Tuesday, February 11, 2014

TOP 5: Lemmikud Victoria` s Secretilt

Victoria`s Secreti tooted võrduvad minu jaoks killukese paradiisiga - marjased ja magusad lõhnad toovad silme ette sinise laguuni, päikesepaiste, sooja liiva ja merikarbid. Mälupildis ärkavad eksootilised põõsad, lilled ja õied. Seekordses postituses reastan oma armsaimad tooted Victoria`s Secretilt.

Minu absoluutne favoriit oli pikka aega kehasprei "Love Spell", mida kasutasin mõned aastad tagasi läbi terve suve. "Love Spell" oli palavamatel suvepäevadel jahutav, ülikerge tualettvee eest ja selle pihustamisega ma suurt ei koonerdanud. Kui aus olla, siis ma ei koonerda kunagi ilutoodetega - milleks nad siis üldse on? Victoria`s Secreti kehaspreid on minu jaoks jätkuvalt au sees, kuid praegusel ajal meeldib mulle magus "Coconut Passion" - tegemist on võrratult sooja lõhnaga ja mina olen just üks neid, kes vajab külma ilmaga enda ümber sooja noodiga aroome. Üleüldse on enamik kookosega seotud asju minu A-listis - alates šokolaad Bountiest lõpetades Serge Lutensi parfüümiga "Una Bois Vanille", mis sisaldab kookosmahla. Lisaks kookosele mängib "Coconut Passionis" teist viiulit imehea vanilje.

FOTO: Meisi Volt

 Praegusel aastaajal vajab nahk erilist niisutust. Kehakreemidest on hetkel minu galeriis Victoria`s Secreti rammus kehavõie "Love Spell". Nii toitva koostise kohta on sellel täiuslik imenduvus ja lõhn jääb nahale paariks virgutavaks tunniks. Kui Victoria`s Secreti kehakreeme võrrelda The Body Shopi omadega, võidab kiire imenduvuse kategoorias kindlasti Victoria`s Secret. Olen "Love Spelli" kasutanud pärast õhtust vanni ja enne pidžaamasse astumist. "Love Spelli" kehakreemi märksõnadeks on virsik ja kirsiõied. Nende kahe kooslus kingib nahale tagasihoidliku lõhna, mis pole liiga pealetükkiv.
Lopsakad kirsiõied ja mahlane virsik on kokku segatud parajalt magusaks desserdiks. - See more at: http://genefic.blogspot.com/2013/06/arvustus-victorias-secret-kehakoorija.html#sthash.4Tovc9ym.dpuftagasihoidlik lõhn, mis pole liialt pealetükkiv. 

Dušigeele on mul vannitoas tavaliselt kolm-neli ja kasutan neid vastavalt meeleolule. Valikus on meeli elavdav sidrunhein, uinutav lavendel ja šokolaadiste lõhnadega dušigeelid. Magusaid pesuvahendeid armastab mõistagi mu tütar ja vahel on pärast pikka vanniskäiku üks dušigeel pudelist haihtunud, mis tähendab, et preili on end liiga agaralt pesema unustanud. Victoria`s Secreti "Pure Daydream" peidab endas pärliorhidee ja punasesõstra mikstuuri - soovitan seda kõikidele maiasmokkadele. See peletab duši all mõnuledes argipäeva ja lõhn on joovastav.  



Viimase lemmikuna mainiksin ära Victoria`s Secreti huuleläikeid, mis on kergelt niisutava toimega. Kõige mõnusamad on need, millel sees kerge pärlmutter. Hea taskusse pista ja bussis või trammis kiirelt huuli premeerida. Ma ei tea, miks ma kirjutan alati "kiirelt", kuid ilmselt seepärast, et mul on endal pidevalt kuhugi kiire ... Muide, kui ma varem ostsin Victoria`s Secreti tooteid välismaalt või andsin reisile minevatele sõpradele nimekirja kaasa, siis Eestis tegutsev veebipood Glamorama pakub heldet valikut. Kui sul tekkis mõne toote järgi himu, siis kiika Glamorama veebipoodi, mis asub SIIN. Millised on sinu lemmikud Victoria`s Secterilt?  
SHARE:

2 comments

  1. One of the better pieces i have read in the week.

    Feel free to visit my webpage; Lily Stewart

    ReplyDelete
  2. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was
    good. I don't know who you are but certainly you're going to a famous blogger
    if you aren't already ;) Cheers!

    Feel free to surf to my blog post - Toe Pain treatment

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig