rongis alasti mööda astuda ja nad poleks mind märganud. Ma ise olin muidugi telefoni kogemata koju unustanud ja avastasin, et rongiaknast on vahelduseks täiesti imeline välja vaadata. Ma leidsin mitu kohta, kus tahaksin mõned outfitid jäädvustada ja nii hakkasin vaikselt mõtlema, et väike detox poleks paha. See aeg tuleb kasuks mitmes mõttes. Näiteks oli minu kapile kogunenud ohtralt raamatuid, mida olen Amazonist endale nii heldelt tellinud ja mis on jäänud lihtsalt seisma. Mis mõte on tellida raamatuid, kui sa neid ei loe? Kui sina oled midagi tõeliselt head lugenud, siis kommentaarium on avatud. 



Isa on mulle alati õpetanud, et tasub vaadata tulevikku ja mitte elada minevikus, seega kirjutan pisut augustikuust. Hea uudis on see, et Stellariumisse on tulemas paar külalisblogijat, kes soovitavad parfüüme ja räägivad oma tegemistest. Minul omakorda on palju meigitooteid, millest plaanin kindlasti kirjutada ja kohe-kohe tuleb välja Augusti Stellarium Box. 

Mis veel? Ah jaa... Imestamise kategooriat ei tohi unustada. Õhel päeval viisin oma triibulise pluusi õue kuivama, läksin sellele hiljem järele ja... Seda enam polnud. Kui ma esialgu mõtlesin, et ehk viis keegi selle ekslikult kaasa ja toob hiljem tagasi, siis pean möönma, et möödas on kolm nädalat ja pluusi pole kuskil... Ma tõesti ei kujuta ette, kellele see võis ühtäkki nii hullupööra meeldida, et haarata võõras pluus ja sellega vehkat teha... Igatahes on minu pluus jäädvustatud blogis, kui kandsin seda Girl Friday postituses, mille leiad siit. Selle looga seostub mulle heategevusorganisatsioon, kes viis läinud suvel lisaks riidekraamile kaasa ka meie väikese aialaua, kuid selle vahega, et neile helistades, sain ma laua kätte. Üks hea uudis veel... Õige pea on algamas suus sulav loos!




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

8 comments

  1. Tundsin juulis Sinust ja Stellaariumi lugudest puudust, samas on vahel tõesti vajalik teha paus, eemalduda ja nautida hetke, ennast ja maailma omaette rahulikult.
    Pluusist seda et äkki ajab ka tema omi asju vahepeal omal käel ja kunagi laekub tagasi :D , kuid kuna pluus üpris omanäoline, kõndides kellegi teise seljas vastu, oleks üllatus mitmepoolne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen iseenesest pettunud, põhjus pole otseselt pluusis, vaid selles ebameeldivas tundes, et keegi kõnnib kuivava pesu alt läbi ja viib kaasa selle, mis meeldib... Aga ju on see vihje, et mul on liiga palju asju :) Pausidest rääkides. Jah, alati on hea pärast pausi tagasi tulla ja veel suurem rõõm on lugeda, et keegi on minust puudust tundnud :)

      Delete
  2. Ühistranspordis nutitelefonidesse uppunutest mul nii väga kahju ei olegi. Kui aga on kaasmaalased, kes on saanud kokku selleks, et muljetada, üksteise viimase aja käekäikudest teada saada ja et SUHELDA, otsutavad mingi ajahetk nutikas taskust välja koukida... siis jah! Nutt tuleb kurku. See selleks!

    Rõõm, et jälle meile aega pühendad! Tervitused! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varem oli põnev vaadata, milliseid raamatuid inimesed ühistranspordis lugesid, kuid nüüd on jah käes see aeg, kui raamatut näeb harva. Aitäh heade sõnade eest!

      Delete
  3. Haha ma juba vahepeal kontrollisin, et ega Bloglovin jälle postitusi uuendamata jäta, kummaliselt vaikseks oli jäänud. Peaksin ka vist eeskuju võtma, kuna ma viimasel ajal digisõltuvusse olen sattunud. Bussiga sõiteski pole ammu aknast välja vaadanud, aga selles süüdi juba e-luger :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on nii hea meel kõigi kommentaare lugeda. Digisõltuvusega peab tegelema, muidu jääb elu elamata :)

      Delete
  4. Rõõm kuulda, et oled ka mõnusalt puhata saanud ning enda jaoks taasavastanud jalutamise, mis on samuti minu suur armastus. Lugemisega juhtus mul selline naljakas lugu, et väikese arusaamatuse tulemusel tõi tuttav raamatukoguhoidja mulle mõne nädala eest terve virna numeroloogia, astroloogia ja ennustamis-teemalisi raamatuid ja kui nad sel moel niimoodi ise mulle kätte sattusid, siis olen neid ka uurida võtnud. Päris põnev, kuigi pikemal tutvusel tekib loomulikult "kerge" üleküllastumise efekt :)
    Ootan põnevusega uut hooaega Stellariumiga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on üks imeline raamat hetkel pooleli ja räägin sellest lähiajal lähemalt. Plaanin seda lähiajal ka Stellariumi lugejatele soovitada. Seega loodan, et uus hooaeg tuleb huvitav. Kas plaanid ka blogis oma lugemisvarast kirjutada? Jään ootama :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig