Saturday, September 20, 2014

Stellarium Shoe Sale. Very soon!

Olen kunagi visanud nalja, et mul pole probleem paar kingi lõunaks nahka pista... Kellele see tõlkes kaduma läheb, siis siin on seletus - võin lõunapausil minna hetkeks mõnda netipoodi, näha ilusaid kingi ja leida, et just see paar on minu elust puudu. Nädal hiljem toob lahke kuller kingad mulle karbiga ukse taha ja ma avastan, et nad on number suuremad ... Ma saadan harva kingi välismaale tagasi, sest sellega kaasneb tavaliselt liiga suur kulu.

 Nii on mulle kogunenud koju võrratult suur kingakogu. Mul on küll garderoobituba, kuid see pole kummist. Seega annan teada, et oktoobri alguses tuleb blogis suur "SHOE SALE", kus plaanin õiglase hinnaga müüa ära osa oma kingakogust.  


Lisaks panen müüki mõned šikid saapad ja glamuursed kummikud (minu emake küsiks siinkohal ilmse segadusega: "Oh... Kas kummikud võivad üldse glamuursed olla???). Iseäranis tähelepanelikud võivad olla need, kellel on jalg suuruses 36 või 37, kuid minu kogus on ka suuremaid numbreid, mida olen ostnud imelise disaini tõttu või hea kaubamärgi pärast. 


Müüki tulevad ka pildil olevad Jeffrey Campbelli pisikese platvormtallaga Chaneli stiilis kingad, mis on mulle number suured ehk kinga põhjal on kirjas 37. Kaubamärkidest on esindatud Manolo Blahnik, oh Deer!, ALDO, Nine West, Birkenstock ja paljud teised kvaliteedi lipulaevad. See pole pelgalt teadaanne, vaid soovin väga kuulda vastukaja, kas lugejaid selline "SHOE SALE" huvitab? 


SHARE:

7 comments

 1. Kui vaatan postitus postituse järel sinu riideid, kingi ja käekotte, siis tahaksin neid asju käes hoida ning vaadata. Need on kõik nii teistmoodi. PS. Mind huvitavad kummikud ja mu emal on kummikute osas sama arvamus, et need on nõuka igand :)

  ReplyDelete
 2. Armastan ilusaid omapäraseid kingi ja nõrkus on huvitavad poolsaapad :D
  Kuigi kingi ei tohiks kunagi ühelgi naisel liiga palju olla, on selge, et elamisse lõpmatuseni neid ikka ei ruumi ja on tore, et ´teed shoe sale, jään suure huviga ootama :D

  ReplyDelete
 3. Väga põnev ettevõtmine! Ootan põnevusega :)

  ReplyDelete
 4. 37 numbri kandjana oleksin huvitatud küll :)

  ReplyDelete
 5. Ilmselgelt panen raha kõrvale ja OOOOOOTAN!!!

  ReplyDelete
 6. ai, kahjuks on minu jalakesed suurus 39 :( Aga loodan, et teised saavad ägedat täiendust oma kingakogule :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig