Tuesday, April 30, 2013

Kaks kaadrit minu sünnipäevast

Mul oli hiljuti sünnipäev ja nagu iga sünnipäevalaps, tahtsin ka mina oma peo eel pildile jääda. Minu armas sõbranna Maarika, kes on juhtumisi ka  talendikas juuksur, tegi mulle soengu ja ma ise nokitsesin enne külaliste saabumist meigiga. Toit oli ahjus ja palusin oma 7aastast tütart Rened, kes on muidu täpse käega, et ta teeks minust sünnipäeva puhul paar vahvat kaadrit. 

Panin koostöös Nurme Seebiga valminud Stellariumi küünlad tubadesse põlema ja kuna küünla süütamise järel tuleb tahti pisut lõigata, siis just sel momendil tegi Rene minust paar kaadrit. Hetk hiljem helises juba uksekell ja saabusid külalised. Rohkem me pilte ei teinud - oli õdus õhtu ning kaamera läks sootuks meelest. Vaatasin mõni päev hiljem Rene tehtud pildid üle ja sain kõvasti naerda. Hoolimata sellest, et olin püüdnud kaunilt naeratada ja võluvalt silmi pööritada, jäid pildile vaid mu käed. Või nagu mu ema ütleks: pool pead ja purihambad.


Ometi on Rene saanud hakkama väga õpetlike kaadritega - need, kes veel ei tea, siis selleks, et küünal tahmama ei hakkaks, tasub alati 2-3 mm tahti ära lõigata. Muide, minu sünnipäeva maniküür pärineb O.P.I-lt - see on Mariah Carey kollektsiooni lakk "Can`t Let Go" ja kui enamasti eelistan heledaid toone, siis see sobis sünnipäeva puhul ideaalselt minu helesinise Brooks Brothersi triiksärgiga.
SHARE:

6 comments

 1. Palju õnne sulle sünnipäevaks. Sa oled vinge naine! Jõudu Eesti parima blogi pidamisel!

  ReplyDelete
 2. Nii ilus küünelakk sul küüntel! Ja seda küünalt tahan ka endale soetada!
  Palju palju õnne sünnipäevaks ja muudeks päevadeks ikka ka :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänan. Õnne läheb küll just igasse päeva vaja :). See küünelakk peaks olema kindlasti Kaubamajas saadaval. Kirjutan sellest lähiajal ka arvustuse, sest selle laki küünelt eemaldamine on omaette kunst, kuid lakk on tõesti originaalne. Soovitan soojalt!

   Delete
 3. Õnne Stella! Loodan, et su sünnipäev oli täpselt selline nagu soovisid :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh :) Sünnipäev oli tõesti minulik ja seekord imeilus - armas ja vaikne õhtu perega.

   Delete

Blogger Template Created by pipdig