Friday, April 19, 2013

Manicure In Madrid

I have never seen so many ladies with wonderful manicue and so many nail polish in one room. Regardless of us gathering from different destinations of the world, we spoke one language – using mostly the names of OPI nail polishes. 

OPI gave us – the media and bloggers – a wonderful surprise party, Nail Bar, at the ME Madrid Reina Victoria hotel, where we all enjoyed our comfortable stay. Everyone was allowed to choose her own hue from the new autumn/winter collection and the ladies were excited – it was as if the Santa had arrived in the middle of the summer, spreading his gifts – the OPI nail polishis – on the tables. I chose OPI dark blue liquid sand nail polish – "Alcatraz... "and "Wharf! Wharf! Wharf!"



Veel kunagi pole ma ühes ruumis näinud nii palju ilusa maniküüriga naisi ja nõnda palju küünelakke. Hoolimata sellest, et olime kõik tulnud maailma erinevatest paikadest, rääkisime üht keelt - palju oli juttu O.P.I küünelakkide nimedest. O.P.I tegi pressile ja blogijatele ME Madrid Reina Victoria hotellis, kus me kõik mugavalt elasime, tõeliselt erilise üllatuse suurejoonelise Nail Bari näol. Kõik soovijad said endale uue sügis/talvise kollektsiooni seast küünelakitooni valida ja naised olid elevil – võinuks arvata, et jõuluvana on keset kevadet tulnud ja kõik lauad O.P,I küünelakkidega üle puistanud. 

Lisaks lahketele maniküüridele, ootasid meid ees soolased ja magusad suupisted, vein ja vesi ning mõnus olemine. Ma olin Tallinnas, Fashion Hairi ilusalongis lasknud endale just maniküüri teha ja nüüd asendasin pastelse roosa värvi O.P.I tumesinise liquid sand lakiga. Valisin kaks tooni - "Alcatraz ... Rocks" ja "Wharf! Wharf! Wharf!". Septembris Tallinnas müügile tulevas San Fransisco kollektsioonis on mitmeid värve, mis mind väga köidavad ja kirjutan nendest kindlasti nii sel nädalal kui ka sügise hakul pikemalt. Nail Baris märkasin, et neile kellele meeldib O.P.I küünelakk "Lucerne Tainly Look Marvellous", leiavad endale kindlasti uue hõbedase lemmiku "Havent The Foggiest" küünelaki näol, mis on eelmainitust heledam ja annab hea katvuse juba esimese lakkimiskorra järel. Siin on meie rõõmus ja muretu seltskond Madridi O.P.I Nail Baris.

"Wharf! Wharf! Wharf!" on tumesinine ja "Alcatraz ... Rocks" heledam. Mõlemad liquid sandi sarjast.

 Viimasel pildil tegutsevad Moldova InStyle ajakirjanik ja fotograaf. Viimane oli nii lahke ja tegi minu outfitist Madridis tagasihoidliku pildiseeria. Sellest juba mõnes järgmises postituses. Millised toonid sulle uuest kollektsioonist esmapilgul ihaldusväärsed tunduvad?

PS. Ära unusta, et Stellariumis käib loos ja juba esmaspäeval jagame ära kolm komplekti O.P.I uusima kollektsiooni Euro Centrale oivalisi küünelakke. Loe lähemalt SIIT.

SHARE:

6 comments

  1. Tõesti on lust vaadata, kui naise käed korras on. Boonuseks muidugi kui ka kaunilt värvitud. Sellises kohas oleks silm vist igale poole vaadates puhanud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma armastan ilusaid käsi ja korralikku maniküüri. Minu meelest võib ehteid (sõrmused, käevõrud ja muud kulinad) pigem vähem olla, sest ilus maniküür ongi naise käte ehe :) Värv küüntel ei pea sageli tume ega karjuv olema, hele ja pruudilik maniküür on ilus ja puhas. Võid iga päev pruut olla :)

      Delete
  2. Tundub nagu muinasjutt!

    ReplyDelete
  3. Kuidas Sind üldse sinna kutsuti? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ühel päeval oli kuldne kutse postkastis, pakkisin asjad ja lippasin lennukile :) Ju on mu blogi silma jäänud :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig