Thursday, December 11, 2014

Throwback Thursday

Sel aastal tegi Stellarium koostöös adidasega kolm kelmikat pildiseeriat. Minu jaoks on need ühed lemmikuimad, sest ma ei klammerdu just iga päev ajaviiteks laternaposti külge ega soorita Toompeal hüppeid. Kleit ja vabaaja jalanõud pole tänaseni paljude naiste jaoks see õige kooslus. 

 Stellariumi  kommentaariumis toimus lugejate vahel isegi väike vaidlus - kas tossud ja kleit ikka käivad kokku? Kuid igal tordil on kirss ja selle loo kirss oli päev, kui läksin oma emakesega kohtumisele. Jalutasin kohtumisele kleidi ja adidastes (seda kooslust näed SIIN) ning maandusin välikohvikusse. Ema mõõtis mind pealaest jalatallani ja tema nägu meenutab mulle veel tänagi Downton Abbey`st Lord Granthami ema. Lõpuks uurib ta: "Tuled trennist?" Vastan menüüd põrnitsedes: "Ei ..." Ema küsib seepeale: "Ja mis ajast kleit ja tossud koos käivad? Minu ajal kanti neid ikka dressidega ja jooksurajal..." Mina vastu: "Väga paljud käivad praegu nii riides!" Ema vaatab mind uuesti ja teatab teatraalse ohkega: "Mina ikka mäletan sind oma ajal nendes valgetes kõrgetes kontsades... Küll sa olid ilus!" Nii meie lõuna möödus ja kui hakkasime kumbki oma teed minema, ütles ema: "Seda pean küll ütlema, et omal ajal reisides, ma nii värvilisi adidaseid ei näinud... Aga järgmine kord siis ikka kingad jalga, eks!" Paraku möödus minu suvi ja sügis ikkagi adidastes, seda enam, et enamiku ajast võtsin vallatuid kurve tõukerattaga. Stellarium saab õige pea kolme aastaseks ja sel puhul vaatame neljapäeviti tagasi pildiseeriatele, lugudele ja tagasisidele. Mida arvad sina tossude ja kleidi kooslusest? Milline nendest kolmest outfitist on sinu lemmik?

1.  Girl Friday: Feelin` Invincible!
2. Girl Friday: Kiss and Tell
3. H is for Happy


This year Stellarium had three wonderful photo series during the co-work with adidas. For me these have to be my very favourite, because it is not common to lye down in the middle of the old town legs pointed towards the door. I also don’t jump or cling to the street lanterns. It was amusingly funny and all this had to happen in order to get entertaining shots. Dress and casual shoes still aren’t the right combo for many women.

 Stellarium comments box had little discussion going on after I posted the pictures - main topic was, do running shoes and dress really go together. But every cake has a cherry on top and the cherry of that day was the moment when I met my dear mother. I was walking to the old town in a dress and adidas shoes (you can see this outfit in HERE) and landed in the terrace cafe. My mother looked at me from top to the bottom and her face still reminds me the face of the Lord Grantham’s mother from series Downton Abbey. When she saw the combination of the dress and adidas running shoes, she asked me: “Coming from a work out?” As I stared at the menu I said: “No…” Mother didn’t let it go and stated: “From what time do dress and running shoes fit together? During my times were running shoes combined with joggers and on the running road...” I stated that many people dress like that. Mother looked at me again and said: “I still remember you wearing those white high heeled shoes, you were so beautiful!” So our lunch went and when it was time to say goodbye, she added: “I have to say, back then when I was traveling, I never saw adidas shoes so colourful like these… But next time, you will wear shoes, right?” Unfortunately my summer and fall went by in adidas shoes, not to mention I had to take some frisky curves with my scooter bike. Stellarium will soon be three years old and to celebrate it,  every Thursday we will look back to different photo series, stories and feedback. 

SHARE:

11 comments

  1. Minu arust kleit ja vabaaja jalanõu pole probleem kokku sobitama, aga keeuline on sellele kombole kott juurde sobitada.
    Mulle meeldib ülikonnaga outfit, aga ise kannaksin pigem viimast kooslust.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kott võiks valdavalt olla ühevärviline. Selle eriti erksa kleidi ja adide juurde valisin lambanahast helelilla käekoti: http://stellaarium.blogspot.com/2014/09/h-is-for-happy.html

      Delete
  2. Hmm..Midagi on selles esimeses outfitis - ülikond ja tossud. Sa oled neil fotodel nii stiilne ja asjalik ja ma kannaksin ka ise heameelega sellist komplekti. Ütleme nii, et seda näeksin ma end kõige enam kandmas.
    Teise outfiti juures on tütarlapselikku kelmikust seelikus ja selles, kuidas poseerid, aga oled ise väga tõsine :) Muide, iga kord kui neid pilte vaatan, on mul hirmuhigi laubal, kuidas sa oled ennast müüri äärele upitanud. Ja see paarike seal, kes istub täitsa välimisel äärel..Uhh.. Ma nimelt totaalselt kardan kõrgust :D
    Aga vot kolmas pildiseeria on mu lemmik, ja eriti just selle viimase foto pärast, kus sa oled tõesti väga õnneliku särava naeratusega! Ja mulle nii meeldib, et lisaks ülikirjudele Adidastele on su kleit ka ikka täiega kirju. Nii kihvt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nõustun Eva-Mariaga, et see hooletu müüril istumine tekitab kananaha :D Kuidas selle kohta öeldi? Kunst nõuab ohvreid?

      Delete
    2. Ma ei karda kõrgust :) Aga ülikond on igapäevasteks kohtumisteks väga mõnus. Theory teeb väga kvaliteetseid ja ilusaid asju. See ülikond on samuti nende meistrite käe all valminud. Soovitan!

      Delete
  3. Mulle meeldib kõige rohkem esimene, teine ja siis kolmas. Sinu jalas on Adidased nagu iga teine kingapaar. Neid siniseid adidaseid käisin ise kaubandusest otsimas, kuid endale ei saanudki. Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovitan sel juhul netipoodidest otsida. Üks lugeja otsis neid neoonvärvi adidaseid ja ei leidnud. Kirjutas, et sõitis linna teise otsa ja ei midagi... Nüüd andis rõõmsalt tagasisidet, et leidis kuskilt netipoest suure ale käigus.

      Delete
  4. mulle meeldib esimene komplekt kõige rohkem, sest sellist kooslust kandsin isegi aastaid tagasi tööl - viigipüksid ja vabaajatossud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ideaalne kooslus. Mina, kes ma väga palju autoga ei sõida, saan alati korralikult bussi peale spurtida :) Samuti täiuslik kombo jalgratturile, kes rahulikult tööle kruisib ja muidugi... kuidas ma saaks ütlemata jätta ... tõukeratturile! Ülikond, tossud ja tõukerattas tagavad linnas paraku ka piisava annuse tähelepanu... Kellele see siis meeldib, kellele mitte.

      Delete
  5. See esimene pilt on sinu ja Meisi fotoseeriate parim! Selles on mingit powerit, mida ma ei oska seletada.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig