Tuesday, September 2, 2014

Sea Of Shoes: Alice in Wonderland

Raamat, mida ma teismelisena kõige rohkem lugesin, oli Lewis Carroli "Alice Imedemaal". Hiljem kuulasin seda muinasjuttu Tõnu Aava esituses kassetilt  ja see sai mulle veelgi armsamaks. Veel täna suudan peast tsiteerida mitmeid kõige lõbusamaid tsitaate, mis omal ajal minu hinge rõõmuga täitsid. 

„Võta endale natuke rohkem teed,“ ütles Märtsijänes Alice’ile ülitõsiselt.  „Ma pole veel midagi võtnud,“ vastas Alice solvunud toonil, „nii et ma ei saa rohkem võtta.“ Mul on veel paar sõpra, kes võivad samuti  "Alice Imedemaad" peast tsiteerida ja nii vahetame kohtudes pisut teatraalselt tsitaate. Miks ma sellest kirjutan? Kui leidsin firma Irregular Choice kingad ja saapad, tundus mulle, et kõik Alice Imedemaa tegelased võiksid neidsamu jalanõusid kanda. Kujutan elavalt ette, kuidas hertsoginna, kes laseb kõigil päid maha võtta, kõnnib ringi uhketes Lucky Lady saabastes. Ma olen enam kui kindel, et kui mitte keegi ei näeks, paneks märtsijänes salaja jalga Cherry Deer kingad ja keerutaks oma sabatutti peegli ees. Ja Alice? Temale valisin kõik ülejäänud kingad. Usun, et kui lõpuks õde Alice`i unest ärataks, on Alice talle unenäost haaranud kaasa kingad Abigails Party. Ja minu isiklik valik? Mina kannaksin neid kõiki. Aga sina?

 The book I read most often as a teenager was Lewis Carroll’s „Alice's Adventures in Wonderland“. Even today I can quote many of the most entertaining quotes by heart, which filled my soul with joy at that time.

“Take some more tea," the March Hare said to Alice, very earnestly. "I've had nothing yet," Alice replied in an offended tone, "so I can't take more." I have a few more friends who can also quote „Alice’s Adventures in Wonderland“ by heart, so occasionally we'll exchange quotes theatrically when we meet. Why am I writing about this? When I discovered the shoes by the company Irregular Choice, I felt like all of the characters in „Alice’s Adventures in Wonderland“ could wear the same footwear. I can vividly imagine the duchess, who beheaded everyone, proudly walking around in Flick Flack boots. I’m more than certain that if no one could see, the March Hare would secretly put on the Cherry Deer shoes and spin his tail in front of the mirror. And Alice? For her I picked the rest of the shoes. I believe that when her sister finally wakes her up from the dream, Alice has taken the Abigail’s Party shoes with her. And my personal choice? I would wear all of them. What about you?
SHARE:

11 comments

 1. Sea Of Shoes postitused on minu jaoks kõige oodatumad. Kiidan seda järjepidevust, et oled neid nii palju juba teinud. Mina olen sama palju leidnud enda jaoks uusi firmasid. Jätka samas vaimus! Edu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänan tagasiside eest! Mul on ka edaspidi tulemas väga põnevaid brände, mida Sinule ja kõigile teistele Stellariumi lugejatele tutvustada.

   Delete
 2. 2 ja 8, 6 ka päris vinge tegumoega.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaks oleks vast minu esimene valik. Samas tahaksin ma ka seda kitsekesega kingapaari. Oh, vaene bambi ...

   Delete
 3. Ka mulle meeldivad väga Sea Of Shoes postitused :)
  Alice Imedemaal on võrratu raamat, koos Karupoeg Puhhiga on tänaseni need raamatud lektüüriks, millega musta masendust peletada :D
  Valiksin kohe pikemalt kaalumata nr 2 Abigails Party kingad, nendega oleks võrratu kulgeda :)
  Ja nr. 6 Lucky Lady saabastes tunneksin end bipolaarse Ärtuemandana :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. See bipolaarne Ärtuemand oli lihtsalt fantastiline! Mina võtan sageli lasteraamatutest kätte Beatrix Potteri raamatud. Need on nii lohutavad. Vahel loen neid veel tänagi oma tütrele.

   Delete
 4. "Lõike" poolest meeldib mulle paar nr 2.

  ReplyDelete
 5. olen aastaid irregularidel silma peal hoidnud ja kahe paari uhke omanik:) aga tead, mis veel nende kingade puhul lahe on? see, et neil on ka nö peidetud väikesed vimkad - täpsemalt talla alla joonistatud pildikesed. näiteks ühed kiilkontsaga kingad, mis mul on ja mis esmapilgul suhteliselt siivsad näivad, on talla alla joonistatud päkkapikkude ja kärbseseentega pildid, mis siis käies välguvad.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohh... Pean tunnistama üles patu, et lõpuks tellisin ka endale ühed Irregularid... Ja juba nägi, et talla peal vilksas midagi. Ma nii armastan kiiksuga asju :) Küll tahaks Sinu kingi näha! Loodan, et saan enda omadest paari nädala pärast postituse teha :)

   Delete
 6. Thank you for the auspicious writeup. It in reality
  was once a amusement account it. Look advanced to far brought agreeable from
  you! However, how could we communicate?

  Check out my web site: Christian Louboutin Boots

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig