Friday, August 28, 2015

Girl Friday: It's fun to break the rules


I have an album on my computer that I've named "Never". It contains different shots taken of me throughout times and that I haven't published on the blog for various reasons. There are way more than twenty photo series there and although each of them tell a story, I had completely forgotten about them. Yesterday I opened my "Never" folder and started going through the photos. Almost all of them took me back in time and triggered memories. I didn't always understand why they haven't made it to the blog.  

Today's Girl Friday photo series is from the "Never" folder. I have no idea why I decided to forget about these photos, but today they seem cool to me. I have published around a hundred outfits in Stellarium and I don't think I've ever worn a cap. Although caps are a natural part of my everyday life. These photos are taken during the time I often watched Nascar with my husband and rooted for a driver named Juan Pablo Montoya. When I look at these shots today, I miss my curly hair, and will probably soon take up putting rolls in my hair again. I like that the white dress is in the lead role, and I'm not wearing any jewellery. That was also the time I started wearing more and more trainers with dresses. And I have one more memory. That was the time my daughter listened to the track "Meil on aega veel" by Põhja-Tallinn (listen here). I remember that we played it loud in an empty street on night, walked home, and sang along. My daughter thought it was something crazy and forbidden, and I was just laughing... It's fun to break the rules. Sometimes. O tempora, o mores...

Outfit details:

Dress: Forever 21
Cup: Nascar
Shoes: adidas


Minu arvutis on üks album, mille olen pealkirjastanud kahe sõnaga: "Ei Iial". See sisaldab erinevaid kaadreid, mida fotograafid on minust läbi aegade teinud ja mida ma pole erinevatel põhjustel blogis kunagi avaldanud. Neid pildiseeriaid on julgelt üle kahekümne ja kuigi iga photoshoot räägib oma lugu, olen nad sootuks unustanud. Eile võtsin albumi "Ei Iial" lahti ja asusin pilte lappama. Pea iga fotoseeria viis mind ajas tagasi ja äratas mälestusi. Sageli ei suutnud ma mõista, miks nad pole blogisse jõudnud.

Tänane "Girl Friday" fotoseeria on pärit kataloogist "Ei Iial". Mul pole kõige vähematki aimu, miks ma otsustasin need fotod unustada, kuid täna tunduvad nad mulle lahedad. Kuigi ma olen Stellariumis avaldanud sadakond outfiti, pole ma vist mitte kunagi kandnud peas nokamütsi. Ometi on nokamütsid minu igapäevases elus lahutamatu osa. Need fotod on tehtud ajal, mil ma vaatasin abikaasaga sageli Ameerikas toimuvat Nascarit ja elasin kaasa sõitjale nimega Juan Pablo Montoya. Kui ma täna neid kaadreid vaatan, siis igatsen oma lokkis juukseid ja ilmselt võtan juuste keeramise õige pea uuesti ette. Mulle meeldib, et valge kleit on peaosas ja ma pole kaunistanud end mitte ühegi ehtega. See on ka aeg, mil hakkasin aina rohkem kandma kleidi juures tosse. Ja üks mälestus on mul veel. Tol ajal kuulas mu tütar Põhja-Tallinna lugu "Meil on aega veel" (kuula siit). Meenub, et ühel õhtul panime selle inimtühjal tänaval telefonis valjusti mängima, kõndisime koju ja üürgasime seda laulu kaasa. Mu tütrele tundus see midagi pöörast ja lubamatut ja mina aina naersin... Reegleid rikkuda on lõbus. Vahel. Oh ajad, oh kombed ...  


PHOTOS: Tõnu Pedaru
SHARE:

12 comments

  1. Wow!you re just suer cute in this look!
    Really love picturs!
    You re very welcome to visit my new blog:
    http://helenamybeauty.over-blog.com/
    Wish you a fab weekend!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for kind words. BTW. You have a lovely blog :)

      Delete
  2. Väga cool vaheldus tukaga piltidele. Lokid on ikka nii Sinu teema. Võibolla seepärast, et nägin Sind kunagi Kroonikast esimest korda lokkidega ja need olid üliilusad. Samas on nokats, adidased ja lokid kõik omavahelises harmoonias. Kes on meigi autor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meik on minu enda tehtud. Vaatasin just, et peaksin igapäevased nude ja roosakad toonid vahelduseks punase vastu välja vahetama. PS. Paljud mäletavad Kroonikast just minu lokke :D

      Delete
  3. Reeglid ongi selleks, et neid rikkuda. Vahel. Mõistlikkuse piiirides :)
    Väga äge outfit, miks see sulle ometi ei meeldinud kunagi. Minule meeldib kleit koos tossudega ja nokats annab viimase lihvi.
    Lokid on väga armsad, aga mina fännan su sirgeid juukseid ja tukka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed, kui tore. Üks kommentaator, kes kiidab kleidi ja tossud heaks :)

      Delete
  4. Minul tekkis huvi selle "Ei iial" kataloogi vastu, sest see outfit on klassikuid tsiteerides puhas kuld. Täitsa teine Stella, keda olen blogis imetlenud. Punane huulepulk ja nokamüts harmoneeruvad ülihästi. Ühesõnaga: tahaks rohkem näha neid "Ei iial" pilte!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on "Ei Iial" kataloogiga üks plaan, kuid iga asi omal ajal. Nüüd, kui mul on tukk ees, siis saan nokamütse vähem kanda, kuid ega tukk igaveseks ei jää ja ega nokatsid ka kuhugi ei kao.

      Delete
  5. Always look good, Stella. Marijana :-)

    ReplyDelete
  6. Mina olen ühte nokamütsi varem näinud! See oli üks su esimesi botaste + seeliku fotoseeriaid, nägid väga kaval pätiplika välja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi jah... Nüüd meenus endalgi. Aeg lendab. Täna oli nokats mu parim sõber ja kaitses tõukerattaga sõitmisel vihma eest.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig