Monday, April 15, 2013

KOLM KAADRIT: Hello, OPI. Hello, San Francisco!

In September, OPI will release the collection of autumn/winter nail polish,  San Francisco. I was fortunate to be in sunny Madrid, when this collection was introduced. I arrived in Madrid a couple of days earlier, took a stroll on the streets in a light summer coat, had some ice cream and enjoyed the warm breeze that caressed my hair. 

I was even more excited meeting the executive vice president and artistic director of OPI Products Inc, Suzi Weiss-Fischmann. She is one of the six people, who has come up with the cool and inimtable names for the OPI nail polish: "I`m Not Really A Waitress", "Sand In My Suit", "I Pink I Love You", "Coney Island And Cotton Candy", "Red Lights Ahead... Where?" – five names that spring to my mind as I think of OPI. Fasten your seat belt and fly with me through the wonderful Madrid and world of OPI. So the rest of the week is all about OPI!

Läinud nädalal viibisin päikeselises Madridis, kus toimus O.P.I sügis/talvise küünelakkide kollektsiooni "San Francisco" esitlus. Jõudsin Madridi paar päeva varem, jalutasin kerge mantliga mööda tänavaid, sõin jäätist ja tundsin rõõmu soojast tuulest, mis minu juukseid silitas. Veel suuremat elevust tekitas minus O.P.I loovjuhi Suzi Weiss-Fischmanniga kohtumine.

Tema on üks nendest kuuest inimesest, kes on leiutanud O.P.I küünelakkidele coolid ja kordumatud nimed. "I`m Not Really A Waitress", "Sand In My Suit", "I Pink I Love You", "Coney Island And Cotton Candy", "Red Lights Ahead... Where?" - viis nime, mis mulle kohe pähe kargavad, kui mõtlen O.P.I küünelakkidele. Mul avanes ka võimalus Suzit intervjueerida ja see on küll iga kirgliku O.P.I austaja unistus. Algava nädala pühendan blogis Madridile ja O.P.I-le. Millises hotellis ma elasin? Kuidas lennureisil nahka niisutada? Mida ma Suzile kinkisin ja mida O.P.I mulle kinkis? Ja mida mina sulle sel nädalal kingiloosiks teen? Need küsimused saavad peagi vastuse. Mul oli kaamera kõikjal kaasas ning tegin sinu jaoks kümneid ja kümneid klõpse. Lennureisid olid paraja pikkusega - sain oma postitused vahetute emotsioonidega kirja panna. Kinnita turvavöö ja lenda see nädal koos minuga läbi meeleoluka Madridi ja O.P.I oivalise maailma!

SHARE:

18 comments

  1. Ootan huviga kõiki O.P.I-teemalisi postitusi!

    ReplyDelete
  2. Palun veel pilte ja ruttu! :)

    ReplyDelete
  3. OPI tooted on olnud minu suured lemmikud juba pikka aega. Jään põnevusega järgmiseid postitusi ootama.

    ReplyDelete
  4. Oeh, juba see punane küünelakk reklaamil on täiesti pööraselt ilus.
    Ja OPI'le keskenduvad postitused on alati rõõmuga oodatud minu silmis :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. See reklaam ajas suu vett jooksma. Esimene asi, kui presentatsioonile sisenesin, oligi see vahva pudel :) Sinu ja kõigi teiste OPI sõprade rõõmuks sajab postitusi terve nädal :) Ann, mis sinu lemmikuim OPI lakk on?

      Delete
    2. Mul on kahjuks vaid paar OPI lakki olnud ja need on kõik väga-väga rahuldavad elamused olnud :P Hetkene lemmik on 'STRAWBERRY MARGARITA'. Roosad ja pastelsed toonid on alati lemmikud olnud, aga OPI'lt meeldivad pigem sellised ilma sädeluse ja metalse läiketa toonid. OPI 'Get in lime' on ka ilus. Oeh, ma ei teagi :D

      Delete
    3. Nendel on tõesti igale maitsele midagi :-)

      Delete
  5. O.P.I küünelakk Kinky in Helsinki on ainuke lakk, mille ma olen ostnud ajakirjapildi ja nime pärast. Mõtlesin ikka, Helsingi on nii igav linn, keegi ei ole seal kunagi piisavalt kinky ja siis see värv lihtalt röövis mu südame.
    http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemID=15157

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga cool. Väga Sinulik! Muide, Casino Royale nende 007 kollektsioonist on sarnane "Kinky in Helsinki" lakile. Väga lahedad mõlemad.

      Delete
  6. Replies
    1. Paradiis on see tõesti. Amsterdami lennuväljal oleksin endale veel lisa ostnud (Kuigi 15 küünelakki oli juba kohvris :) Euro Centrale lakid on nimelt nii ilusad :D

      Delete
  7. Oh, need nimed on tõesti erakordsed. Mulle näiteks meeldib "Berlin there done that" ja nii andeka nime peale lihtsalt annab ju tulla :) Suveks otsin uue lemmiku, arvatavasti saab selleks Lucky Lucky Lavender.
    Reisipilte ootan minagi.

    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guugeldasin ja Lucky Lucky Lavender on tõesti imeilus. Muide, Stellariumi loosis on ka üks lahe pastelne toon, mis kuulub Euro Centrale lakkide sekka. Nimeks "You're Such A Budapest" :)

      Delete
  8. Nii palju elevust uute küünelakkide ümber... 2015. aastast on möödas kaheksa aastat. Ma kasutan ikka veel oma vana lakki. Kas keegi ajab uusi tooteid taga? Ja kuidas on uued paremad kui vanad järeleproovitud küünelakid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sel aastal ostsin endale Essie küünelakkide advendikalendri ja naudin erinevate küünelakkide testimist. Essiel on kindlasti kõige paremad pintslid võrreldes rivaalidega. Kui rääkida OPIst, siis nad on toonud turule vegan lakid ja uued kollektsioonid. Laias plaanis naudin mina kindlaid toone - näiteks OPIl oli üks imeline läbipaistev lakk, mida kasutasin pikalt, kuniks see müügilt kadus. Siis leidsin London Lakur nude küünelakid ja nüüd on mul üks OPI nude suureks lemmikuks. Kindlasti on kaheksa aasta jooksul muutunud ka pealislakid, Essiel on üks parimaid :) Sellised mõtted. Soojade tervitustega, Stella

      Delete

Blogger Template Created by pipdig