Friday, August 14, 2015

Girl Friday: Serenade In Blue


Ann Taylor's dresses are my cup of tea. I found this dress with blue pattern already last year, but I got to wear it for the first time during my London vacation this summer. A-line dresses are made for me. They have dance and joy in them, even when you're not dancing right now.  

But what's the story of a brand? Or what's the story the founders have created for it? It's worth mentioning that the first Ann Taylor shop was opened in 1954 in America. The name Ann Taylor was given by a father as a talisman to his son, and at the most popular dress on sale in the father's shop bore that name. Ann was a very exquisite English name and Taylor was supposed to bring the fact that the clothes are tailor made, to the clients' attention. When a new brand makes it to my wardrobe, I first research the history of the brand, and most of the time it's exciting. 


Outfit details:

Dress: Ann Taylor
Shoes: Office
Watch: Michael Kors
Sunglasses: Kenneth Cole
Jewelry: vintage



Ann Taylori kleidid on minu tassike teed. Selle sinise mustriga kleidi leidsin endale juba eelmisel aastal, kuid selga jõudis ta alles sel suvel Londonis puhates. A-lõikelised kleidid on minu jaoks loodud. Nendes on tantsu ja tralli, isegi siis, kui parasjagu pole ei tants ega trall pooleli.

Kuid mis on ühe kaubamärgi lugu? Või millise loo on asutajad sellele välja mõelnud? Väärib mainimist, et esiemene "Ann Taylori" pood avati Ameerikas aastal 1954. Nime Ann Taylor kinkis poodnikust isa hea õnne märgiks oma pojale, kes asus samuti kauplust pidama. Algselt kandis Ann Taylori nime isa rõivakaupluses müügil olnud kleit, mis oli nende valikust naiste seas kõige populaarsem. Ann oli väga peen, inglaslik nimi ja Taylor pidi äratama klientides teadmise, et tegemist on rätseparõivastega. Kui minu kappi ilmub mõni uus bränd, siis ma uurin alati kaubamärgi ajalugu ning see on enamjaolt põnev. Täna on selgemast selgem, et see nimi tõi õnne, sest Ann Taylor on edukas firma, mis toodab ka kosmeetikat ja nii odavamaid kui ka kallimaid rõivaliine. 




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Ma alati imestan, kuidas Sa nii muretult nii kõrgetel kontsadel kõnnid. Mina sellistel platvormidel ei suudaks vist käia. Hakkasin mõtlema, et Sinu kohver pidi Londonis ikka väga suur olema, et sinna mahtusid nii kübarad, kingad ja lõputud kleidid. Väga ilus outfit! Jätka samas vaimus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keegi küsis mult nende kingade kohta sama ja võin öelda, et kvaliteetsed platvormkingad on vahest isegi mugavamad, kui tavalised kingad :) Londoni pagas oleks võinud tõesti olla eraldi postitus, kuid ilmselt oskaks Meisi sellest kõige lõbusamalt kirjutada või õigemini minu pagasit kirjeldada. Sellega sai palju nalja :)

      Delete
  2. Adorable dress that fits you nicely. Marijana Šimić

    ReplyDelete
  3. Armas ja väga naiselik kleit.
    Disainerite, kaubamärkide ja moeajalugu on ääretult huvitav.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma löön disaineri enamjaolt guuglisse ja loen neid lugusid suure huviga. Isegi, kui seal on detaile, mis on ajaloo jooksul muutnud, on kogu tulemus ikka põnev.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig