Saturday, January 31, 2015

He replied: "Stellarium" and shut the door ...

The new year only just arrived. We just watched fireworks from the window and I couldn't resist the temptation, and went to watch the game of colours from the garden. Mum shouted after me: "Be careful! A fireworks rocket could fall in the eye!" Cough... It only just was the morning of 1 January and I woke up with excitement because it was the new year. Each to their own meaning. But still meaning. 

When I take my time machine on a little trip, then three years ago I sat down at the end of January and decided to start blogging. It feels as if it was only just yesterday. I was trying to figure out a name for the blog when my husband opened the door of the bedroom and asked what I was up to, to which I replied that I'm trying to find a name for my blog. He replied: "Stellarium!" and shut the door. And it only just was the day when I posted the first post of this blog, which you can read HERE, and it only just was when I got the first comment in the blog. And all of a sudden it started snowballing.. It only just was. I announce with great joy that Stellarium's birthday month starts tomorrow. The blog will be three years old on 7 February and to celebrate that there will be a giveaway every day. You can read about it all tomorrow. Here's a selection of my favourite stories through the three years. Happy reading!



My Tips & Tricks: How To Organize Your Makeup?


Girl Friday at Givenchy press lunch


Unbelievable! Vestige Verdant - is it really an Estonian product?


Christian Dior "Swimming Pool"



My Birthday Party At Secret Garden


Perfume Portrait: Serge Lutens "Sa Majesté La Rose"



Girl Friday: Black Swan




My Tips & Tricks: Curls with rollers and what do you need for it?



My Tips and Tricks: 11 Ways to Boost Your Mood



Mart Sander review: Trussardi "My Land"


Makeup Ideas: The 5 Best Looks From 2013

Alles tuli uus aasta. Alles me vaatasime aknast ilutulestikku ja mina ei suutnud kiusatusele vastu panna ning läksin seda värvide pillerkaart hoopis aeda vaatama. Ema hüüdis veel järele: "Ettevaatust! Rakett võib silma kukkuda!" Khm ... Alles oli 1.jaanuari hommik ja ma ärkasin suure elevusega, sest uus aasta on uus aasta. Iga ühe jaoks oma tähendusega. Kuid ikkagi tähendusega. 

Kui ma ajamasinas pisut rändan, siis kolm aastat tagasi istusin jaanuari lõpus maha ja otsustasin, et hakkan blogi pidama. See oli justkui alles eile. Alles ma nuputasin blogile nime, kuniks mu abikaasa avas magamistoa ukse ja küsis: "Mida sa siin pusid?" Mina vastasin: "Mõtlen blogile nime." Ta vastas: "Stellarium." ja pani magamistoaukse kinni. Alles see oli, kui ma postitasin esimese postituse, mida saad lugeda SIIT ja alles see oli, kui sain blogisse esimese kommentaari. Ja äkki hakkas kõik veerema nagu lumepall! See kõik oli alles ... Annan suure rõõmuga teada, et alates homsest algab Stellariumi sünnipäevakuu. Blogi saab 7.veebruaril kolme aastaseks ja sel puhul jagame igal päeval ära ühe kingituse. Juba homme saad kõigest lähemalt lugeda. Siin on aga valik minu lemmikumaid lugusid, mis on ilmunud läbi kolme aasta. Head lugemist!      
SHARE:

13 comments

  1. Palju-palju õnne! Kolmeaastane laps on veel päris pisike, ent kolmeaastane blogi juba suur :) Aitäh kogu selle ilu, elegantsi ja lummavate hetkede eest, mida meile pakkunud oled!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, et oled minu ustav lugeja ja kommenteerija. Miski ei tee mulle rohkem rõõmu, kui lugejad, kes aktiivselt kaasa elavad :)

      Delete
  2. Palju õnne! Aeg lendab aga endiselt iga sinu postitus on inspiratsiooni allikaks, kõik need kaunid mõtted ja pildid..., jumalik! Sära silmadesse ja meeldivaid emotsioone ka edaspidiseks. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Õnne läheb vaja! Tänan. Loodame veebruaris lugejaid jätkuvalt üllatada.

      Delete
  3. Mul on väga hea meel, et Su blogi peale sattusin. Kõige mitmekülgsem ja põnevam! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui tohib küsida, siis kuidas Sa Stellariumi leidsid? Aitäh heade sõnade eest!

      Delete
  4. My Tips and Tricks postitusi ootan kõige enam, sest seal on tavaliselt pikem ja mõnus lugemine. Ikka nii, et kohvitass peos :)

    ReplyDelete
  5. Palju õnne, armas Stella! Imeline oled! :)

    ReplyDelete
  6. Tead, ma võtsin lahti su blogi esimese postituse ja minu eile õhtu möödus nii, et ühe silmaga vaatas telekat ja teisega lugesin sinu blogi. Ma olin päris kindel, et ma polnud kõige vanemaid postitusi kunagi näinud, but boy, I was wrong. Pean tunnistama, et ma olen vist üks nendest, kel pole vahele jäänud ükski sinu postitus.. Igatahes, mida rohkem ma lugesin, seda rohkem nägin, kuidas sa tõusid nagu fööniks tuhast. Nagu Alexandragi, meeldivad mulle kõige rohkem nõuandeid jagavad postitused. Ning lisaks on meeltmööda postitused uutest toodetest. Kust mujalt saab kõige värskemaid iluuudiseid, kui mitte sinult.

    Minu lemmik siin blogis on see postitus, kus räägid lähemalt enda daamiverd emast.

    Palju õnne, Stella!

    ReplyDelete
  7. Võimalik, et ma leidsin Stellariumi Anna-Elisabethi blogi kaudu, kui ta sai esimese Stellariumbox'i. Päris kindel siiski ei ole, võibolla käis asi vastupidi, aga ma täpsemalt ei mäleta kahjuks. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anna blogi olen ka ise kõige pikemalt jälginud. Sealt saingi pisiku minna ikka ja jälle tagasi ning vaadata, mida see armas noor daam teeb :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig