Sunday, December 29, 2013

Makeup Ideas: The 5 Best Looks From 2013

No matter how large or small your plans at the beginning of the year, at the end of the year you still have to admit that things have gone their own way. In January, I had proud plans to make a lot of make-up series, but I could not refuse a number of new projects in which I was called, and so I found myself constantly in meetings or sitting at home writing a mini-series ...

Nonetheless, from the year 2013, Stellarium will remember the make-up series I wish to share with you again. All of these have been born thanks to the extraordinary people, to whom I owe my immeasurable gratitude. The following are my unwavering Make-Up Favorites - Top 5 are in front of you! Beneath, you’ll find a link, clicking on which you’ll find more pictures and the stories of how the different series of photos were born.

Ükskõik kui suuri või väikseid plaane võid aasta alguses teha, tuleb aasta lõpul ikkagi tõdeda, et asjad on läinud omasoodu. Tänavu jaanuaris olid mul uhked plaanid teha palju meigiseeriaid, kuid ma ei suutnud keelduda mitmetest uutest projektidest, kuhu mind kutsuti ja nii leidsin end pidevalt koosolekutel istumas või kodus minisarja "A&B" kirjutamas ...

Sellegipoolest jäävad Stellariumisse aastast 2013 meigid, mida soovin sinuga uuesti jagada. Kõik need on sündinud tänu erakordsetele inimestele, kellele kuulub minu mõõtmatu tänu. Pildiseeriate puhul on huvitav erinev tagasiside - mõned fotolavastused, mis on minu silmis suurepärased, ei ole pälvinud lugejatelt erilist vastukaja. Samas on saanud ohtralt komplimente pildiseeriad, mille puhul olen mõelnud mitu korda, kas need üldse blogisse sätin. Kuid alljärgnevad meigid on minu jäägitud lemmikud - TOP 5 parimat on sinu ees! Kõikide kokkuvõtete all pikutab link, millele klikkides leiad rohkem pilte ja kus olen kirjutanud lahti, kuidas erinevad fotoseeriad sündisid. 

5. Paula & Mint Designs



Poisipeaga Paula on blogis olnud varem kahel korral, kui olen teinud koostööd Christian Dioriga. Sel suvel tegi meigikunstnik Meelika Tammeveski jumestuse esmalt Paulale ja seejärel katsetasime seda väga värvilist meiki meeleoluka vormimütsiga. Paula & Mint Designs postituse leiad SIIT

4. Dancing In The Rain


Need pildid vormimütsiga tegime pärast Paulat. Just siis kui alustasime fotoseeriaga, pidime ka kohe lõpetama, sest vihma hakkas kallama. Kui läbi vihma tuppa silkasime, ütles fotograaf Meisi: "Parim pilt on käes. Sa suvatsesid üks kord ometi naeratada!" Dancing In The Rain postitust näed SIIT.

3. Gone With The Wind

See on üks esimesi meike, mille tegin endale blogi jaoks ise ja kajastab ehk kõige rohkem minu igapäevast jumestust. Ma ei viitsi silmadega kunagi kuigi palju jamada ja kui Chanel saatis mulle kingituseks nende suvise pliiatslauvärvide kollektsiooni, võitsid need täielikult minu südame - kiire triip silmale ja meik on valmis! Lisaks meeldib mulle väga see lõvisoeng, mis pakkus tänu tuulele võimsa etenduse. Meigi ja outfiti "Gone With The Wind" leiad SIIT.
4. Blue Lagoon

 
Kõige enam meeldib mulle nii stiili, parukate kui ka välimusega eksperimenteerida. Sel aastal tegin koostööd Jaapani firmaga Shiseido ja leidsin uue paruka, mis mulle aina enam meeldima hakkas. "Minu nädal Shiseidoga" parimat meiki näed SIIT.

1. My Dear Eyes


Dr. Hauschka esindaja tegi mulle kauni komplimendi, kui kutsus mind pressihommikul rahvusvahelisele meigikunstnikule Karim Sattarile modelliks. Need fotod sündisid hotell Telegraafi ees õues, kui väljas olid miinuskraadid. Kuid milline valgus! Loo, kuidas meik sündis, leiad SIIT.

Milline on nendest sinu lemmik ja miks? Kõigi vastanute vahel loosin 10. jaanuaril välja kosmeetikakoti, kust leiad ripsmetušši, huulepulga ja jumestuskreemi. Kui sulle postitus meeldis, jaga Stellariumi meike ka oma sõbrannadega.
SHARE:

47 comments

  1. Number 1 My Dear Eyes on kindel lemmik. Kuna ma olen heledamate toonide austaja ise, siis on see ka minu lemmik ning minu arvates ka kõige loomulikum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hele on ka minu viimaste aastate lemmik. Võitnud sajaga mu südame.

      Delete
  2. Minu lemmik oli 3. Gone With The Wind. Viimane on ka kaunis. Tahtsin seda lisada, et alati kui sellist soengut näen nagu viimasel pildil, tekib kohe arvamus, et see naine on sinu blogi lugeja. Naljakas. :)

    ReplyDelete
  3. Lemmik on Dr. Hauschka "Dear Eyes", sest see on lihtne, nagu mulle endalegi meeldib. :)

    ReplyDelete
  4. Lemmik on Gone With The Wind. See pilt ja meik on kuidagi nii puhas, värske ja ingellik, täpselt selline, nagu isegi tahaks iga päev olla. Kogu selle meigi postitust katab mingi õrnus, mis on lihtsalt väga armas.
    Meeleolukat aasta lõppu ja tegusat uut! :)

    ReplyDelete
  5. Lemmik on Gone With The Wind. See pilt ja meik on kuidagi nii puhas, värske ja ingellik, täpselt selline, nagu isegi tahaks iga päev olla. Kogu selle meigi postitust katab mingi õrnus, mis on lihtsalt väga armas.
    Meeleolukat aasta lõppu ja tegusat uut! :)

    ReplyDelete
  6. Lemmik on Gone With The Wind. See pilt ja meik on kuidagi nii puhas, värske ja ingellik, täpselt selline, nagu isegi tahaks iga päev olla. Kogu selle meigi postitust katab mingi õrnus, mis on lihtsalt väga armas.
    Meeleolukat aasta lõppu ja tegusat uut! :)

    ReplyDelete
  7. Lemmikpostitus on 1. My Dear Eyes, sest see on lihtne ja loomulik :)

    ReplyDelete
  8. Mulle meeldib blue lagoon. Minu arvates lisab see silmadele sära

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. Lemmik on nr 1 My Dear Eyes, sest see on lihtne aga samas väga elegantne.

    ReplyDelete
  11. "Dancing In The Air" meik on lihtsalt vapustav - õrnad, aga lopsakad huuled. Väga armas jääb. Samas kontrastiks jälle julged lauvärvitoonid. Mulle nii meeldib see kollakas-oranzikas triip lauservadel ja siis lillad laud. Väga ilusad toonid ja mõnus kontrast suu ja silmade vahel. Aga miski ei riiva silma. Kõik sobib nii hästi kokku. Kõige ilusam meik minu arust.

    ReplyDelete
  12. Minu lemmik on nr 1 Dear Eyes, sest see on midagi lihtsat kuid samas ilusat ning mida ise ka suurima tõenäosusega kannaks.

    ReplyDelete
  13. Minu absoluutne lemmik on/oli "Gone wiht the wind". Sinine silmapliiats on olnud aegade algusest peale minu lemmik kaaslane, nüüd tuleb meelde, et viimasel ajal on see unarusse jäetud.. Lisaks meeldib muidugi selle ilusa ja lihtsa meigi juures asjaolu, et see on sinu enda tehtud ja harmoneerub suurepäraselt kaelas rippuva ehtega (pits on veel viiimaseks täpiks*). Üks kaunis hing oled!

    ReplyDelete
  14. Minu lemmik on 3. Gone With The Wind.
    Lihtne ent samas imeilus! :)

    ReplyDelete
  15. Minu lemmikuks on nr 1 Dear Eyes, kuna olen suur Dr Hauschka toodete austaja ning see lauvärvide trio on mul endalgi olemas. Suurepärane komplekt, et teha ilus, samas loomulik silmameik. :)

    Head vana-aasta lõppu, Stella!

    ReplyDelete
  16. Dear eyes on lemmik. Mulle meeldivad lihtsad lahendused ja aimatav meik, Dr. Hauchka tooted veel kõigele lisaks.

    ReplyDelete
  17. "Gone With The Wind" on mu lemmik. Tead, ma ütlen täitsa ausalt, et üks pühjus on see, kui ilusad kõik selle meigi tooted välja näevad. Nii luksuslikud lihtsalt. Ja see küünelaki toon on vapustav. Sulle väga sobib ja üldse on see Chaneli "Azure" imeline. Mulle meeldivad sellised imelised, pisut nagu vanaaegse tooniga lakid. See sinine meenutab nii väga üht mu ema armsat kleiti, mis tal kunagi oli. Ma ei tea, hästi südamelähedane toon.
    Ja samas toonis silmad.
    Ning lõpuks veel see õhetus põskedel.
    Imeline meik!!

    ReplyDelete
  18. Minu lemmik on Dancing in the rain, sest see on kõige kauneim neist. Eriti meeldib mulle sellest meigist heledad huuled

    ReplyDelete
  19. My dear eyes look on minu meelest suurepärane. See soeng juba ainuüksi sobib Sulle väga hästi! Lisaks on sellel fotoseerial kaunid blondid juuksed, mis heleda nahaga on imeline kooslus!

    ReplyDelete
  20. Dancing In The Rain - loomulik ja armas.

    ReplyDelete
  21. Minu lemmik meik on Shiseido Blue Lagoon. Meik mõjub hästi värske ja puhtana ning sobib ideaalselt tumeda juuksevärviga. Ise kannaksin hea meelega samasugust jumestust ning seetõttu valisingi selle lemmikuks.

    ReplyDelete
  22. Nr 1, My dear eyes. Lihtne ja loomulik on kindlasti need märksõnad. Ja juustes ehe sobib ilusti kõige sellega kokku.

    ReplyDelete
  23. Tere. Minu lemmik on My Dear Eyes. Sobib suurepäraselt ja kompositsioon on õrn ning habras.

    ReplyDelete
  24. Minu lemmik on Dear Eyes. Lihtne ja ilus meik, mis pigem täiustab just loomuliku ilu.

    ReplyDelete
  25. Dancing In The Rain! Särav ja loomulik!

    Tiia
    tamberg9@windowslive.com

    ReplyDelete
  26. Kõige minulikum meik on Dr.Hauschka "Dear Eyes" - värvide poolest just - lihtne ja stiilne ja sobilik igal ajal. "Gone with the Wind" meeldib ka, just selle türkiisi poolest ning Diori Iconic ripsmetušš on minuarvates üks parimaid.

    Maaria
    maariajunolainen@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Minu lemmik on Gone with the Wind. Meik on loomulik ja rõhutab suuri silmi, nendes saab uppuda nagu meres või ujuda nagu õnnes)))

    ReplyDelete
  28. MInu lemmik on Gone with the Wind. Nii naiselik kuju))) Unistav ja romantiline, habras. Väga meeldib! Ja kindlasti valge kleit! mega! Like like like!

    ReplyDelete
  29. Kõik meigid on väga ilusad, aga minu lemmikuks osutus "Gone With The Wind". Samanimeline raamat on juba üks mu lemmikuid, mis siis veel imelisest meigist ning sinistest küüntest rääkida. Türkiissinine annab juurde mõnusa suvise looki. Minu enda meik on samuti igapäevaselt küllaltki lihtne, seega peakski silmapliiatsitega katsetamise ette võtma, tulemus on ju vahva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, selles silmameigist olen lähemalt kirjutanud just selle postituse all, kuhu klikates saad rohkem infot. Head katsetamist ja anna teada, kuid meik välja tuli :)

      Delete
  30. Minu lemmik on Gone With the Wind, sest see on loomulik ja ka väga naiselik meik. Ja huulepulga toon on imeilus! :)

    ReplyDelete
  31. Kõik seeriad on imekenad ja lemmikud, aga kindel-lemmik ja see parim on minu meelest nr 4. "Dancing In The Rain"!
    Miks?
    Sa näed piltidel võrratu kuid samas lihtsalt kaunis naine välja! Meik ise tundub lihtne ja armas, samas pikemalt vaadates tõmbab pilku ja meik on mahedalt suurepärane! No ei oska sõnastadagi :)
    Armsaks teeb Sind Sinu ilus ja särav naeratus, mis annabki pildile plusspunkte juurde.
    Mõnusasti sätitud juuksed ja soeng, lummav pilk, mahedalt kaunis meik, stiilne riietus ja vägev müts - mis ma õelda oskan? Vägev naine oled!

    Mainin lihtsalt ära, et piltidelt üheks lemmikuks ilutooteks on Bourjois Healthy Mix. Jumestuskreem, mis katab suurepäraselt näonaha, ei tekita raskustunnet ega saagi aru, et midagi peal oleks vaid silitab Sinu nahka ja tagab hea ja enesekindla tunde! :)

    Aitäh ülivinge aasta eest siin Sinu blogis!
    Soovin Sulle ja Su perele huvitavat Vana-aasta ärasaatmist ja tulgu Uus Aasta veelgi parem, põnevam ja edukam!
    Hurraaa-Hurrraaa!

    Parimat!
    Maris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan soojade soovide eest ja luban uuel aastal oma pildiseeriates rohkem naeratada :) Edu Sulle Maris. Saatsin Sinu võidupaki ka Viljandisse teele!

      Delete
  32. Mulle meeldib kõige enam meik nr 4. Dancing In The Rain.
    See kogu kompott on huvitav. Müts teeb pildi võrdlemisi maskuliinseks, ent meik ning plikalik ja lõbus olek perhemndavad seda.
    Kõike head uuel aastal
    Karin

    ReplyDelete
  33. Lemmik on nr 4, näed seal Lady Gaga moodi välja :)

    ReplyDelete
  34. Gone With the Wind on kindlasti üks mu lemmikumaid, kuna sellist meiki kannaksin ka mina, et saavutada säravat, kuid mitte liiga rasket efekti. Ja need sinised küüned! Need küüned, oh, need küüned, mul võitsid' südame.. :)

    ReplyDelete
  35. Kahtlemata Dr. Hauschka Dear Eyes, sest see on täpselt "minu tassike teed" :). Nii puhas, kerge, loomulik, mittemidagi ülepakutut, lihtsalt täiuslik!

    ReplyDelete
  36. "Gone With The Wind" - lihtsuses peitub võlu.
    Moega kaasas käia ei ole kerge, seda paljudel erinevatel põhjustel (vale toon, vale suurus, vale kuju -> vale aeg). Pildil nr 3 oleva look´i - puhas, siiras, lihtne - jaoks on aga alati aeg õige. Ja Sina, Stella, oma lihtsuse ent ääretu võluga kinnitad seda (:

    ReplyDelete
  37. Näed välja igas esitluses hea, sest Sul on asjatundjatest tiim, kes teeb oskuslikku tööd.
    Noortel neidudel pole kogemusi ja meigivad end tugevat, mis lõpptulemusena on kole. Saaks nad ka kuidagi Su blogi lugema.
    Minu lemmikud on "Gone With The Wind" ja " My Dear Eyes".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gone With The Wind on minu enda tehtud meik ja näeb, et see rokib täiega ning annab mulle julgustust ka edaspidi oma meiki blogis jagada. Aitäh!

      Delete
  38. 1. My Dear Eyes- kerge ja nagu alati täiuslik! Kõike on lisatud pigem vähem ja tulemus on suurepärane!

    Samas meeldis mulle ka 5. Paula & Mint Designs- Ohh milline Paula! Nii kaunid toonid laugudel, rabav!

    ReplyDelete
  39. Minu suur lemmik on värvikas Paula! Kohe tuleb meelde see vana laul ...Paula, sul on poisipea...See meik näitab hoopis teistsugust Stellat, Sinu ümberkehastumise võime on hämmastav ja abilised suurepärased.

    ReplyDelete
  40. Minu suur lemmik on värvikas Paula! Stella- sinu ümberkehastumisvõime on hämmastav ja abilised suurepärased!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig