Thursday, September 6, 2012

Dr. Hauschka giveaway: roosikreem ja teised imed

Dr. Hauschka nädal toob sinuni ka teise giveaway, kuhu olen isiklikult oma lemmikud valinud. Need on minu mõnumid, mida kasutan iga päev ja millest ilmuvad sel nädalal veel ka põhjalikud arvustused.

Esimene toode, mida sul on võimalik võita, on Dr. Hauschka lavendli-sandlipuu kehapalsam. See kehapalsam lõhnab lavendliõite karge rahu ja sandlipuu vürtsika soojuse järele ning toob hellitust nii kehale kui meeltele. Palsami rahustav toime enesetundele aitab ka nahal tagasi saada hea olemise. Sidrunmelissi ja jänesekapsa tõmmised tasakaalustavad ja uuendavad, põldosjatõmmis tugevdab ning makadaamia-, avokaado- ja aprikoosiõli turgutavad naha kaitsevõimet. Kehapalsami hind 22.90.



Minu teine lemmik, mis läheb loosi, on Dr.Hauschka klassik - nende ülipopulaarne roosikreem. See on Dr.Hauschka toodete seas populaarne juba üle 40 aasta. Roosi kroonlehtede ja kibuvitsamarjade tõmmised kaitsevad nahka. Sheavõi, roosivaha ja avokaadoõlitõmmis hoiavad kuivuse eest. Roosikreemi hind 23.95.

Kolmas toode on aga hoolduse sarjast ja tegemist on nende ainulaadse puhastuskreemiga. Lisaks mandlile sisaldab puhastuskreem veel tugevdavaid ravimtaimi, küllastades nahka ka lipiididega. See on sünteetiliste vahuainetevaba ja puhastab erakordselt õrnalt. Hind 15.90.

MÄNG ON LÕPPENUD. VÕITJAD LEIAD SIIT.

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis nii Dr. Hauschka Estonia kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Dr. Hauschka Estonia fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milline on sinu lemmikuim toode Dr. Hauschkalt. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe kingituse kolmest eelmainitust loosin välja nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN

Sel nädalal on käimas veel teinegi Dr. Hauschka mäng, mis on pühendatud meigikunstile. Loe lähemalt SIIT.
 
SHARE:

1 comment

  1. Kahjuks pole dr.Hauschka tooteid kasutanud, kuid need tunduvad väga kvaliteetsed ja head :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig