Thursday, September 25, 2014

Perfume Portrait: My Burberry

I have no idea which name would suit for this Burberry’s new scent better than “My Burberry”. It is almost like a golden bullet into the heart, love from the first sight and most definitely a fatal meeting. "My Burberry” really is MY Burberry. I have finally found the perfume from Burberry collection I didn't know to wait for. 

This scent is an elegant choice - slightly sweet  gives warmth during the autumn and adds charm to the wearer. This perfume could carry the statement ‘sophisticated’ so well!   Sweet pea, bergamot and geranium leaf give the top notes that reflect fresh spring morning of the lush English garden where rain, soild and the aroma of flowers rise their heads. Golden quince and freesia sensual heart notes are accompanied with damask, roses and patchouli that all together create an extraordinary aura to the perfume. My Burberry bottle has been inspired by the infamous Burberry style and its trench coat. I am so amazed by its bottle, that has been decorated with the cap that looks like a button. Like it isn’t enough, the bottle has got a hand tied ribbon made of the same material as the Burberry trench and comes from Burberry’s Yorkshire manufacture house.   



I have had many Burberry perfumes in my collection, but my relationship with them haven’t been so explosive like with this one. The perfume has been inspired by the Burberry classic trench coat. I have always thought that you have to listen the scent and it tells you its story. When I feel this scent on my wrist my mind goes to wander. This perfume is like a story of coming home. When I first started testing out this scent I got carried away by the thought of arriving home, because the feeling that I recognised the feeling that this will be my signature perfume from now on, is like getting home to me. 


Ma ei tea milline nimi sobiks Burberry uuele lõhnale paremini kui "My Burberry". See on justkui kuldne kuul südamesse, armumine esimesest silmapilgust ja kahtlemata saatuslik kohtumine. "My Burberry" ongi MINU Burberry. Ma olen lõpuks ometi leidnud Burberry kollektsioonist endale sellise parfüümi, mida poleks isegi oodata osanud. 

See lõhn on elegantne valik - kergelt magus, annab sügisel sooja ja lisab kandjale sarmi. Parfüümi võib iseloomustada ühe sõnaga - eriline! Magusa lillherne, bergamoti ja kurereha tipunoodid peegeldavad lopsaka Inglise aia värsket kevadhommikut, kus on põimunud värskendav vihm, muld ja lillede aroom. Kuldne küdoonia ja freesia sensuaalseid südamenoote täiendavad damaskus, roosid ja patshuli, mis loovad lõhnale ainulaadse aura. 

PHOTOS: Stella K. Wadowsky
My Burberry pudel on inspireeritud otseselt Buberry stiilist ja trench mantlist. Ma olen erakordselt võlutud ka pudelist, mis on viimistletud nööbilaadse korgiga ja nagu sellest veel vähe oleks - pudeli kaela ehib käsitsi seotud lehv, mis on samast materjalist nagu Burberry trench ja mis pärineb Burberry Yorkshire`i tehasest!

Minu kollektsioonis on varem olnud mitu Burberry parfüümi, kuid nende lõhnade puhul pole kunagi olnud seda esimesest hetkest plahvatuslikku armumist. "My Burberry" on inspireeritud otseselt Burberry klassikalisest trench-mantlist. Ma olen alati arvanud, et parfüümi tuleb kuulata ja siis ta hakkab rääkima sulle oma lugu. Kui ma seda lõhna oma randmel tunnen, läheb minu mõte uitama. See lõhn oleks justkui koju jõudmise lugu - ma näen oma vaimusilmas pisut kulunud vintage kohvrit, millele on koju jõudnud rändur sättinud oma trench mantli ja Burberry salli. Seda lõhna esmakordselt testides haaras mind mõte koju jõudmisest, sest just äratundmine, et see on nüüdsest minu sügisene signatuurparfüüm, ongi omal kombel koju jõudmine.  

Stellarium Boxi "Jõul" saad tellida SIIT.


SHARE:

23 comments

  1. Esimese asjana seostub Burberry sall :)

    ReplyDelete
  2. Seostub Burberry ruuduline muster :)

    ReplyDelete
  3. Nõustun eelkõnelejaga - geniaalne ja ajatu muster.

    ReplyDelete
  4. Esmalt meenub ikka Burberry sall :)

    ReplyDelete
  5. kui ilusti sa kirjutad! võtab lausa õhkama :)

    ReplyDelete
  6. Burberryga seostub mul esimesena Humphrey Bogart ja võrratu Casablanca.
    Seda filmi võin ikka ja jälle vaadata.
    Ja muidu peaksin Burberryga seonduvateks sõnadeks britilisus ja nende juba 30ndatest pärit mantel, mida algselt kanti samast materjalist peakattega.
    Aga minule mr Bogart ja Casablanca :D

    ReplyDelete
  7. Burberry on teinud võimatu võimalikuks, ühendanud elegantse ja praktilise. Jagasin FB-s. Monika Mölder

    ReplyDelete
  8. Mina seostan Burberryt kõige rohkem käekotiga :)
    Eriti neid ruudu mustriga imelisi käekotte :P

    ReplyDelete
  9. Esimese asjana meenub ruuduline muster ja sallid.

    ReplyDelete
  10. Minul seostub Burberryga ruuduline sall.

    ReplyDelete
  11. Selline parfüümi arvustus tekitab sellise tunde, et tekib vastupandamatu soov parfüümi proovida! Minu jaoks seondub esmalt salli muster.

    ReplyDelete
  12. jagasin google+is
    meenub muidugi nende muster ja nende sallid

    ReplyDelete
  13. mulle meenub ka ruuduline sall,ilusti kirjutattud!Jagasin fb-s

    ReplyDelete
  14. Casablanca ja kolmekümnendad!Jagasin fb-s

    ReplyDelete
  15. pruun ruudumuster muidugi ja mantel. Stiilne bränd. Mehelik, võiks isegi öelda, et härrasmehelik, sest tegu on ju inglase loodud brändiga. Head lõhnad ja ilusad riided, ajatud. Meestele teevad nad tõeliselt mehelikke tooteid ja naistele naiselikke, mida on uhke ja mugav kanda. Väärikus.


    ReplyDelete
  16. Jagasin Facebookis :)

    Mulle meenub ka esimesena ruuduline muster sallidel :)

    ReplyDelete
  17. Ostsin selle parfyymi ,olen lummatud.Suurelt tänu sellele et sain miniparfyymi Stellarium Boxiga ;)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig