Saturday, January 5, 2013

Annemarie Börlindi ja E L Jamesi loosi võitjad selgunud!

Stellariumi kahe loosi võitjad on selgunud. Enne, kui võitjad teatan, jagan sinuga üht eriti romantilist pilti vannitoast. Sellist kappi sooviks ka endale. Kas pole kaunis?


Järgnevad read kuuluvad võitjatele: Annemarie Börlindi intensiivkapslid ja silmakreemi saab oma vannituppa sättida Liina Lüüs ning orange blossom energizeri ja anti-stress maski võitis Annika, kes kirjutas Stellariumi kommentaariumis järgiselt: "Komplekt number 2 oleks lihtsalt võrratu uue aasta üllatus. Orange Blossom Energizer õli on olnud õnn ka proovida,kui käisime seltskonnaga Rootsis suusatamas siis ühel reisikaaslasel oli see kaasas ja soovitas väga sooja sõnaga." Ma väga tänan Annikat kommentaari eest, selline väikese näitega kommentaar jääb kahtlemata silma. Instagrami võitja on Genefic.

Täna lõppeb ka E L Jamesi raamatu "50 halli varjundit" mäng ja võitjaks Kristiina Hiir. Palju õnne! Võtan võitjatega ühendust!

Need, kes täna ei võitnud, ärge mossitage. Stellariumis on praegu käimas kolm mängu. Kui sa armastad päevikut pidada, siis meeldiks sulle kindlasti Dr.Hauschka märkmiku mäng, mille leiad SIIT. Järgmisel laupäeval loosime aga ühele õnnelikule raamatu "Jumestusjutud", selle reeglid leiad SIIT.

Kõik mängud blogisse ei jõuagi - 3200 fänni täitumisel loosime ühele parfüümisõbrale välja Guessi lõhna "Seductive". Stellariumi Facebooki leiad SIIT. Head nädalavahetust!


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig