Tuesday, January 8, 2013

Nina Ricci kollektsioon 2013/2014. Kuidas meeldib?

Nina Ricci sügis-talvine kollektsioon 2013/2014 pakub ohtralt silmailu. Minu lemmikud on esimene lillakas tviidkostüüm ja pilku paitab ka roosa kostüüm. Kogu kollektsioon minu tass teed. Mulle meeldivad väikesed kampsunid, pitsist kleidid ja pööra tähelepanu karvasele käevõrule. Väga originaalne lahendus. Paraku kriibib minu silma liiga kõhn modell ... Seda naist vaadates tahaks öelda: ära seda kodus järgi proovi!









Allikas: Vogue
SHARE:

15 comments

  1. Riided on küll väga kaunid ja ilusad, aga jah, modell on liiga kõhn. Minu arvates tooks natuke rohkem normaalkaalus olev modell riiete ilu veel rohkem esile. Kurb, et moemaailm seda nii ei näe :(.

    ReplyDelete
  2. Jah, seekordne modell pigem võtab riietelt ära, kui annab juurde. Käed ripuvad osadel piltidel nagu makaronid. Lisaks on ta minu silmis liiga kaame. Ma ei poolda tänaval käivaid grillakanasid, aga õige pisut jumet pole kunagi paha.

    ReplyDelete
  3. Riided näeks tõesti palju paremad välja mannekeeni, kui antud modelli seljas. Tema näos puudub igasugune elu
    PS! Must pitskleit on imeline:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Must pitskleit on tõesti oivaline. Siin juba on valikut :)

      Delete
  4. Tekkis kohe mõte, et tahan kaaaaaaaa seda karvast käevõru ja kusjuures ei tohiks olla eriti raske selle ise tegemine. ;)
    Vaatasin pealkirja ja vaatasin esimest pilti. Alguses ei saanud nagu aru. Riided sobivad ja modell on ilus, aga juba teine pilt oli paras šokk. Sellised pildid võiks olla keelatud, või siis modellid. Ja riided tunduks kordades ilusamas, kui modellil vähegi rasva/lihaseid luude ümber oleks. Pure skin and bones. Vaene tüdruk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mind hämmastas samuti, kuidas sellised pildid üldse läbi lasti. Kõige õnnetum on eelviimane, maani kleidis foto. Jääb mulje, et see modell murdub kohe. Oeh.

      Delete
  5. Kole... Nii luider ja kühmus modell...Kas see on taotluslik? See reklaam karjub- ära osta neid tooteid!

    ReplyDelete
  6. MInu arust jube ilus, näeb välja nagu MP

    ReplyDelete
  7. t'iseti kohutav,,riided ripuvad nagu riidepuul...oleks voinud mone kobedama terve inimese sekjas ikka olla.. nagu haiglariideid reklaamiks

    ReplyDelete
  8. Kõhn naine- nõus. Aga mis tema jumet puudutab- ei ole nõus. Ju vist maitse asi, aga minu arust vägagi normaalset värvi ja tglt ilusa meigiga. Lausa imelik kui erinevalt inimesed asju näevad)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see on põnev teema. Nii on ka värvidega. Lasin endale kord pruuni ülikonna õmmelda ja ema kiitis: "Küll on ilus tumesinine toon!" No võta siis kinni, kuidas inimesed tooni ja jumet näevad. Aga blogi ongi lahe koht, kus selliseid teemasid saab mõnusalt arutada.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig