Wednesday, September 24, 2014

Girl Friday: H is for Happy

Üks on selge - kleidi ja vabaaja jalanõude kooslus tekitab naistes vastakaid tundeid. Hiljuti kiskus ühes daamine seltkonnas nii tuliseks vaidluseks, kas vabaaja jalanõud ja kleit sobivad kokku või mitte, et mulle tundus nagu jutt käiks eelseisvatest valimistest, kus keegi plaanib anda valele parteile oma häält. Kuid mis on õige? Ja mis on vale?

Kui panen Stellariumi jaoks oma outfitte kokku, otsin alati juurde mõne põneva detaili, mis pole mul ehk igapäevaselt kasutuses, kuid lisab üldpildile meeleolu. Tänane komplekt on aga täpselt selline, nagu ma olen. Täpselt nii sõidan ma mööda linna tõukerattal ringi, käin kohtumistel ja teen intervjuusid. Jalas maailma kõige mugavamad adidased ja seljas kleit, mis võimaldab võtta tõukerattaga kelmika kiiruse ja uljad kaared. Üks liialdus selles pildiseerias siiski leidub. Ma ei hüppa iga päev Tallinna vanalinnas Lühikese Jala trepist õnneliku huikega alla.  


Outfit details:

Dress: Donna Morgan
Shoes: adidas classic
Coat: Ariella London
Bag: Dame Lilac
Wristwatch: Marc by Marc Jacobs
Bracelet: Carolina Herrera


One thing is clear - mixing the dress and sports & leisure shoes creates controversy and conflict. Recently there was one very emotional dispute amongst women as to whether casual shoes and dress are compatible or not. It seemed to me that they were like talking about the upcoming elections, where someone was planning to give her voice to the very wrong party. But what is right? And what is wrong?  

When I compose my Stellarium outfits, I'm always looking for some detail that I do not use on a daily basis, but today's set is exactly the way I am. Driving along on my scooter around in the city, go to meetings and doing interviews. Wearing the world's most comfortable adidas and a dress that allows to push the bike to the speed limit. One of the photos in this series, however, is an exception. I do not usually jump down the stairs of Tallinn's Old Town streets with a happy scream... Well not every day.


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

16 comments

  1. Ei ole õiget ega vale arvamust. Lihtsalt kes kannab stiilselt välja kleidi ja vabaajapapu koosluse, siis on väga vinge. Kui seda välja ei kanna, võib suht koomiline olla. Sinu komplekt nagu alati ülistiilne ja hästi väljakantud :) Säravat sügist!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Säravat sügist läheb vaja, sest tundub, et esimesed viirused on juba kohal... Ega midagi kui kehvapoolset meeleolu värvidega üleval hoida :) Saadan oma parimad tervitused Rakverre!

      Delete
    2. Rakvere tänab tervituste eest, viirused on kohal koos vahelduva vihmaga, jääb üle oodata veel ainult rahet :D

      Delete
  2. Oi, mulle väga meeldib see postitus, sest see on niiii fun ja värviline ja tore!!
    Väga lahe on see kleit koos adidastega. Varem ma mõtlesin alati, et kes ometi kannaks botaseid nii piduliku ja ilusa ja naiseliku riietusega nagu kleit ja see kooslus oleks minu jaoks big no-no olnud, aga Adidas on nii ägedad jalatsid välja mõelnud, et tahaksin isegi proovida.

    Piltidelt puudub küll tõukekas, aga ma täitsa usun, et sa sellega ringi sõidad, sest oled varem tõukekaga pilte teinud. Väga tore ja nooruslik oled :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Eva-Maria. Värvid kuluvad algaval sügisel tõesti väga marjaks ära :) Mul on tõukeratas nii paljudes fotoseeriates olnud, et seekord jätsin ta kõrvale. Kuid minu vaieldamatu lemmikpostitus koos tõukerattaga on siin: http://stellaarium.blogspot.com/2014/08/tiger-true-white.html

      Delete
  3. OMG! Kust neid adidaseid osta saab? Ma olen tükk aega endale sellised hästi värvilisi otsinud, need sobivad veel sinise, musta, roosa, valge kleidiga. Ma tahan endale täpselt samasugust paari. See on kõige stiilsem OOTD, mis sul on viimael ajal olnud! Edu! Jään vastust ootama!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Alexanrda, need värvilised adidased on müügil Tartu ja Tallinna esinduspoodides. Tartu adidase esinduskauplus asub Lõunakeskuses ja Tallinna esinduskauplus Rocca al Mare keskuses, II korrusel. Edu Sullegi ja tänan meeleoluka vastukaja eest.

      Delete
  4. Ma arvan sama. Mõni kannab välja, mõni mitte. Oleneb kõik ka üldisest kooslusest! Näiteks sinu lainerijoon sobib samuti siinkohal nagu valatult kogu komplekti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade sõnade eest. Ütlen komplimendi lainerijoonele edasi :)

      Delete
  5. Tossud on ägedad, aga nii kirju kleit minu meelest kahjuks nendega kokku ei lähe, Kuidagi liiga kirev üldpilt. Sukapüksid oleks võinud olla kas nahavärvi või täiesti läbipaistmatud mustad.

    Päikest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huvitav, et sa just sukkpükse mainid :) Mulle tundus just must ilus, kuid tõepoolest - läbipaistmatu must oleks veel täiuslikum valik olnud. Täna on mul tööl sama riietus ja jalas on läbipaistmatud lillad sukkpüksid. Täitsa mõnus kombo. Arvestades muidugi tõika, et Tallinnas väljas sajab vihma ja rahet läbisegi, sobinuks tänasesse päeva hoopis Hunterid :)

      Delete
  6. Ma pole oma silmaga veel ühtki ilusat spordijalats+kleit/seelik kombot näinud. Esiti tulevad meelde tossudes ringi sahistavad maanaised, dressipluus üll ja sädelev kott õlal. Minu meelest on isegi tennised kleidiga kandes kahtlased.
    Aga muidugi maitse üle ei vaielda.

    Kui ma piltidel tähelepanu jalavarjudele ei pööra on kõik väga super, nagu ikka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No just. Maitse üle ju kuuldavasti kakeldakse :) Ma ise olen olnud suuremat sorti tenniste kandja, kuid pigem samuti ülikonnaga. Loodan leida endale tumesinise ülikonna, millega nüüd oma adidaseid kanda. Aitäh kaasa elamast!

      Delete
  7. Off-topic küsimus, aga tuli praegu meelde, sest viimati kui siin lugemas käisin, oli teemaks -- kas see "heategevusorganisatsioon", kes verandalt laua ära varastas, on selle tagasi toonud ja miskit ka vabanduseks öelnud?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sain laua kätte. Tõid ilusti tagasi, vabandasid ette ja taha. Kuna üks annetuseks antud riietega kott oli pandud laua peale, arvasid nad, et laud on ka kaasvaraks pandud :D Puhas Briti huumor muidugi, ma arvasin, et selliseid asju juhtub vaid komöödias :) Laud sai kohe armsamaks.

      Delete
  8. Superkombo! See tossupaar tundub eriti mugav olevat. Minule annab kergelt ebamugav kontsking kleiti kandes selle imelise naiseliku jõutunde. Kuidas spordipapu ja kleidiga lood on? Millised salavõimed või jõud see kooslus esile toob?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig