Saturday, September 27, 2014

H&M Home Autumn Inspiration 2014

Lõpuks ometi on kuupäev paigas! Nimelt avatakse 23.oktoobril trendikaid interjöörilahendusi ja kodutekstiili pakkuv H&M Home Tallinnas Ülemiste keskuses. H&M Home ühendab interjööri ja disaini, pakkudes moesõpradele laias valikus kodutekstiilitooteid ning sisustusesemeid, mis käivad käsikäes hooaja trendidega. 

Neile, kes armastavad H&M i, on see tõeline paradiis! Ülemiste keskuses kahel korrusel paiknev H&Mi pood pakub ka laias valikus rõivaid nii naistele, meestele, noortele kui ka lastele, samuti sisaldab see H&M Home kontseptsiooni. Uue poe avamise hetkeks on mood talviste rõivatrendide, soojade kudumite ning volüümikate mantlite võimuses. Tekstuur, kontrast, külluslikkus ja soojus on ka H&M Home'i sellesügisese kollektsiooni märksõnadeks. Ilmselt tõotab poe avamisel minna tihedaks rebimiseks, sest järjekorras esimesele kümnele inimesele antakse 50 € kinkekaart ning järgmisele 50 külastajale kingitakse 20 € kinkekaart. Ja lõpuks! Kellele ei meeldiks allahindlused? Kõik kliendid, kes ostavad avanädalavahetusel (23.10-26.10.14) 30 € eest tooteid, saavad 20% allahindlust. Stellarium jagab sinuga fotosid H&M Home`i tänavusest sügiskollektsioonist. Milline pilt paneb sinu südame kiiremini põksuma? Mina tunnen puudust uutes patjadest ja küünlajalgu ei ole kodus kunagi liiga palju.



Great news! H&M Home is about to open October 23 at Tallinn, Ülemiste. Reckon - it' s about time to freshen up your home then as well, isnt it? These lovely shots are from H&M Home 2014 autumn collection.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig