Sunday, April 28, 2013

Minu unelmate hobi

Mul on juba mõnda aega unelmate hobi. Nimelt olen Tallinnas asuva ostukeskuse Foorum stilist ja valin sealt kahe kuu tagant välja tooted, mis mind kõnetavad ning kirjutan nendele pisikese jutu juurde. Siin on mõned kaadrid, mis on tehtud kaupluses Pilgrim, kus jäädvustasin enda jaoks ehteid, millest hiljem paar lõbusat rida kirja panna. 

Mulle meeldib Pilgrimi soe kullatoon ja nende valikut võiks iseloomustada samade sõnadega nagu ka minu blogi: midagi emale, midagi tütrele. Valikut on ka neile, kes armastavad hõbedat. Pilgrimi õied on puhas klassika ning elus esimest korda kõnetasid mind kõiksugu neetidega ehted. Nii minul kui ka Foorumi fotograafil Gerdal hakkas pea ringi käima. Pange tähele - varsti on mul needid kõrvas ja kaelas!

Tõsi, enne võib aga just sind ehtida üks cool neetidega statement kaelakee! Nimelt püüan alati pidada meeles oma lugejaid ja seepärast on mul ütlemata hea meel teatada, et  Stellariumis algab Pilgrimi loos, kus on võimalik võita kolm suurepärast ehet. Kõrvarõngaste pildi, mis loosi lähevad, sättisin juba Stellariumi Instagrami. Kui sa ei jälgi veel Stellariumi tegemisi Instagramis, siis minu konto leiad SIIT. Esimesel ja teisel pildil on mul kaelakee, mis jäägitult minu südame röövis. Kolmandal fotol pikutab käevõru, mis on täpselt minu tass teed. Kuidas meeldib? Loosi leiad SIIT.

FOTOD: Gerda Karina Kesküla
 Uuri ka minu soovitusi Foorumi lehelt, mille leiad SIIT. Pole kahtlust, et leiad endale midagi ilusat, mida täna öösel unes näed.

SHARE:

4 comments

  1. minu meelest on ehted asjad, millega saab lisaks endale, ka kodu meeletult hubaseks muuta. :) ning mul on kiiks osta alati kõiksuguseid kõrvarõngaid ja sõrmuseid kokku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ehteid saab vannitoas toredatele klaasidesse sättida ja mul on toas üks kuldne kits, kelle kõrva ehivad paar sõrmust :)

      Delete
  2. Minu lemmik ehted on Pilgrimi omad ,nad on lihtsalt nii,nii ilusad :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig