Sunday, December 18, 2022

Suur kingispikker ehk mida valida viimasel minutil?

Parim kingitus on praktiline. Midagi, mida saab nahka pista. Midagi, mida saab muudkui purgist võtta. Olgu selleks siis moos, mesi, kehakreem või hoopis kõikvõimalikud juuksetooted. Kui ideed, mida kinkida, hakkavad otsa saama, on viimase hetke kingispikker suur abimees, eriti kui sul on sooduskood STELLA15.

Detsember on mitmes mõttes helge aeg ja seda ka rahakotile, kui targalt osta. Just siis ilmuvad poelettidele ilusad kinkekarbid, mis on alati tunduvalt soodsamad, kui nende sisu ühekaupa ostes. Valisin sinu jaoks kingitused, mida tasub kindlasti veel enne jõule soetada. Miks ka mitte uuel aastal, kui soovid oma juuksehoolduses teha mõne uue sammu?

1. RICH juukseõli

Talv on aeg, mil juuksed kiputavad elektrit täis minema ja on tavapärasest kuivemad. Seega võiks sul alati üks juukseõli käepärast olla. Üks minu lemmkuid on kodumaine RICH juukseõli - esamalt kiidan hinna ja kvaliteedi suhet. RICH on luksuslik, imendub kiiresti juustesse ja meie oma kodumaine toodang. 

Kuidas tunda ära hea juukseõli? Kvaliteetne juukseõli haakub sujuvalt sinu juustega ega jäta käsi rasvaseks. See on üks nipp, mille abil olen juukseõlide puhul terad sõkaldest eraldanud. Minu uus lemmik RICH`i valikus on nende keratiiniga juukseõli "Pure Luxury Miracle Keratin Oil". Praegu saad selle soetada koos imeilusa komplektiga, kus on RICHi uus keratiiniga šampoon ja palsam mille leiad SIIT ja koodiga STELLA15 on kõik täishinnaga tooted Salonshopi veebipoest -15%. Kui soovid juukseõlidest rohkem lugeda, siis minu TOP 5 lemmikuimat juukseõli leiad SIIT

2. TIGI "Bead Head Small Talk"

Minu kõige lemmikuim toode. Miski, mis on mul igas kodus. Midagi, mida ostan alati varuks. Maailma parima lõhnaga. Parim pusade eemaldaja. Jätab rätikumärjad juuksed 100% kammitavaks. Kulub vähe. Ühe purgiga saab läbi umbes aasta. Toode, ilma milleta ma ei suudaks elada. Ei tahagi elada. Kõik need laused käivad TIGI marjaselt magusa lõhnaga juuksekreemi kohta, mille olen vist absoluutselt igale sõbrannale kinkinud. Kui sa otsid endale või sõbrale multifunktsionaalset toodet, mis töötab 100%, siis selleks on TIGI "Bead Head Small Talk". Salonshopi veebipoest saad koodiga STELLA15 selle imehea toote - 15% odavamalt SIIT

3. Alterna vegan kuivšampoon 

Kuivšampoon on paljude jaoks asendamatu sõber. Nüüd, kui müts on pidevalt peas, on juuksed juba teisel päeval ludus ja justkui nädal aega pesemata. Ma ei tea, kui sinul, aga mina maadlen selle prombleemiga pidevalt. Üheks kõige lemmikuimaks kuivšampooniks on minu jaoks jäänud Alterna vegan "Another Day Dry Shampoo", mida jagub naeruväärselt kauaks ja mida kulub rõõmustavalt vähe. Pärast kuivšampooni kasutamist ei jää juuksed liiga jahused ega tuhmid, mis pahatihti juhtub paljude teiste kuivšampoonide kasutamisel. 

Olen ka varem maininud, et kipun pidevalt pudelikorke ära kaotama. Hea uudis on see, et Alterna kuivšampoonil on multifunktsionaalne kork, mida pole võimalik kaotada, sest see on pudeli küljes. Kui otsid endale kuivšampooni, mis peab pool aastat vastu ja seisab hea sinu veatu soengu eest, siis soeta see endale Salonshopi veebipoest SIIT. Olen kirjutanud ka postituse TOP viis parimat kuivšampooni, mille leiad SIIT.

4. Joico kinkekomplektid 

Kui Joico on miski, mida oled alati soovinud juuksehoolduses proovida või see bränd on juba ammu sinu südame võitnud, siis soovitan soetada endale nende suurepärase jõulukomplekti. Valik on lai, kuid minu lemmikuim nendest on "Moisture Recovery". Miks? Kui sul on kuivad ja töödeldud juuksed, siis kahtlemata võidab intensiivselt niisutavate toodete kategoorias esikoha just "Moisture Recovery"

Talvel sobib see toode väga paljudele, kelle juuksed kipuvad kuivemaks minema - miks mitte anda neile lisaniisutust? Omast kogemusest võin öelda, et šampoon on juba sedavõrd niisutav, et sa tunned kohe, kuidas juus käte all pestes pehmemaks muutub. Pole ka ime, sest nii "Moisture Recovery" šampoon kui ka palsam sisaldavad juukseid sügavuti toitvat jojobaõli, mis lukustub juustesse. Kiika eriti ilusat pakendit ja soodsat pakkumist SIIT. 

Teine lemmik, mille avastasin alles sel sügisel, on Joico kahjustuste eest kaitsev šampoon ja palsam, mis tugevdavad juuksesildu ja hoiavad juuksevärvi erksana. Minuga on juba see lugu, et ma pean kõik tooted enne läbi testima, kui nende lubadustesse usun ja tõepoolest, kui sa satud juuksurisse harvemini, siis värvi hoidmiseks on "Defy Damage" komplekt ideaalne vahend. Nende komplekti leiad imehea hinnaga SIIT ja ära unusta koodi STELLA15.

5. Oribe kehakreem "Valley of Flowers"

Miks saab üks kehakreem kiiremini otsa ja justkui ei niisutagi keha, samas kui teine peab kaua vastu ja seda kulub vähe? Kui kehakreem on hellitavalt rikkalik ja sügavuti niisutav, kulub seda ka palju vähem. Oribe valikus on kolm kehakreemi, mis mähivad sinu naha justkui aroomiloori  "Desertland", Côte d’Azur ja "Valley of Flowers". Just viimane on minu lemmik. 

Mis teeb selle kehakreemi sedavõrd eriliseks? Magusmandli-, valge soolille ja kurgirohuõli segu noorendab nahka ja kaitseb kuivuse eest. Kreemis on oivaline oliiviõli, mis sisaldab rohkelt antioksüdante, mis kaitsevad vabade radikaalide ja oksüdeerumise eest. Jumalik jojobaõli taastab naha niiskuskihi ja parandab elastsust. Võrratu võiseemnikuõli niisutab nahka sügavuti ja taastab kaotatud niiskussisalduse, andes nahale pringima välimuse. Kroonijuveelina on Oribe kehakreemis vitamiinirohke aaloe mahl, mis mõjub noorendavalt ja annab nahale terve kuma. 

Kehakreem on sündinud samanimelise parfüümi "Valley of Flowers" järgi. See on justkui kirgastav õitemeri, kust leiab Bulgaaria roosi, pojengi ja sutsu sooja ambrat. Kehakreemi leiad Salonshopi veebpoest SIIT ja koodiga STELLA15 on nii see kui kõik teised täishinnaga tooted -15%. 


FOTOD: Senna Gansa

SHARE:

2 comments

  1. Joico komplekt teeks mu juuksed säravaks ja kauniks talvekuudel.

    ReplyDelete
  2. Minagi valiksin Joico komplekti, sest töödeldud - värvitud juustele on see kui nektar, toites ja niisutades sügavuti, eriti peale kolmandat covidit nagu minul hetkel, juuksed lausa karjuvad turgutuse järele.Päikest ning edu!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig