Thursday, April 19, 2012

Sinise Lavendli Sonaat

Leidsin enda jaoks uue ja huvitava kaubamärgi, milleks on Acca Kappa. Parim reklaam on ikka see, kui mõni sõber või sõbranna toodet kasutab ja kiidab . Nii võttis ühel päeval mu hunnitu punapäine sõbranna kohvikus oma ridikülist välja Acca Kappa roosi ja kibuvitsa kätekreemi, mis oli tõeliselt hea.


 Otsisin nüüd ise Acca Kappa tooted üles. Tallinna Kaubamajas ja I.L.U-s on toredad letid ja lavendlisõpradele leidub seal üks tõhus kätekreem "Blue Lavender". Kätekreem on rikkalik ja sisaldab sheavõid ning seesamiõli. Maksab see 50 ml tuub 10. 28 EUR.

Kreemil on suhteliselt tugev aroom ja mina kasutan seda enne magama minekut. Nimelt on mul kombeks õhtuti padjale paar tilka eeterlikku lavendli õli tilgutada ja nõnda rahulik uni kohale meelitada. Kreem täidab ka kõige olulisemat kohust - jätab käed pehmeks. Tõeline sinise lavendli sonaat.

 Guugeldasin Acca Kappat ja leidsin internetist terve pesakonna ihaldusväärseid tooteid. Hoian neil silma peal. Kas mõni lugeja on Acca Kappa tooteid kasutanud? Mida te sellest firmast oskate soovitada? Muljetage lahkesti kommentaariumis. Kätekreemi postitusi võib Stellariumist kindlasti veel oodata, sest kui ma oma parasjagu midagi muud tähtsat oma elus ei tee, siis kreemitan käsi.

SHARE:

7 comments

  1. kust sa leiad seda lavendiliõli, mida padjale tilgutad. Olen ise ka juba tükk aega tahtnud seda soetada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suurtes apteekides on olemas lai valik erinevaid eeterlikke õlisid. Aga vaata ka siia, seal tellides on odavam: http://www.balscand.ee/htdocs/?page=shop/browse&category_id=541a03b2b0e1b6dbd972e9f5af5ca992&

      Delete
  2. Minagi olen kätekreemitamise pisiku kuskilt saanud. Meeletult rahustav tegevus on see, eriti kui kätekreem hästi lõhnab.

    ReplyDelete
  3. Käisin Kaubamajas ja ostsin endale sama asja. Tnx.

    ReplyDelete
  4. Kas seal pildil on Sinu küüned? Mis küünelakk Sul peal on? Väga äge.

    ReplyDelete
  5. Lavendel on ka üks minu lemmikutest. Sellisel talvisel ja pimdedal ajal kasutan just eriti õhtuti MuLondon'i lavendli näopesuvahtu ning niisutajat, igati rahustav ning lohutav meeltele ning nahale stressirohkel ajal.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig