Friday, January 11, 2013

My favourite things

See juhtub alati selliste ilmadega. Tuleb suur igatsus suve järele. Ma kuulan siis tavaliselt muusikat, mida kuulasin suvel, sest seal on sees veel killuke päikest ja soojust. Siin on mõned lahedad kaadrid eelmisest suvest ja pisut muusikat, mis mulle suvega seostub. 

Mida kõike ma ei taha! Ma tahan juba sooja ilmaga jalgrattal kihutada (kiiver alati peas!) ja paljajalu murul käia. Ma tahan Nõmme turul suure korviga sisseoste teha. Ma tahan kübarat kanda ja oma tütrega jalgpalli toksida (ilma kübarata loomulikult :). Ja suur maasikaisu on peal ning ema-isa tomatimajast nopiks juba mõned tomatipoisid. Pärast esimest kaadrit kuuled üht mu lemmiklugu - John Colthrane "My favourite things".
SHARE:

1 comment

  1. Mina igatsen suvest kõige enam seda, et saab paljajalu õue minna (noh kui maal elada, linnas eriti ei tee vist nii :D)!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig