Friday, September 26, 2014

Girl Friday: Kiss and Tell

Marilyn Monroest on üks humoorikas pildiseeria, kus ta istub pargipingil, loeb ajalehte ja tema kõrval suudleb ennastunustavalt armunud paar. See pilt on mind aastaid kummitanud ja olen soovinud seda 50ndate aastate kaadrit taaslavastada. Milline õnnelik juhus avanes meile fotograaf Meisiga, kui läksime hiljuti Toompea vaateplatvormile pildistama. 

Seal oli tervelt kolm armunud paari, kes kõik suudlesid... Mis saaks olla Girl Friday postitusele täiuslikum taust, kui armunud paar? Nii tegime kaasaegsema versiooni Marilyni fotost. Ma istusin vaateplatvormile ja armunud noored jäid mulle kenasti taustaks. Kui Marilyn luges kõnealusel pildil ajalehte, siis mina võtsin kätte telefoni. 



Kui Marilyn kandis kleidiga kõrgeid kontsasid, siis mina lisasin oma komplektile adidased. Muide, need samad armunud noored olid nii lahked ja laenasid mulle pildistamiseks rula. Meisi, kes on ise kõva rulataja, sai kõvasti naerda, sest see on esimene kord, kui ma rula peal seisan. Ilmselt küll mitte viimane kord ... Ja igasuguseid muid trikke tegime selle pildiseeria käigus veel - ma ronisin mööda laternaposti ja püüdsin reede puhul olla sulnis. Kõnealust kuulsat kaadrit Marilynist näed SIIT, postkaardi kujul on mul kodus foto, kus sama paar ka suudleb ... 


There´s one sharp photo of Marilyn Monroe where she´s sitting on the bench in the park, reading the newspaper and there´s one hot couple on the background kissing each other. The picture had haunted me for years and I´d always wanted to reenact it myself. Well what a luck just stroke us right out of the blue when we were shooting for adidas one day at Toompea. 

There were exactly three couples by the viewing platform - and all kissing like in heaven!  While MM had high heels, I had pair of adis to match my dress. Well - one of  these young love doves were kind enough to lend me their skateboard to add some sporty spice to the takes. Well it was the first time for me to stand on the skateboard. We had more fun later, fooling around and doing some tricks. I climbed the lamp-post and tried hard to look lovely.

Outfit details:

Dress: Betsey Johnson
Jacket: Nine West
Shoes: adidas original
Earrings & necklace: Pi-Ret Jewelry
Watch: Tiffany & Co "Atlas"


  PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

10 comments

  1. Need õunarohelised Adidase jalanõud on nii edevad! Ise kannaks ka. :) Kui aus olla, siis ma pole sellise kujuga tosse vähemalt 10 aastat ostnud. Tore, kui vanad disainid jälle moodi tulevad. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muide, kui nendega kõndida, siis nad reaalselt kriuksuvad :) Ma ise olen selle kujuga vabaaja jalanõudesse täiesti armunud. Ja tõesti - imeline, et vanemad disainid rokivad taas! Mõnus comeback!

      Delete
  2. No leida naine, kes suudaks kirevad ja sportlikud tossud panna kokku nii õhkõrna riietusega on raske, aga nagu pilte vaadates näha - siiski võimalik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Mulle meeldis see seeria väga, sest ma pole kunagi disainerkleidiga posti otsa roninud ja seda harjutasime ikka enne neli-viis korda ning lõpuks postist tükk aega kinni hoidnud. Meisil oli paar päris head kaadrit, kus ma vaatasin teda juba etteheitva näoga, et kaua ma veel pean posti otsas rippuma? Kuid tulemus on vahva ja meil oli palju lustimist.

      Delete
  3. no need tossud!! lihtsalt võrrrrrrratud!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lisaks mugavad. Tõukerattal hoogu anda on puhas rõõm :)

      Delete
  4. Ma hakkan sind peaaegu uskuma. Pärast seda kolme või nelja pildiseeriat Adidastega on minulgi soov endale ühed uued Adidased osta ja pükskostüümi ja mantliga sobitada. Minule meeldiks mustad, sina oskad kõik värvid julgelt välja kanda (müts maha sinu ees!), kuid minu mõte liigub turvaliselt mustade Adidas ZX Fluxide poole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mustad adidas ZX Fluxid on täitsa müügil. Must on ilus ja turvaline valik, sobib ta ju millega tahes ja päris kindlasti pükskostüümiga. Ilusat laupäeva!

      Delete
  5. Värvilised vanakooli sttiilis Adidased õhkõrna kihilise seeliku juurde on julge valik, mis nagu alati on võrratult välja kantud :D
    Meeldivad esimene ja eriti viimane pilt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vanakooli adidaste tagasitulek on sõnuseletamatult tore! Samuti ohtlik - sest olen leidnud juba mitu paari, mis kõik võiks vabalt minu kapis pikutada. Samas jalanõusid ostes ma eriti ei muretse, sest mu tütar on juba praegu paljudele asjadele silma peale pannud ja loodab ka minu värvilised adid endale saada :D Lapse jalg kasvab ju kosmilise kiirusega ... Praegu on tore vaadata, kuidas ta käib agaralt minu väikeste õlakottidega, mida olen hästi hoidnud ja mida kandsin ajal, kui tema vankrit lükkasin :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig