Monday, January 21, 2013

Avoni võitjad loositud!

Mul on suur rõõm, et Avoni võitjad on loositud ja kohe sinu ees. Enne, kui sa vaatad üle, kas õnn sulle naeratas, jagan sinuga Brian Eno pala "Music For Airports". See muusika on mind viimasel mõtlikul nädalal saatnud. Head kuulamist ja lugemist! Järgnevad read on võitjate päralt.


Avoni Instagrami võidu pälvis Mari-Liis, kes kirjutas Stellariumi kommentaariumisse järgmist: "Instagramis liitutud ja ka link jagatud. Avoniga tutvun ise ka juba mõnda aega ja tahaks rohkemgi katsetada, aga tudengina ikka päris kõike osta ei saa. Kahele juusteotste seerumile olen küll truu ja eelmises kataloogis armusin ühtedesse sõrmustesse, mida kahjuks osta ei saanud. See kaelakee on ka väga šeff!" Mari-Liis, see šeff kaelakee on nüüd sinu!

 Lohutusauhinnad lähevad Sirle Sootsile ja Kristliin Taimlale. 100 euro eest saab endale aga tooteid valida Merili Kallaste. Palju õnne!

Need, kes täna ei võitnud, ärge mossitage! 23. jaanuaril jagab Stellarium ära ühe VIP laua sulle ja su üheksale sõbrale klubis Hollywood. Rohkem infot leiad SIIT. Raamatusõbrad saavad osaleda aga loosis "Laupäeval loeme", mille leiad SIIT. Stellariumi Facebook jagab 3700 fänni täitumisel ära ühe Justin Bieberi lõhna "Someday" - sina pead postituse alla kirjutama: jagatud. Kas pole ilus pudel?


Stellariumi Facebooki leiad SIIT.
Stellariumi Instagrami saad jälgida SIIT.

SHARE:

5 comments

  1. Tänud muusika eest! Parim üle hulga aja.

    ReplyDelete
  2. See muusika on veel parem kui võidud :D Kirjuta postitus artistidest, keda kuulad. Lisette xx

    ReplyDelete
  3. Nii tore, et see pala paljudele rõõmu valmistab. Jagan ka edaspidi blogis muusikat.

    ReplyDelete
  4. tere! millal auhinna võitjatega ühendust võtate?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig