Monday, October 31, 2022

TOP 5: Need juukseõlid teevad imesid


Ütle mulle, millist juukseõli sa kasutad ja ma ütlen sulle, millised on su juuksed. Kes mind tunneb, see teab, et juukseõlid on minu palju kannatanud juuste jaoks kaitseingli staatuses. Ma olen testinud kümneid ja kümneid juukseõlisid ning need viis on parimatest parimad.

1. Alterna Caviar Smoothing Anti-Fizz Nourishing

Mäletan, kuidas üks juuksetoodetega tegelev naine küsis minult kord: "Ütle ausalt, kas meie juukseõlist on midagi paremat?" Pidasin pausi ja vastasin: "Üks juukseõli on kindlasti parem. See on Alternalt!" Ja nüüd, kui minu kandikul on pea aasta jooksul olnud veelgi suurem valik juukseõlisid, kuulub esikoht ikka Alterna Caviar Smoothing Anti-Fizz Nourishing juukseõlile. See on olnud minu absoluutne lemmik üle viie aasta ja ilmselt ka järgmised viis aastat. Kui sa paar pumbatäit teda kätele paned, on selle sügav aroom sedavõrd hea, et süda täitub rõõmuga. 

Kuid mis teeb sellest juukseõlist kuldmedali väärilise toote? See sisaldab näiteks abessiinia õli, mis niisutab, lisab läiget, tugevdab ja muudab juuksed kergemini käsitletavaks. Helelillas pudelis on ka kaaviari ekstrakt, kus on rikkalikult oomega-3 rasvhappeid, mis siluvad, niisutavad, lisavad juustele läiget ja elastsust. Lisaks on õlis seasilk - segu meretaimedest, mis tagab erakordse niisutuse ning aitab taastada kahjustatud juukseid. Ja nagu kõigest heast ja paremast veel vähe oleks, on juukseõlis Color Hold - patenditud tehnoloogia, mis kaitseb juuksevärvi tuhmumise eest. Kuigi hind võib esmapilgul olla kallis, siis Juukseõli muudab juuksed säravaks ja pehmeks ning mis põhiline - teda kulub tõesti vähe - kõigest üks-kaks pumbatäit. Väärib mainimist, et ta sobib kõikidele juuksetüüpidele.  Boonusena tuleb ka see, et toode on parabeenide, sulfaatide ja sünteetiliste värvainete vaba. Kiika toote hinda SIIT ja arvesta, et koodiga STELLA15 saad juukseõli -15% odavamalt.

2. Oribe - peotäis kulda kiharates

Teine juukseõli, mis pakub aga esimesele tihedat konkurentsi, on Oribe "Gold Lust Nourishing Oil". Sarnaselt Alternale on mul ka Oribe juukseõli kasutades tunne, et juuksed lausa neelavad endasse iga viimse kui tilga. Ja nagu ikka, on põnev teada, mida iga juukseõlis olev õli meie kiharatega teeb. "Gold Lust Nourishing" juukseõli sisaldab argaaniaõli, mis annab juustele kerge sära, hoolitseb pehmuse eest, eemaldab kahu ja ravib juuste üldist seisukorda. Jasmiini õli võitleb kuiva ja sügeleva peanahaga ning kindlustab juuksele läike. 

Sandlipuu, Amuuri korgipuu ja odra ekstraktid moodustavad patenteeritud segu, mis annab juustele parima niiskustasakaalu, taastab katkisi juukseotsi ning parandab isegi juuste väljanägemist. Oribe juukseõlis on peidus ka müstilise nimega MustF23sõstra seemne õli, mis peidab endas oomega 6 ja 3 rasvhappeid, mis tugevdavad ja niisutavad juukseid. Ja kuigi see tundub juba vägagi külluslik komplekt, siis ärgem unustagem sheavõid, mis on vitamiini F rikas, niisutab ja pehmendab kuivi, kahjustatud juukseid, lisab veel omakorda läiget ning kaitseb juukseid edasiste kahjustuste eest. 

Oribe "Gold Lust Nourishing" juukseõli on tõepoolest nii luksuslik, et mõeldud justkui vaid kroonitud peadele aga seda juustesse kandes kannadki juustes nähtamatut ja imehästi lõhnavat krooni. Oribe juukseõli leiad SIIT

3-4 kodumaine kroon RICH

Kes veel ei tea, siis rikkaliku nimega RICH on kodumaine bränd ja nende juukseõlid on samuti minu favoriitide seas. Kuna ma olen elukutseline pudelikorkide kaotaja, siis esimesed plusspunktid tulevad RICHI õlidele selle eest, et nende pudelitel pole eraldi korki, mis võib muidu jalutama minna. 

RICH on selles edetabelis kahe juukseõliga - esiteks nende uusim RICHi keratiiniõli, mis tagab parima kaitse igapäevaste juukseviimistlusvahendite ja keskkonnamõjude vastu. Keratiinvalgu ja argaaniaõliga rikastatud kerge koostisega õli hooldab juukseid seest- ja väljastpoolt. Kaitseb juukseid päikesekahjustuse eest ja annab neile luksusliku läike, jätmata juukseid rasvaseks. Lisaks lummab juukseõli heleroosa tooniga. Kiika RICHI keratiinõli hinda SIIT.

RICH Argain Oil Elixir sisaldab kolme olulist komponenti: argaania, maagusmandli ja oliiviõli, mis aitavad tugevdada, niisutada ja taastada kuivi ja väsinud juukseid. Traditsiooniliselt sisaldab ka see juukseõli oomega 6 ja 9 rasvahappeid, kelle ülesandeks on taastada juuksestruktuur neid samal ajal niisutades. Mõistagi mängib suurt rolli UV- ja kuumakaitse. Need, kes plaanivad alles endale esimest juukseõli soetada, võiksid alustada meie armsast kodumaisest brändist, mille hind rahakotti ei hammusta - veendu ise SIIN.

5. Joico K-PAK Color Therapy

Minu TOP 5 juukseõlide nimekirja lõpetab Joico K-PAK Color Therapy juukseõli, mis on aroomi osas kindlasti kõige tagasihoidlikum ja võib seega meeldida neile, kes tugeva lõhnaga tooteid ei eelista. Selle õli ülesanne on kaitsta sinu juukseid ja tagada, et nende värvitoon särab juba kaugelt justkui majakas. 

Mida see õli sisaldab, et teda sedavõrd palju kiidetakse? Põhitoimeained on Aafrika mongogoõli, mis on justkui igavene E-vitamiini allikas ja tänu lipiidide küllusele on looduslikuks kaitseks juuksevärvi tuhmumise vastu. Argaaniaõli sisaldab E-vitamiini, antioksüdante ja vajalikke rasvhappeid, mis juukseid sügavalt niisutavad ja toidavad. Selles õlis on unikaalne SmartRelease tehnoloogia süsteem, mis vabastab sellised toimeained nagu keratiin, arginiin ja kibuvitsaõli, juustesse järk-järgult. Lisaks leiab õlist veel guajaava puuvilja ekstrakti, mis muu hulgas lihtsustab juuste viimistlust ja kroonina kuningkepi õli, mis on juustele vajalike rasvhapete, Omega-6 ja gamma-linoleenhappe rikas. Joico K-PAK Therapy õli leiad SIIT

Sügis, talv ja külm kevad - mis neid ühendavad? See on parim aeg, et endale üks uus juukseõli soetada, sest kampsuneid kandes koguneb juustesse elektrit ja kuivus tuleb juustesse justkui iseenesest. Soovitan kindlasti investeerida ühte väga-väga heasse juukseõlisse, sest seda ei kulu palju ja sinu juuksed ütlevad sulle aitäh. Ära siis unusta, et Stellariumil on sulle ka sooduskood: kõik täishinnaga tooted Salonshopi veebipoest saad koodiga STELLA15 -15% odavamalt. 

Sulle meeldib iluekspert, kes otsib ja leiab sinu jaoks erinevate hindadega tooted leida? Jääme sõbraks! Jälgi Stellariumi Facebooki SIIT ja hoia Instagramil silm peal SIIN.

* Koostöö

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig