Saturday, December 3, 2016

Peek Inside: Dove Derma Spa Summer Revived


I can never understand the praise for white skin. When I look at myself untanned in the mirror, it always seems as if I'm sickly. Since my skin does not produce melanin, and I don't tan at all, my glow always comes from the bottle. One evening I piled five Dove's self tanning lotions in my shopping cart and I realised all of a sudden that even though I use those products from year to year, I have never written about them on the blog.

We always look for the perfect balance of price and quality. If such a thing exists at all, then first I think of Dove's self tan. They have two products in their selection - normal to dark, and the other one fair to medium. I have both at hand. When I want to have a tan in the morning, I use the self tan for normal skin, and in the morning my skin is nicely sunkissed in the morning. Applying self tan requires a steady hand, and I have to be extra careful when I apply the darker one to not leave any white spots.

When using the cream meant for lighter skin, you have to wait for the result longer. When I know I need to look flawless in a few days, it's worth starting with the self tanning lotion two days early. It seems to me that the self tanning cream meant for lighter skin last longer, but it's possible that the reason for that is the fact that I apply it two or three times per week. The biggest perk of Dove's self tanning creams is that although I don't always scrub my skin before using it, but it still looks perfect on the skin. The earlier bottle of Dove's self tanning cream was a bit problematic - I always cut the bottle in half to get the last bit, but the new big tubes are way more convenient and you can get all the cream out. So, if there are people whose tan has already faded or those who, like me, don't tan at all, I recommend trying Dove's self tanning lotions. 



Ma ei saa kunagi aru, kui valget nahka ülistatakse. Kui ma ennast ilma jumeta peeglist vaatan, tundub mulle alati, et olen justkui pool aastat kirstus veetnud. Kuna mu nahk ei tooda melaniini ja ma ei päevitu üldse, tuleb minu jume alati pudelist. Ühel õhtul ladusin poekorvi viis Dove`i isepruunistuvat kreemi ja äkki lõi mulle pähe, et kuigi ma kasutan neid tooteid aastast aastasse, pole ma blogis nendest kunagi juttu teinud.

Me otsime alati täiuslikku hinna ja kvaliteedi suhet. Kui midagi sellist üldse eksisteerib, siis esimesena tärkab mulle pähe Dove Derma Spa Summer Revived isepruunistuv. Nendel on valikud kaks toodet: normal to dark ja teine: fair to medium. Minul on mõlemad alati käepärast. Kui ma tahan hommikul kindlasti jumekas olla, siis kasutan normaalsele nahale mõeldud isepruunistuvat ja olen ärgates päevitunud. Isepruunistuva kreemi peale kandmine eeldab alati täpset kätt ja tumedamat isepruunistuvat kasutades pean alati olema eriti ettevaatlik, et mu nahale kuhugi valget kohta ei jääks. 

Heledale nahale loodud isepruunistuva tulemust tuleb aga kauem oodata. Kui tean, et pean näiteks paari päeva pärast veatu välja nägema, tasub isepruunistuva kreemiga teha algust kaks päeva varem. Mulle isiklikult tundub, et heledale nahale loodud isepruunistuv kreem püsib nahal paremini. Kuid võimalik, et põhjus on just selles, et kasutan seda nädalas kahel-kolmel korral. Dove`i kõige suurem pluss on see, et mina alati ei kasuta enne isepruunistuva peale kandmist kehakoorijat, kuid hommikul on see nahal ikka veatu. 

Kui varem oli Dove´i isepruunistuv sellises isekas pudelis, kust viimase kreemitilga kätte saamiseks lõikasin pudeli alati pooleks, siis mõni aega tagasi uuenenud tuubid on tunduvalt mugavamad ning sealt saab kõik kätte. Seega, kui leidub neid, kellel on suur päevitus juba maha tulnud või neid, kes sarnaselt minuga ei päevitugi, soovitan proovida uusi Dove`i isepruunistuvaid. Seda enam, et jõulupidude hooaeg on alanud ja minule meeldb kleite kanda kerge jumega. Muide, suve hakul tegime Meisiga pildiseeria Riina Laanetu imelise kleidiga, kus pidin ilmtingimata päevitunud olema ja selleks puhuks kasutasin taaskord Dove`i. Nendel fotodel tuleb päevitus väga kaunilt välja. Millised on sinu lemmikuimad isepruunistuvad kreemid? Kui tead mõnd eriti head leidu, jaga seda kindlasti kommentaariumis.




PHOTOS: Meisi Volt Dress: Riina Laanetu Pearls: Pi-Ret Jewelry
SHARE:

26 comments

  1. You look amazing hun, And this dress is perfect ❤️👗I am a brunette, thanks to being a Latina, but I must say that my skin is very delicate, so I do not expose myself much sun and sometimes I also use tanning creams, especially in the legs.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! Self Tanners are the girld best friends.

      Delete
  2. Jaa see kreem on nii hea! Minu kindel lemmik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nendel oli müügis ka sädelusega variant, kuid praegu pole ma seda näinud. Igasuguste jõulupidude eel kindlasti naistele meeldiks.

      Delete
  3. So using self-tanning products .I am still whiter than you. As most have dark circles I look without makeup too sick to finish, although at home do not wear makeup when someone sees me afraid. For self-tanning creams I completely rolled up. Well, the body somehow it spreads and how you used to be bad - colorful sometimes good, but the face I can not even think to spread with such a cream, because I'm afraid that would be a colorful as the colorful carpet. And in the solarium not go, because it is not healthy or ??? Marijana Š.

    ReplyDelete
  4. And this look, dress, hairstyle is perfect. You look like an actress. Marijana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! This hairstyle is my fave and it takse only two minutes.

      Delete
  5. Olen samuti väga heleda nahaga ja kui olin ära proovinud kõik võimaliku, et vähegi jumekam olla, alates päevitamisest, mis ei toiminud, kunagi isegi solaariumit proovitud (prr!), jäin isepäevitavate toodete juurde. Kogu valikust, mida aastate jooksul kasutatud sai, on lemmikud Shiseido isepäevitavad tooted ja viimane hea avastus oli Collistar 360° Self-Tanning Spray.
    Samas aeg-ajalt olen otsustanud leppida aristokraatliku nahatooniga ja seda hoopis veel rõhutadagi. See on vist mässumeelsus kunagisele üldisele päevituskultusele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Collistaril on väga head tooted, kuid sprayde osas olen ettevaatlik. Kas see Collistari spray on õline, mida saab mugavalt kehale määrida?

      Delete
    2. Õline vast mitte, aga pihustades kerge ja õrn ja õnnestub kenasti ühtlaselt küll nahale määrida ja tulemus on kena. Minu arvates.

      Delete
  6. I'll have to give it a try, your skin looks great! I sure hope I can find it in stores :)

    ReplyDelete
  7. Poodi munek ja katsetuseks valmis😀

    ReplyDelete
  8. Tundub, et see on hea toode :) Minu lemmikuks isepruunistajaks on hetkel aga: Palmer's Cocoa Butter Natural Bronzer Body Lotion 250ml - soovitan väga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen alati Palmersi tooteid tahtnud proovida, kuid seni ei ole nendeni jõudnud. Kindlasti proovin millalgi. Mis hinnaklassis nad on?

      Delete
  9. Samuti üks lemmikuid! Toode on tõesti väga andestav nii eelnevalt keha koorimise kui ka pealekandmise osas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andestav isepruunistuv - enam paremini ei saa öelda :)

      Delete
  10. Pole eriti selliste kreemide kasutaja, aga hiljuti soetasin Vita Liberta isepruunistava kreemi. Kogun hoogu, et seda proovida siis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on olnud Vita Liberata ja nii nagu lubati, tuli ta tõesti lihtsalt maha. Kuid päris kolme nädalat ta kehal ei püsinud.

      Delete
  11. Ma ostsin endale ka seda dove isepruunistaja :D Nüüd on mul kaks lemmiku! Aga soovitan sulle ka Palmer'si oma proovida! ;)

    ReplyDelete
  12. Minu jaoks on samuti Dove see õige ja ainus. Avastasin selle kord, kui eelarve kallimat ei lubanud ja pärast seda olen ostnud ainult seda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaata, kui tore, kui vahel eelarve ei luba just selle kõige kallima toote järgi haarata ja nii leiad soodsama, mille juurde pikemaks ajaks jääd.

      Delete
  13. Ma kasutan ka seda sama Dove isepruunistajat, vahepeal meeldib mulle ka seda sädelusega versiooni kasutada (eriti kasutasin seda eelmise aasta jõulupidude ajal ja kui suvel päevitama ei jõudnud). Tõesti head isepruunistajad, mis on ülimõistliku hinnaga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seisin just üleeile nõutu näoga Prismas ja vaatasin, et sädelusega Dove isepruunistavad olid kõik otsas. Leppisin siin teisega... Ei saa ka kogu aeg särada :D Aga see on Sul hea idee jõulupidudel sädelusega Dove`i kasutada.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig